Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5789896 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı selçukaras

https://twitter.com/ArenaBesiktas/status/698092457557303296

Burada kaç. Üye var biomiyorum ama. Twitter da yaklaşık 6500 üyesi var ama 30 kisi paylasmamis. Destek cok az maalesef

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

küfeki şov var şuan her yerde kufeki isleri var :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

@Efe içeri girdiysen köşeyi yapan mir ekibini fırçala faruk'un görseli göster de hımmm desinler :akuma:
yok iceri girmedim acayip calisma var alacaklarini sanmiyorum paletliye el salladim parcalanmis halde çok uzuldum :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı VOLKİ3358

evt 40 kusur foto cektim necmi abiye attim kapalida be yaziliyor yeni acik ustte koltuk takilmaya baslanmis iyi gorunuyor paletli sokuluyor numaralu arkasinda duvar kesiliyor en uyuz oldugum seydi dogruyu buldular koltuklar harika gorunuyor alt donys haric stadta acayip calisma var :ishock: 3.mebranda doseniyor
ellerine sağlık :claps:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı betoo38

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Kufekilerim hizlanmasi iyi olmus keza stadda iskelelerden mutevellit bi santie havadi ne biliyim bole biymeyecek bi hava veriodu.kufekililer bittiginde stadın uzaktan fotolari bitmis havasi vericek.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ocean

Bu koltukların son durumu ortaya çıktıktan sonra koltukların durumuna göre işi üstlenen firmaya yüklenilmesi gerektiği kanaatindeyim. Ha şuan yapılan , işin sonu hakkında %100 fikir veriyorsa tabiki insanlar haklı tepkisini vermeliler.

Çevrimdışı quentine83

sivas stadına harcanan paraya valla üzülüyorum.bu stadyumları tasarlayanlar nasıl böyle tasarımlar yapabiliyor aklım almıyor.
bu arada bzim stadımız la yapılan kıyaslamalarda san mamesten üstünlüğümüz sadece yer olarak olacaktır.onun dışında stadyum olarak san mames in üzerine tanımam.ne çok büyük nede küçük.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı BlackEagle26

Veli Kavlak: Tribünlerin ilk sırası sahadan yalnızca dört metre uzaklıkta olacak. Galatasaray'da bu mesafe altı, F.bahçe'de ise sekiz metre.

Çevrimdışı BlackEagle26

Veli Kavlak: Başkan bize stadın bu sezon içinde biteceğini ve son iki-üç maçımızı orada oynayacağımızı söyledi.

Çevrimdışı Deadam

Valla linki tweetledim.  paylaşımı rt ledim konuyla alakalı alakasın gökhan töreye kadar gönderdim :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 12 Şubat 2016 arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Efe  'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 13:28:08
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
paletlinin parcalari yanimdan gecti suan :bawling: :biggrinking:
skorbord getiren kamyon felan yok mu ortalıkta :bandit:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

Vodafone Arena 12 Şubat 2016 arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Efe  'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler, çok güzel fotolar ama içerden foto olmayınca çok şaşırdım, içerde olmayı en çok hakeden adamlardan biri @Efe

Çevrimdışı Serdkar

@Efe Resimler icin tsk...Membran 3 olmus... 4 bitirler ins bugün

Çevrimdışı Hicks

Muhteşem olmuş Faruk, ellerine sağlık! Geniş merdiven aralıkları daraltılıp sıklaştırılmış, böylece dizimde karşılaşılan kötü görüntü ortadan kalkmış görünüyor, muhtemelen az da olsa koltuk sayısı da artmıştır bu yöntemle. Sadece alt katlar olduğu için merdiven çıkışı da sorun olmaz çünkü üstte hepsi aynı kapılara bağlanıyor zaten diye düşünüyorum. Plan vs. değişmesi, onay falan gerekecek mi bu durumda? @FARUK
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 14:28:54 Hicks ]
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı tugozcan

bende içeriden bekliyordum foto  :bawling:
ama küfekiler falan harika duruyor emeğinize sağlık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi Kufeki isi epey hizlandi sanki , Ordada yokus asagi bir gidis var gibi :alala:

Iceride yapilacak kufeki isini bilmem ama dis cephe bu hizda giderse Açılışa yetisecek gibi sanki sen ne diyorsun ???
@Necmi abi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

şunlar demir filizi mi merdiven mi yapılacak acaba yanlış mı görüyorum  :alala: