Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5788980 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı dj_dellyy

Çevrimdışı samet-53

Güncel  :ebebe:

Kamyonlar biraz hızlanırsa 19.03te açmamamız için hiç bi sebep yok bence.

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Kartal39

Merdivenleri ortaya koyarsan olmuyor işte. Köşelere koymalısın. Dene istersen  :money:

Ben en son @FARUK un  paylaştığı bir resim vardı. Kapalı - yeni açık köşenin göründüğü o resme bakarak ilk köşenin resmine göre çizmeye çalıştım.

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Uzun süredir formumumuzu takip ediyorum.

Çokta yeni bir üye değilim

Geldiğimden beri hep hoş buldum

Allah Cumamızı Mübarek etsin, farklı inançlarda olan arkadaşlarımızında güzel ve bol kazançlı bir günleri olsun

Mabedimizden güzel haberler resimler, videolar alalım inşallah

Bizde sizleri uzun zamandır takip ediyoruz :icool:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Kamyonlar biraz hızlanırsa 19.03te açmamamız için hiç bi sebep yok bence.

mümkün değil.. hafriyat yetişse kaba inşaat yetişmez  :ebebe:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı giunti1903

bilen biler wolky dayıya şikayet ettim koltukcuları:) o da rt yapmış sağolsun.. tanıdıgım tüm spor yazarı, fenomen vs.. lere veryansın ediyorum  :D
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Günaydın arkadaşlar :)

Bence merdivenlerin yeri ile ilgili bir problem yok. İki merdiven arasında her başa iki koltuk konulur. Araya kaç tane koltuk gireceği hesaplanır. Arada kalan prekastlarda kaç tane kırılma var bakılır. @FARUK  9 derece demişti kırılma sayısı kadar koltuk ayakları 180 değil 171 dereceye ayarlanır ne dersiniz :iblush: @Necmi @ahmetx @Yunus @İhsan @YunusEmre
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 10:23:05 Ümit Marmaris ]

Çevrimdışı samet-53

Abi deme öyle iyi düşün iyi olsun, benim umudum var  :)
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı tangaz

gelen görsellere (bizim stad başka stadlar) bakıyorum da kesinlikle tek renk koltuk olmalıymış birincisi çok daha asil duruyor. ikincisi böyle sarayvari, anıtmezarvari (rakipleri gömeceğiz :icool: ) bir stadyumda küfeki renklerini de göz önünde bulundurarak tek rank BEYAZ olmalıymış diyorum. herkese günaydın  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin...
Hayirli Cumalar...
Membran 4 oldumu ?

Çevrimdışı Efe

stadi annem ilk defa gördu aval aval bakiyor inönüde çok mac seyretmis şok oldu dun gece  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

stadi annem ilk defa gördu aval aval bakiyor inönüde çok mac seyretmis şok oldu dun gece  :icool:
:kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ers1903

:bawling: :halay: :D

Çevrimdışı sozkul

Merdivenleri ortaya koyarsan olmuyor işte. Köşelere koymalısın. Dene istersen  :money:

Kısa çokenli bölümlerde ne yaparsan yap güzel birşey çıkma olasılığı olmadığını düşünüyorum bu yerleşim mantığı ile, mantığı değiştirip birleşim noktasına koltuk denk getiremediğin sürece, üst katta olur, birleşim noktaları arasındaki mesafe uzuyor.

Çevrimdışı Altuğ

bilen biler wolky dayıya şikayet ettim koltukcuları:) o da rt yapmış sağolsun.. tanıdıgım tüm spor yazarı, fenomen vs.. lere veryansın ediyorum  :D

Biz haberi geçtikten sonra paylaşırsın en azından derdimizi daha rahat anlatmış oluruz.

Çevrimdışı AngryEagle

süper fikir  :claps: :claps: :claps:

Evet ama yetmez; sahibinin adına ek olarak; hangi tarihten itibaren o kişiye ait olduğu bilgisi de yazılsın.
Hatta kombine yenileme döneminde, kişinin kendi koltuğunu oğluna devretme prosesi de tasarlansın.

ki yıllar sonra oğluma o koltuğu bırakırken, bak bu koltuk 18 senedir bizim ailemizde diyebileyim :)

Çevrimdışı yldrmaydn

köşelerde sıraların yarısından çoğunda dizilimde sıkıntı bulunmuyor bence. en azından merdivene yanaşık yapılmış. sadece ön sıralarda koltuk kaybı olduğundan merdiven kısmı geniş kalmış. yani bütün bölümü bile elden geçirmeyi gerektirecek bir şey yok. önden 10 12 sırada dizilimde biraz araları açıp dizmek yeterli olacaktır. yapmak istedikten sonra burada da yazıldığı gibi biraz daha profesyonel ölçüm yapıp gerekli malzemeyi üretirler bitti gitti.

Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

gelen görsellere (bizim stad başka stadlar) bakıyorum da kesinlikle tek renk koltuk olmalıymış birincisi çok daha asil duruyor. ikincisi böyle sarayvari, anıtmezarvari (rakipleri gömeceğiz :icool: ) bir stadyumda küfeki renklerini de göz önünde bulundurarak tek rank BEYAZ olmalıymış diyorum. herkese günaydın  :)

bugün antik tiyatrolara bakarken @Factatum un teklifininde çok mantıklı olduğunu anladım. Bizim stadyum kolezyum mimarisiyle inşa edildiğinden tribünlerinde o havayı vermesi  için  en yakın renk olan cape town veya bordodaki gibi gri beyaz kırçıllı bir dizaynda olabilirmiş .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Evet ama yetmez; sahibinin adına ek olarak; hangi tarihten itibaren o kişiye ait olduğu bilgisi de yazılsın.
Hatta kombine yenileme döneminde, kişinin kendi koltuğunu oğluna devretme prosesi de tasarlansın.

ki yıllar sonra oğluma o koltuğu bırakırken, bak bu koltuk 18 senedir bizim ailemizde diyebileyim :)

:claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

Günaydın arkadaşlar :)

Bence merdivenlerin yeri ile ilgili bir problem yok. İki merdiven arasında her başa iki koltuk konulur. Araya kaç tane koltuk gireceği hesaplanır. Arada kalan prekastlarda kaç tane kırılma var bakılır. @FARUK  9 derece demişti kırılma sayısı kadar koltuk ayakları 180 değil 171 dereceye ayarlanır ne dersiniz :iblush: @Necmi @ahmetx @Yunus @İhsan @YunusEmre

Mir de aynısını yaptı. 1 1/2 koltuk olmadığı için merdivenin yanındakı koltuklar sırıtıyor
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Köşedeki merdivenin kesinlikle yerinin değişmesi lazım , merdivenler prekast çizgisine dayandırılmadığı takdirde kavisli ray kullanılmak zorunda bakın bordoda dediğim gibi yapmışlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı maksimus81

arkadaşlar membranların üstünde herhangi bir yazı olacakmı? vodafone yada Beşiktaş jk gibi ?

Çevrimdışı enemy1903

Çevrimdışı İhsan

5 10 güne, haftaya, cuma veya pazartesi netleşir
 :ebebe:
Come to Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

Sen geldiğinde mutlaka bir gelişme olur da valide sultan saraya teftişe gelmişse bitmiş o iş.