Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758673 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Köşe dönüşlere koltuk takmaya başlamışlarmı sanki benmi yanlış görüyorum

başlamislar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

daha hizli istemisler de Eleman yokmus bu seviyede
hergun 1 tane sermeleri yeterli mart sonuna biter fazla hiza gerek yok zaten birine daha bisey olmasin yavas yavas yapsinlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 16:38:18
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Arkadaşlar selam,

Forumumuzu uzun zamanndır takip ediyorum ancak bir konuyu merak ettim.
Güneş enerjisi projesinden vaz mı geçildi?

Sanırım yakın zamanda kendi enerjisini üretemeyecek durumda olacak stat değil mi?

Teşekkürler
:hosgeldin
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı BlackEagle26

15 dakika önce ntvsporda övunç özdem membranlar 2 hafta da bitecek dedi .Bunun için çok işçi lazım . Bizim bilmediğimiz bişeylermi var yoksa medyanın stad bilgisi 0 'mı  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Emre.Guler

Aman abi taksime f
ibb çevre düzenlemesi yapacak herhalde

Aman abi taksime falan benzetmezler inşallah. Dümdüz beton döküp bırakır belediyeler genelde

Çevrimdışı Efe

15 dakika önce ntvsporda övunç özdem membranlar 2 hafta da bitecek dedi .Bunun için çok işçi lazım . Bizim bilmediğimiz bişeylermi var yoksa medyanın stad bilgisi 0 'mı  :evillol:
bitmesi imkansiz 1 ay dese yine daha inandirici
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serdkar

http://www.ntvspor.net/video-galeri/vodafone-arenada-sona-dogru

Çevrimdışı ondrakku

SaçmalamaSaçmalama.Beşiktaş'ım için doğru muhalefet yaptığına inandığım birisini burada alay konusu yapmaya çalışma lütfen :boxin:

bu konuyu uzatıp forum dışı bir konu hakkında ahkam kesmeyeceğim. mevcut başkanımızın zamanında yaptığı hatalar olsa da kendisi zamanında elini taşın altına koyup beşiktaş'ı düzlüğe çıkaracak seviyeye getirdi. bahsettiğim isimlerden bir tanesi en zor zamanda ortalıkta gözükmedi, oldu veya olmadı beşiktaş'ın itibarını zedeledi. (mahkeme kararlarına istinaden konuşuyorum) ötekisi ise sırf muhalefet yapmak için muhalefet yapan, yapıcı hiçbir eleştirisi olmayan, yıkıcı eleştirileriyle beşiktaş'a zarar verdiğine inandığım birisi. eleştirinin dozunu da ayarlamak gerekir. burada söz konusu forum üyesi de yıkıcı eleştirileriyle ortalığı bulandırıyor. o yüzden bu 3 kişi arasında ilişki kurmam gayet doğal.

bu konu hakkında yazacağım son şey budur. daha önce de sordum, lütfen bilen varsa tribün ile çatı arasındaki boşluklara nasıl bi planlama yapıldığını söylesin. teşekkür ederim.

Çevrimdışı Erdem Çözer

övünç özdem'e pek güvenmemek lazım :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Popular Demand

Arkadaşlar biliyorsunuz Başakşehir kulübünün ana sponsoru (forma dahil) bizim kardeş şirketimiz yani Makro.
Bilet almaya durumu olmayan 3 kişi bana TC'sini versin, 14 Şubat'ta VIP tribünde yeri hazır olsun.

@Yunus @Necmi @Altuğ @ZEKI

Tribündeki yer ektedir.
          [img width=41

Çevrimdışı hakan1976

insanları anlamak mümkün değil kötü niyetle yazıldığına inanmak istemiyorum ama tüm yağmur suyu kafanıza boşalınca beni anlarsınız diyen arkadaşa bi kaç şey söylemek istiyorum bu çatı işinde çalışan muhtemelen birden fazla mühendis var sence hiç biri şöyle kafasını kaldırıp ya buraya yağmur yağarsa bu su kafamıza dökülür yada üzerinde su birikirse çöker diye düşünmemişmidir.Yok eğer bunları düşünmeden sadece kafasına baret taıp ortalıkta geziyorlarsa bende hemen işi bırakıp mühendisliğe başlıyorum
 kendi şahsi fikirlerime gelince şeffaf membran fikrinin değişmiş olması bence iyi olmuş şeffaf malzeme özellikle eskiyince bana göre ne kadar kaliteli olursa olsun kötü gözükecekti kirlenince ki illa kirlenecek çok daha kötü gözükürdü bu malzeme eskise bile renk değişinine uğrar ve bence gözle aa bu eskimiş yada kirlenmiş denecek bir görüntü oluşmaz ayrıca illaki gerekli mühendislik hesapları yapılmıştır diye düşünüyorum benim tek korkum önümüzdeki sezondan maç kaçırmayalım hani nisan ayında açılır açılmaz tartışmaları var ama bana göre daha birsürü işvar birde bunun izin kısmı vardır heralde sonuçta stad bitti hadi girin maç oynayın denecek hali yok bunun bi ruhsatı izni bir şeyi vardır şurda yeni sezona 6 ay var bir maç bile kaçırırsak büyük yaygara kopar çünkü kimsede sabır kalmadı

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Hadi bakalım, hayırlı olsun Membran da başladı.

Her şey zaten ilk başta kötü gözüküyordu, ince işlerini tamamlayınca herkes " woow" diyordu. Bu da aynı şekilde olur.

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

hayır boruları döşeniyor.. su depolara taşınıp çim sulama vs kullanılacak
Güzel abi o zaman teşekkürler.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Fikir sahibi olmadan Bilgi sahibi olan çok fazla insan olduğu için. Ben Sosyal Medyadaki insanları fazla önemsemiyorum.

Herkes " Beğeni alma " derdinde. Ne saçmalasam da beni beğensinler diyorlar.

Çevrimdışı ahmetx

güneş enerjisinden vazgeçilmedi ama çatıda olmayacağı söyleniyor büyük ihtimalle eski ve yeni açık arkalarında taraftar toplanma alanlarında olur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı acan07

saraçoğlunda kullanılan malzeme nedir bilmiyorum ancak belli ki bu 2 membran sonradan değiştirilmiş . ki kaldıki bütünlük bozulmasın diye geçirgenliği en az olanı tercih etmişlerdir diye düşünüyorum .

akşam maçlarında stadın dışardan görünüşü bakımından bu 2 membran örnek olabilir. kaldıki bizimki daha fazla ışığı geçiriyodur sanırım .

Çevrimiçi Savaş

İnşaatı devam eden veya yeni yapılan birçok stadın köşe koltuklarında yırtıklar varken San Mames stadyumundaki köşeler nasıl inci gibi olabiliyor?

San Mames ile yeni yapılan stadlar arasındaki fark ne köşelerde bilen var mı acaba? Sadece işçilik kalitesi mi yoksa?

Çevrimdışı high speed dirt

insanları anlamak mümkün değil kötü niyetle yazıldığına inanmak istemiyorum ama tüm yağmur suyu kafanıza boşalınca beni anlarsınız diyen arkadaşa bi kaç şey söylemek istiyorum bu çatı işinde çalışan muhtemelen birden fazla mühendis var sence hiç biri şöyle kafasını kaldırıp ya buraya yağmur yağarsa bu su kafamıza dökülür yada üzerinde su birikirse çöker diye düşünmemişmidir.Yok eğer bunları düşünmeden sadece kafasına baret taıp ortalıkta geziyorlarsa bende hemen işi bırakıp mühendisliğe başlıyorum
 kendi şahsi fikirlerime gelince şeffaf membran fikrinin değişmiş olması bence iyi olmuş şeffaf malzeme özellikle eskiyince bana göre ne kadar kaliteli olursa olsun kötü gözükecekti kirlenince ki illa kirlenecek çok daha kötü gözükürdü bu malzeme eskise bile renk değişinine uğrar ve bence gözle aa bu eskimiş yada kirlenmiş denecek bir görüntü oluşmaz ayrıca illaki gerekli mühendislik hesapları yapılmıştır diye düşünüyorum benim tek korkum önümüzdeki sezondan maç kaçırmayalım hani nisan ayında açılır açılmaz tartışmaları var ama bana göre daha birsürü işvar birde bunun izin kısmı vardır heralde sonuçta stad bitti hadi girin maç oynayın denecek hali yok bunun bi ruhsatı izni bir şeyi vardır şurda yeni sezona 6 ay var bir maç bile kaçırırsak büyük yaygara kopar çünkü kimsede sabır kalmadı

Dostum Bursa statının çatısını yapan da manav Ahmet efendi veya berber Süleyman abi değildi. Bursa statını da yapan çatı mühendisleriydi ama çatısı şelaleye döndü.  :ok:
Bu benim fikrim, (bak yaşım da 33 ha ona göre)  :D ben statın çatı hizasından baktığımda eğimin yetersiz olduğunu görüyorum, fırtına ile karışık bir yağmurda, fırtınanın da etkisiyle yağmur suyu olduğu gibi statın içine akacak. Ben burdayım, siz ve diğer arkadaşlarda burada, hep birlikte göreceğiz, inşallah ben yanılırım millete madara olmayız.  :ok:

Çevrimdışı Yasin A.

500. sayfaya da ulaştık öyle yada böyle.. 1000 olmadan bir maç izleriz umarım  :bandit:
Eğer stad açılmadan, Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) konusu açılırsa yakarım kendimi.  :ok:

Çevrimdışı Mehmet92

saraçoğlunda kullanılan malzeme nedir bilmiyorum ancak belli ki bu 2 membran sonradan değiştirilmiş . ki kaldıki bütünlük bozulmasın diye geçirgenliği en az olanı tercih etmişlerdir diye düşünüyorum .

akşam maçlarında stadın dışardan görünüşü bakımından bu 2 membran örnek olabilir. kaldıki bizimki daha fazla ışığı geçiriyodur sanırım .

Fener stadının çatısına meşale atıp yakmışlardı,değişen membranlardır o ikisi.

http://www.hurriyet.com.tr/derbide-mesale-korkusu-25249301

Çevrimdışı Efe

stadı nisan ayına hazırlıyorlar bakalım başkan hagi tarihi verecek 9 nisan mı 30 nisan mı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Membran cok guzel. Isik gecirgenligide mukemmel bence.

Benim tek hosuma gitmeyen cati kiris ve kolonlarinin boyle kabak gibi acikta kalmasi, gercekten cirkin duruyorlar  :bawling:

Çevrimdışı acan07

Fener stadının çatısına meşale atıp yakmışlardı,değişen membranlardır o ikisi.

http://www.hurriyet.com.tr/derbide-mesale-korkusu-25249301
bizimki ateşe dayanıklıydı sanırım :D