Necmi abi, kupada yarı finalde derbi olma olasılığı çok yüksek. Nisan ortasına denk geliyor galiba.
Kayseri'yi Osmanlı'yi nerede oynarsak yeneriz diyorsun da, geçen sene hangi maçlarda gitti şampiyonluk biliyorsun.
Hem bunları her yerde yeneriz deyip hem de bursadan niye çekiniyorsun. Neyi zorlaştıracaklar.
Gs maçında 77bin taraftar vardı, İnönü'de 10bin kişilik maçlardaki atmosferin yarısı yoktu.
geçen sene şampiyonluğun gitmesini stada bağlarsan kendini kandırmış olursun kardeşim
biz ayaşda son maçları oynamadım ondan önce oynayıpta kazandığımız maçlarda ayaştaydı
kazanırken sorun yok kaybederkenmi stad suçlu oluyor. kupa maçları doğru nisanda stad yetişebilir
ama büyük ihtimal derbi olacak birde işin tersini düşün o stadı açıp böyle bir maçta malubiyetle başladığını
yada bursayla açtın her halukarda yenersin ama tutki yenildin ilk maçta stadı çöpe atarsın böyle maçlarla
stad açılmaz o gün stada çıkacak takımlardan ayakları titreyecek olan rakip değil bizim takım olacaktır
o nedenle asla zorluk derecesi yüksek bir maçla stad açılmaz o sana olumsuzluk olarak ters teper.
bir düşün bu takım deplasmanda maç kaybetmezken sürekli kendi seyircisi önünde neden kaybediyor
ilk devre iki malubiyet ikiside kendi sahamızda bu takımın taraftar karşısında sorunu var ve bu nedenle
şampiyonluğa giderken bu stadı açmak yarardan çok zarar verecektir. bizim taraftar takım falan ateşlemiyor
tam tersi takıma zarar veriyor şampiyonluğa giden takımda bir hatada oyuncu yuhalayan bir taraftar yapımız var.
bak buraya yazıyorum takım şampiyonluğa giderken stad açılırsa bu takıma zarar olarak dönecektir.
Ben senin aksine Beşiktaş taraftarının takımı ateşlediğine zerre kadar inanmıyorum tam tersi zarar verdiğini söylüyorum.
bunuda zaten sürekli içerde puan kaybetmemiz kanıtlıyor. iyi bir haraket yaptığında rakibi alkışlayıp havaya sokan
taraftarımız var