Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758917 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

yanlız catı ustundekı resımde dıkkatınız cektımı su olugunda yan tarafın mebranıda var gıbı banamı ole geldi
o galiba baglanti mebrani 2 mebrani birbirine baglamak icin olabilir yada yandakinin mebranidir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

gaziler büfe kira mi ödüyor yoksa tapu sahibi mi

kira
ama adını hatırlayamadığım bir vakfın ...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı serti67

o galiba baglanti mebrani 2 mebrani birbirine baglamak icin olabilir yada yandakinin mebranidir
sankı bana yandakı semerlerın gıbı geldı ama baglantı mebranı nası bıse bılemedım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı İhsan

Membran cok guzel. Isik gecirgenligide mukemmel bence.

Benim tek hosuma gitmeyen cati kiris ve kolonlarinin boyle kabak gibi acikta kalmasi, gercekten cirkin duruyorlar  :bawling:

ben ise tam tersini düşünüyorum.
Siyah çelik kolonlar monotonluğu bozuyor
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

sankı bana yandakı semerlerın gıbı geldı ama baglantı mebranı nası bıse bılemedım
bunlari birbirlerine yapistiriyorlar belki o olabilir ama olmayada bilir yanindakide olabilir tam bende bilmiyorum nasil yapacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 09 Şubat 2016 çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Rebel_Eagle1903   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı serti67

Sorun köşe dönüşü oval olmayan stadlarda ortaya çıkıyor, örneğin akyazıda böyle bir sorun olmaması imkansız, bizde çokgen dönüş var, yırtıksız yapabilecekler mi çok merak ediyorum ama yaparlarsa çok sevineceğim çünkü olasılığı zor görüyorum.
raylı sıstem yapmaları umarım bu ıse yarar ve bu cırkın yarıklar olusmadan butun bır goruntu yakalanır
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı sozkul

kira

Gaziler vakfı, belediye süresiz onlara vermiş, ebediyyen ordalar.

Çevrimdışı Samet_

Yeteri personel ve maddi imkanımız varsa bu membranın 25 günde falan bitmemesi için hiçbir sebep yok.Farklı tribünlerden girişebilirlerse

işe gerçekten bu kadar kısa süre içerisinde bitirebiliriz.Böyle bir imkan yok mu fikri olan var mı ?

Çevrimdışı sozkul

raylı sıstem yapmaları umarım bu ıse yarar ve bu cırkın yarıklar olusmadan butun bır goruntu yakalanır

Raylı sistem prekast birleşim noktalarında kesintisiz dönüş yapamayacağı için umutsuzum.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

raylı sistemle alakası yok bunun koltuk aralarını değişken yaparak ayarlayabilirler  san mameste olduğu gibi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

Raylı sistem prekast birleşim noktalarında kesintisiz dönüş yapamayacağı için umutsuzum.

ama kesıntısız donus yaptı sanırım raylı sıstem koselrde yanılmısta olabılırm tabı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sozkul

arkadaşlar, bizim membran neden 4 parça?
Şekil olsun diye mi? Atex daha büyük üretilemiyor mu?

Çevrimdışı serti67

raylı sistemle alakası yok bunun koltuk aralarını değişken yaparak ayarlayabilirler  san mameste olduğu gibi.
ozamn bır bahanelerı yok umarım butun bır goruntu cıkarırlar
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

sunucuya bir saldırı oldu bir kaç saattir o nedenle site yavaşladı.
Arka cephede savaş vardı :D

Çevrimdışı Ensar

Gaziler vakfı, belediye süresiz onlara vermiş, ebediyyen ordalar.

kira
sağolun abiler , onlara da stada yakışan bi şekilde yer yapılır inşallah, saray gibi stad yapıp  en önüne kötü bi büfe koymak olmaz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kadir137

Birisi tribünün en üstünde cam korkuluklar takılmaya başlamış yazmıştı.

fotolarda göremedim. başladı mı gerçekten?
Evet gerçekten yeni açıkta başladı. Kusura bakmayın şu an fotoğaf bulamıyorum ama kesin bilgi
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Efe

sunucuya bir saldırı oldu bir kaç saattir o nedenle site yavaşladı.
Arka cephede savaş vardı :D
belli 1 saatte nesaj gidiyor yazacaktim tam sen yazdin abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi bu resimde görülen mebran mı olacak sadece takip edemedim bilgim yok eğer bu olacaksa bildiğin beyaz perde gibi akustik nasıl olur bununla.
çok güzel olur hiç merak etme ama İnönü gibi olmaz  :D

Çevrimiçi Necmi

Merhabalar arkadaslar. Uzun zamandir istanbuldan uzagim. Bu forum islerinden de 100. Yil sampiyonlugundan beri uzagim. Okumaktan sikildim biraz yazayim, dedim.

Forumunuzun besiktas forumlari arasinda cok ozel ve seviyeli. Biraz stadyum agirlikli.

Uzun zamandir turkce konusup yazmadigim icin bazi hatalarim olabilir mazur gorun lutfen.

Hepinizi Selamliyorum.

Konu ile ilgili iki kelam Edelim. Bu stad bitmis sayilir. Artik gelip stadi yikma yahut elimizden alma ihtimalleri kalmadi. Ayi ya dayi deme donemi de bitti. Hepimize hayirli ugurlu olsun.

Yalniz genc arkadaslara hatirlatmak isterim biz uzun zamandir ev sahibi ustunlugunu gosterememis bir camiayiz. Hakemlere, temsilci ve gozlemcilere gerekli baskiyi yapamamisizdir. Yayinci kurulus, basin ve federasyon konusa giris yapmadim.
Butun genc besiktasli arkadaslardan ricam, lutfen temkinli olun, cevrenizdeki renkli takimlari tutan arkadaslarinizi fazla ustelemeyin. Vodafone arenanin acilmasi ile biz kendi evimizde 50 Mac ust uste kazanmayacagiz. Gonul ister Nevio Scala zamani gibi gelene gidene 3 cekelim ama turk futbolunun dinamikleri buna izin vermez.

Buyuk emekleri olan forumdaslar var burada, hatta bir arkadasin "kocaya kacan droneu" icin para topladilar, okudugum kadariyla hepinizi Baba Hakkinin Suleyman Sebayi alnindan optugu gibi opuyorum. Harikasiniz Yahut ihsan kalkavan gibi belirteyim fevkalade
Hoş geldin kardeşim

Çevrimdışı ahmetx

stad ışıklansırmaları kedi yolunun sahaya bakan kısmına takılması lazım.