Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5790089 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı AngryEagle

:ok:  Altına imzamı atıyorum bu yazının  :ok:

İngiltere doğru örnek değil, İngiliz'lere benzeyen tek yanımız aynı kurallarla futbol oynuyor olmamız, o kadar.

Ölçü sisteminden, trafik akışına, esprisinden, yönetim zihniyetine kadar her şeyleriyle ayrı bir millet.
ve ayrıştığımız temel noktalardan biri zaten kent kültürü, medeniyet, demokrasi ve ötekine saygı kavramları.

Futbol, İngilizlerin alışık olmadığı seviyede düşük noktalara vardığında, müdahale edip, kendi "şov" kültürlerine uygun hale getirmeleri çok uzun sürmedi olayı.

Durup durup bu örneği verip, bizde de aynı yöntemle aynı noktaya varılabileceğini düşünmek, kusura bakmayın ama züğürt tesellisi.
(Oturup Londra Olimpiyatları açılış törenini bir kez daha izleyin isterseniz, orada olup bizde olmayanı daha net görmek için)

Bizde durum aynı değil, bizim alışık olduğumuz düzenin adı zaten "KAOS".

Ne eğitimde sürekliliğimiz var, ne adalete olan inancımız, ne kent kültürümüz kaldı ne de ötekine saygımız.

Dolayısıyla; passolig geldi, hala herşey aynı demeden önce, olaya bu noktadan bakmak gerek.
Tek başına cezayla, kuralla kanunla falan olmaz bu işler.

Alışmamış kafada, kanun & saygı durmaz.

Hûlasa; biz benzesek benzesek "belki" İtalya'ya benzeriz.
Oturup oradaki ekosistemden örnekler vermek daha doğru olur.

Çevrimdışı serti67

stadi annem ilk defa gördu aval aval bakiyor inönüde çok mac seyretmis şok oldu dun gece  :icool:
yanlız su yazdıgını valıde sultan okusa agzına vurdumu pekmezını akıtıredı hee dıkkat et yerın kulagı vardır:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 10:50:15
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
hayırlı cumalar olsun
bugün skorbordu havada görün inşaallah :)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Kartal39

Mir de aynısını yaptı. 1 1/2 koltuk olmadığı için merdivenin yanındakı koltuklar sırıtıyor

Tamam abi 1 1/2 koltuk yok ama köşeleri sıfır alıp aralıkları (atıyorum 6 koltuk olan sırada 5 cm  8 koltuk olan sırada 7cm) ayarlayarak düzgün görünmesi sağlanabilir.

Çevrimdışı mülkübey

Köşedeki çirkin görünümü kavisli ray ve koltuk bağlantısıyla cözebilirler. Ama bugüne kadar kafa patlatmadikları için maliyetleri artacaktır. Mir bunu bizim kulübe yansıtarak yapar ya da hiç yanaşmaz bence.Sonuçta ek işçilik ve maliyet.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Erdem Çözer

İngiltere doğru örnek değil, İngiliz'lere benzeyen tek yanımız aynı kurallarla futbol oynuyor olmamız, o kadar.

Ölçü sisteminden, trafik akışına, esprisinden, yönetim zihniyetine kadar her şeyleriyle ayrı bir millet.
ve ayrıştığımız temel noktalardan biri zaten kent kültürü, medeniyet, demokrasi ve ötekine saygı kavramları.

Futbol, İngilizlerin alışık olmadığı seviyede düşük noktalara vardığında, müdahale edip, kendi "şov" kültürlerine uygun hale getirmeleri çok uzun sürmedi olayı.

Durup durup bu örneği verip, bizde de aynı yöntemle aynı noktaya varılabileceğini düşünmek, kusura bakmayın ama züğürt tesellisi.
(Oturup Londra Olimpiyatları açılış törenini bir kez daha izleyin isterseniz, orada olup bizde olmayanı daha net görmek için)

Bizde durum aynı değil, bizim alışık olduğumuz düzenin adı zaten "KAOS".

Ne eğitimde sürekliliğimiz var, ne adalete olan inancımız, ne kent kültürümüz kaldı ne de ötekine saygımız.

Dolayısıyla; passolig geldi, hala herşey aynı demeden önce, olaya bu noktadan bakmak gerek.
Tek başına cezayla, kuralla kanunla falan olmaz bu işler.

Alışmamış kafada, kanun & saygı durmaz.

Hûlasa; biz benzesek benzesek "belki" İtalya'ya benzeriz.
Oturup oradaki ekosistemden örnekler vermek daha doğru olur.

çok yanlış bir bakış açısı.. kültür farkı elbette var ama konulan kurallar istisnasız uygulanmaya başlarsa çok da güzel olur..

her ülkede serseri, kaosa ve suç işlemeye yatkın insanlar vardır.. bu insanların ingilterede mum gibi maç izlemesinin sebebi aksi halde bir daha maç izleyemeyeceğini bilmesidir..

bizim tek derdimiz cezaların istisnasız uygulanmaması, uygulanmaya başlasın tribünler de trafik de düzene girer..

İtalya'da kötü örnek.. onlar da kuralları bizim gibi duruma göre uyguladıklarından bir türlü tribünleri tam olarak hizaya getiremiyorlar..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Mir de aynısını yaptı. 1 1/2 koltuk olmadığı için merdivenin yanındakı koltuklar sırıtıyor
Yapmamış ki @İhsan hocam her iki merdiven başlarına koymamış bunu yapıp 1/2 koltuğu aralara yedirmek lazım merdivenin yeri değişsede her basamakta mesafeler oynadığından o
1/2 koltuk hep karşımıza çıkacak.

Çevrimdışı TTurk

Koltuklarin rengi ile ilgili herkesin bir gorusu var. Begenen var begenmeyen var. Zevk meselesi. Ancak su koselerin durumundan hic kimse memnun degil.
Baskanimiz stada yatak koydurttu 24 saat stadla yatip stadla kalkiyor diye haberler bile cikti. Acaba bu koselerin durumu hic mi kendisini rahatsiz etmiyor? O kadar ince eleyip sik dokuyan bir yapisi var. Bu koltuk isine acilen el etmasi gerekir

Çevrimdışı samet-53

5 10 güne, haftaya, cuma veya pazartesi netleşir
 :ebebe:

haklısın abi bende başkanın açıklamalarına odanlanmış durumdayım.

en yakın zamanda açmağa çalışıyoruz  :D
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı İhsan

ben o köşelerde rayların tek parça ve oval şekilde kullanılmasıyla sorunun çok kolay şekilde çözüleceğini düşünüyorum.. ayrıca daha yapım aşamasında yol görsünler ki sonrasında tekrar söküp beklemeyelim...

@YunusEmre

Evet haklsıın. tekrar inceledim. Şu anda köşeler 10 parçadan oluşuyor. oval (Kavisli) raylar monte edilirse 1 parça olacak.
Belki ileri bir zamanda bu raylar sökülüp böyle bir değişikliği gidilir. @Kartal39 un dediği çözüme de yaklaşmış olacak.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cadavra

Efe nin anneside mebran saymaya baslayacak desene 😂😂

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Tamam abi 1 1/2 koltuk yok ama köşeleri sıfır alıp aralıkları (atıyorum 6 koltuk olan sırada 5 cm  8 koltuk olan sırada 7cm) ayarlayarak düzgün görünmesi sağlanabilir.

Tamam şefim, ama şu anda merdivenin yanında 75 cm yer var. oraya bir koltuk sığıyor ve 25cm boş kalıyor.
Bir üst sırada bu 65  cm. bu durumda 15cm boşluk kalıyor. Ayarlayacak bir imkan olmuyur
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

Yapmamış ki @İhsan hocam her iki merdiven başlarına koymamış bunu yapıp 1/2 koltuğu aralara yedirmek lazım merdivenin yeri değişsede her basamakta mesafeler oynadığından o
1/2 koltuk hep karşımıza çıkacak.

@Ümit Marmaris
Ortada olduğu için merdivenler sağına ve soluna ayaa yapmak zorunda kalıyor. Kenera koyulsu tek tarafı ayarlamak gerekir
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün birtane daha mebran takılsa bari rüzgar gelicekmiş.

Çevrimdışı Efe

Sen geldiğinde mutlaka bir gelişme olur da valide sultan saraya teftişe gelmişse bitmiş o iş.
ben tam teftiş yapacam abi şimdi 1 saat sonra giderim  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Efe nin anneside mebran saymaya baslayacak desene 😂😂

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim bilir @Efe bugüne kadar bütün tüyoları hep annesinden aldı  :D
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 11:28:57 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

yanlız su yazdıgını valıde sultan okusa agzına vurdumu pekmezını akıtıredı hee dıkkat et yerın kulagı vardır:))
yoo yaninda soyledim :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bugün birtane daha mebran takılsa bari rüzgar gelicekmiş.
hava guzel bence takilir
Şampiyon Beşiktaş JK

@YunusEmre

Evet haklsıın. tekrar inceledim. Şu anda köşeler 10 parçadan oluşuyor. oval (Kavisli) raylar monte edilirse 1 parça olacak.
Belki ileri bir zamanda bu raylar sökülüp böyle bir değişikliği gidilir. @Kartal39 un dediği çözüme de yaklaşmış olacak.
@İhsan hocam o zamanda bütün stadta basamak sayısı kadar farklı eğimli(çünkü 90 dereceyi farklı uzunluklarda tamamlayacaksınız) çeyrek daire yaylar yapacaksınız stadın 4 köşesine. Koltuk ayaklarını ayarlarsanız koltuğu prekast kırıklarında istediğiniz gibi sağa veya sola hareket ettirebilirsiniz :)

Çevrimdışı Efe

Kim @Efe bugüne kadar bütün tüyoları hep annesinden aldı  :D
ondan tuyo aldim tabi ilk maca gelirken ama artik tuyolari sökmez yeni stadta yeni dönem başliyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

olay şu şekilde çözülecek

@ahmetx evet.

üstelik oraya gelen raylar düz olarak 10 parçadan değil kavisli olarak tek parçadan olmalı. @YunusEmre nin önerdiği gibi. Prekastların birleştiği yerlerde yırtıklar oluşmaz.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

ben tam teftiş yapacam abi şimdi 1 saat sonra giderim  :)

@Efe dün saat 11 diyordun saat 11:22 oldu şimdi  1 saat sonra diyorsun. olmuyor böyle lütfen  :ishock: :poke:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı serti67

yoo yaninda soyledim :lol:
vallamı ben annemın gozunun onunde aval aval bakıyo yazsam benım kafamı kufekı kaplı kolona surter kafamdan kıvılcım cıkarırdı valıde yufka yureklı herhalde:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

@Efe dün saat 11 diyordun saat 11:22 oldu şimdi  1 saat sonra diyorsun. olmuyor böyle lütfen  :ishock: :poke:
dün gece 11 de ordaydim dedim ben yanlis anlamissiniz :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK