sen 62 mesaj atmışsın 5 kez moderasyon almışsın sorun eleştiri değil senin üslubunda
yaşını girmeni istedilerse gireceksin herkes giriyor senin ne farkın var yok ben girmem diyorsan
bu forumun kuralları beni bağlamaz diyorsan o zaman burdan gideceksin burda eleştiriyle alakası yok yaş girmeyen herkesden istiyoruz
@high speed dirt bu arada yaşını ve ismini kullanmayanlar modluk bir durumda direk troll muamelesi görüyor.
geneldede tercih üyeliğin iptali oluyor. Ben ikazımı yapayım burası sahte isimlerin arkasına saklanıp istediğimi söylerim
diyebileceğin bir yer değil.
fransız alman türk iş birliğiyle yapılan 17M€ lık bir çatıda eminim senin düşündüğünü düşünemeyecek insanlar çalışmıyordur.
bu arada çatının eğimide 1,5 metre civarı
Yaş ile yapılan yorum arasında hiçbir kesin ilişki yapılamaz. Bir kişi 50 yaşında diye dedikleri mutlak doğru, bir kişi 20 yaşında diye dedikleri mutlak yanlış diye bir yaklaşımı dünya tarihi de kabul etmez. Ben buraya yaş yazılmasının zorunlu olduğunu bilmiyordum, yaşını 50 yazsa ne olacak 20 yazsa ne olacak, doğruluğunu kim tespit edecek?
Ben burada bir yorum yapıyorum diye bana direkt yaşımı soran zihniyet eminim ki foruma yaş yazılması gerektiği için bunu sormuyor, bu uslüba sesini çıkartmayanlar benim forumdaki uslübümü sorguluyor. Neden moderasyona girdiğimi istersen anlatırım ama konu dağılır. Belki de pixel tasarımı eleştirdiğim için bana yine direkt yaşımı soran, kendilerini Einstein sana üyeler yüzünden moderasyona girmiş de olabilirim, olamaz mı?
Herneyse ben fikirlerimi yazdım, yaşım da 33 olsun, çok merak ediyorsanız forum alemi de duysun. Şimdi oldu herahalde, şimdi artık rahatça eleştirimi yapabilme yetkisi aldım mı! Teşekkürler.

Bu statın pixel tasarımı kötü, kime göre kötü / bana göre kötü. Statın logosu için nasıl taraftara seçim yaptırtıldıysa, koltuk için de seçim yatırmaları gerekiyordu. Bunları söylemek suç mu? Bunları söylemek için, bu eleştirilerin dikkate alınması için illaki foruma yaş girilmesi mi gerekiyor. ?