Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5761668 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

Belediyede çalışan ve Çevre Düzenleme işlerini yapan bir peyzaj mimarı olarak söylediğin şey tamamıyla doğru. Bir gecede iki gecede iş yaptığımız çok yer vardır. Hiçbir şeyi olmayan bir mekana Cuma akşamından haber gelip Pazartesi sabahı açılışını yaptığımızda olur. Yeter ki iş çevre düzenlemesine kalsın. Sabah geçerken izbelik gördüğünüz araziyi ertesi sabah gördüğünüzde her şeyi bitmiş olur. Hele ki birisi Kadir başkan bitecek dedi desin.
bizim stad içinde bir emir versin Kadir başkan ,abe biz de İstanbulun takımıyız bea.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

olimpiyatta işimiz yok Başakşehire gidiyoruz :naughty:
daha önce tanışsaydık keşke osmanlıdaki maçlarıda kaçırmadık
sanırım bir yada iki maça gidemedik onun dışındakilere gittik.
maç günleri stadın orda gazilerde toplanırız genelde ordan toplu gideriz.
maça gitmesen bile gel tanışalım benimde görüştüğüm firmalar var
direk olarakta dolaylı yoldanda

Pazar günü buluşma olacak mı Necmi abi bende maçtan önce 2 - 2.30 gibi Beşiktaş'ta olacağım :)

Çevrimdışı Altuğ

Arkadaşlar @Popular Demand arkadaşımızın çalıştığı şirkete ait olan bizler için çekim yapmış olduğu drone'un başına gelen olay sebebiyle sizlerinde yardım etme talebi doğrultusunda kendi aramızda durumu telafi etmek istiyoruz.

Bu konuda az çok demeden elimizden geleni yapabileceğimizi düşünüyorum. Banka hesap numarasını öğrenmek için bana özel mesaj gönderebilirsiniz.

Çevrimdışı Koa_lAA

bizim stad içinde bir emir versin Kadir başkan ,abe biz de İstanbulun takımıyız bea.

bu soruyu tamamen bilgisizlikten soruyorum..

beşiktaş belediye başkanının yardımı oldumu hiç??

bildiğim kadarıyla gelir düzeyi çok yüksek bir belediye... il belediyeleri gibi bişey orasıda...

illerde belediyeler stad yapmakta kulüplere...

bizim kulüp bildiğin beşiktaş semti ve esnafını kurtardı stadı oraya yaparak.. peki belediye ne yaptı.. katkısı varmı?

Çevrimdışı Koa_lAA

bildiğim kadarıyla gelir düzeyi çok yüksek bir belediye... il belediyeleri gibi bişey orasıda...

bizim kulüp bildiğin beşiktaş semti ve esnafını kurtardı stadı oraya yaparak.. peki belediye ne yaptı.. katkısı varmı?

Çevrimdışı Turco

Membran'ın 19.03'e yetişmemesi stadın açılması için bir engel değildir. Membran sonra da bitebilir. 1 gün maç yapılacak sonrasında 15 gün daha var bir sonraki maça. Sonuçta vinçler dışarıdan çalışacak. (Ki ben 30-45 gün aralığında membranın biteceğini düşünüyorum)

Çimler bitsin (max 40 gün), aydınlatma bitsin (30 gün), tribünler bitsin (max 40 gün) maç oynamak için yeter.

peki zemin 40 günde hazır hale gelecek mi ? antalya stadının açılışını biz yaptık zemin patates tarlası gibiydi. öyle olacaksa hiç gerek yok.

19.03 tarihine yetişmesi zor ben 30 nisanda açılacağını düşünüyorum. 44 günde o kadar işi bitirmek bana gerçekçi gelmiyor. teknik olarak bitirsek bile zemininin yetişeceğini hiç sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 19:53:44 Turco ]

Çevrimdışı izorlu85

Abi evet dediğin gibi otomatik inişe geçiyor sinyal kesilince ve kalktığı yere iniyor. Bu güzel bir özellik ama ben kendim go home yaptığım halde gelmedi.
Bişey çekiyordu onu sürekli o istikamete. Her yöne dönüyor ama ileri gelmiyodu. %10'a gelince de inişe geçer ama rastgele iner nereye denk gelirse artık ağaç ev vs.

Cihazda sıkıntı oldu eminim, gps mi arızalandı ne oldu bilmiyorum ki..
D

Kardeşim geçmiş olsun. Bi şey çekiyordu gelmiyordu ileri dedin bunu bi kuş felan yalayıp götürmüş olmasın. şahin atmaca veya martı ne biliyim. çekiyordu deyince aklıma o geldi.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Erhan

Geçmiş olsun @Popular Demand

Çok üzülme hallederiz aramızda kişisel verilere yapıcak bişi yok ama

Çevrimdışı Deniz

Başkanın ,Besiktas Belediye baskani ile olan yakin iliskilerine ve gecen gun stadin acilisi icin yaptıkları toplantidan yola cikarak belediyenin katkisi ciddi olcude vardir.Katkisi olmada Baskan boyle bir toplantiyi Belediye ile yapip kararlar almaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı maluMechul

Olamayacağı oldurma gibi bir gücü yok. Ki böyle bir durum yüzümden üstlerimle tartışmış istifa etme aşamasına gelmiştim zamanında ki sonuçta dediğime geldiler.

Hoşgeldin @maluMechul    :hosgeldin
Teşekkür ederim. Hoşbulduk

Çevrimdışı Popular Demand

Geçmiş olsun @Popular Demand

Çok üzülme hallederiz aramızda kişisel verilere yapıcak bişi yok ama

Sağolasın abi. Kişisel veriler konusu öyle napalım, özel bişey yoktu grafik tasarımdan arşiv sadece..
          [img width=41

Çevrimdışı ahmetx

şimdiye kadar ne yaptı bilmiyoruz ama bir şeyler yapacaklar başkanla görüştüler ,akatların yanındaki sosyal tesisleri kulübe tahsis etti yerini bilmesekde yeni spor salonunun yeri konusunda yardımları var.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Koa_lAA

şimdiye kadar ne yaptı bilmiyoruz ama bir şeyler yapacaklar başkanla görüştüler ,akatların yanındaki sosyal tesisleri kulübe tahsis etti yerini bilmesekde yeni spor salonunun yeri konusunda yardımları var.
Başkanın ,Besiktas Belediye baskani ile olan yakin iliskilerine ve gecen gun stadin acilisi icin yaptıkları toplantidan yola cikarak belediyenin katkisi ciddi olcude vardir.Katkisi olmada Baskan boyle bir toplantiyi Belediye ile yapip kararlar almaz.

stadla ilgili görünür maddi bir destek yok gibi yani...

yer arsa tahsisi falan var demekki...

demekki belediye meclisinden okdarı geçmiş..yapcak bişey yok tabi... canı sağolsun belediyemizin :bandit:

Çevrimdışı Emre_ZA

peki zemin 40 günde hazır hale gelecek mi ? antalya stadının açılışını biz yaptık zemin patates tarlası gibiydi. öyle olacaksa hiç gerek yok.

19.03 tarihine yetişmesi zor ben 23 nisanda açılacağını düşünüyorum. 44 günde o kadar işi bitirmek bana gerçekçi gelmiyor. teknik olarak bitirsek bile zemininin yetişeceğini hiç sanmıyorum.

Zemin çalışmalarına başlandı bile. 40 günde biter kardeşim. SIS röportajını okumanı tavsiye ederim.
Bu sene...O sene...

Çevrimiçi Necmi

Belediyede çalışan ve Çevre Düzenleme işlerini yapan bir peyzaj mimarı olarak söylediğin şey tamamıyla doğru. Bir gecede iki gecede iş yaptığımız çok yer vardır. Hiçbir şeyi olmayan bir mekana Cuma akşamından haber gelip Pazartesi sabahı açılışını yaptığımızda olur. Yeter ki iş çevre düzenlemesine kalsın. Sabah geçerken izbelik gördüğünüz araziyi ertesi sabah gördüğünüzde her şeyi bitmiş olur. Hele ki birisi Kadir başkan bitecek dedi desin.
hoş geldin kardeşim elbette iş belediyeye kalsın isterlerse gece başlar sabah bitirirler

Çevrimdışı b.damatoglu

19.03 tarihine yetişmesi zor ben 23 nisanda açılacağını düşünüyorum. 44 günde o kadar işi bitirmek bana gerçekçi gelmiyor. teknik olarak bitirsek bile zemininin yetişeceğini hiç sanmıyorum.
Zemin oturmadan açılması beni de korkutuyor açıkçası

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eaglearena

yeni açık arka tarafı temizlemişler herhalde çevre düzenlemesi başlayacak.

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı aoguzd

@FARUK hocam eski açık numaralı köşesindeki kediyolu neden halen takılmıyor bilgin var mı? Oraya yeni parça mı üretiliyor?

Çevrimdışı SDemirsoy

sanırım demirörenin alacağının bir kısmına karşılık numaralı tribün sponsorluğu verilebilir diğer kısmınıda hibe etmek şartı ile

Çevrimdışı İhsan

Ya alalim bi drone adam bizim icin o kadar ugrasti yalniz organize edilmemiz gerek bi yonetici tarafindan adam basi su kadar dusuo deilde kimin gonlunden ne koparsa gibi olursa bide hesap numarasi herkrs 3 5 bi şeyler atsa bu is olur 2.5 olduda 1.5 2 topladik bu da biseydir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@cadavra  çok haklısın ! alalım. Çekimler zevkle izlerken iyide zor durumda olduğunda mı yarı yolda bırakacağız.
Elbirliğiyle bir şeyler yapalım mutlaka.
Come to Beşiktaş