insanları anlamak mümkün değil kötü niyetle yazıldığına inanmak istemiyorum ama tüm yağmur suyu kafanıza boşalınca beni anlarsınız diyen arkadaşa bi kaç şey söylemek istiyorum bu çatı işinde çalışan muhtemelen birden fazla mühendis var sence hiç biri şöyle kafasını kaldırıp ya buraya yağmur yağarsa bu su kafamıza dökülür yada üzerinde su birikirse çöker diye düşünmemişmidir.Yok eğer bunları düşünmeden sadece kafasına baret taıp ortalıkta geziyorlarsa bende hemen işi bırakıp mühendisliğe başlıyorum
kendi şahsi fikirlerime gelince şeffaf membran fikrinin değişmiş olması bence iyi olmuş şeffaf malzeme özellikle eskiyince bana göre ne kadar kaliteli olursa olsun kötü gözükecekti kirlenince ki illa kirlenecek çok daha kötü gözükürdü bu malzeme eskise bile renk değişinine uğrar ve bence gözle aa bu eskimiş yada kirlenmiş denecek bir görüntü oluşmaz ayrıca illaki gerekli mühendislik hesapları yapılmıştır diye düşünüyorum benim tek korkum önümüzdeki sezondan maç kaçırmayalım hani nisan ayında açılır açılmaz tartışmaları var ama bana göre daha birsürü işvar birde bunun izin kısmı vardır heralde sonuçta stad bitti hadi girin maç oynayın denecek hali yok bunun bi ruhsatı izni bir şeyi vardır şurda yeni sezona 6 ay var bir maç bile kaçırırsak büyük yaygara kopar çünkü kimsede sabır kalmadı
Dostum Bursa statının çatısını yapan da manav Ahmet efendi veya berber Süleyman abi değildi. Bursa statını da yapan çatı mühendisleriydi ama çatısı şelaleye döndü.

Bu benim fikrim, (bak yaşım da 33 ha ona göre)

ben statın çatı hizasından baktığımda eğimin yetersiz olduğunu görüyorum, fırtına ile karışık bir yağmurda, fırtınanın da etkisiyle yağmur suyu olduğu gibi statın içine akacak. Ben burdayım, siz ve diğer arkadaşlarda burada, hep birlikte göreceğiz, inşallah ben yanılırım millete madara olmayız.