Ben kendi kafamda stadın açılışını 2 Nisan olarak revize ettim, herkese tavsiye ederim

19.03 hayal oldu gibi birşey artık..Hep söylüyorum yeniden söyleyeceğim, SIS zemin hibrit olmayacağı için sahayı bize 35-40 günde teslim edecek.
Maç sahada oynanır, buna kesinlikle inanıyorum. Son maçları olimpiyatta oynamak bize negatif dönmez burada Necmi bey'e katılıyorum. Ama yeni statta oynamak pozitif bir katkı yapar. Ekstra olur yani. Ligde son maçlar hep bir psikolojik savaş olarak geçiyor, saha içinde olduğu kadar saha dışında da. Bu bir sinerji yaratacaktır. Semtte toplanan 40 bin Beşiktaş'lı..Barbaros'ta takımı meşalelerle karşılama ve yeni stada hep beraber geçme..Adeta şampiyon olmuşuz gibi bir hava yaratmak bize pozitif, fenerbahçe'ye ise negatif yansır bundan adım kadar eminim. O yüzden bu stad bitmeli. Eksiğiyle gediğiyle yuvamızda olmalıyız son 4-5 maç..40 bin kişi sahaya odaklandığında ne eksik boyayı görürüz ne bitmemiş membranı..Hiçbir şey bu sezon şampiyon olmamızdan daha değerli değil, varsın stad eksik olsun (ki tüm eksikler bir sonraki maça kadar bile tamamlanır-15 günden bahsediyoruz, bu az bir süre değil.)
Tek sıkıntım başkanın hala şu zaman bu zaman demesi. Ocak ayında tarihi açıklayacaktı geçti, şimdi Şubat ortası diyor. Evet belki SIS'in sahaya gireceği tarihi bekliyor. Ama artık yeter, biz de şeker bekleyen çocuk gibi tarih bekliyoruz. Taraftara da yazık. Ben şu an için bir tarih açıklamakta sıkıntı görmüyorum. Eksik semer varsa kaç günde takılacağını bilirsin, membranın ne zaman geleceğini bilirsin, küfekilerin, tesisatın herşeyin. Artık bitti yahu sonuna geldik, sen açıkla kardeşim ve bitir bu stadı. Korkmadan tarihi ver, bu tür işlerde sen tarihi açıklarsan o işler bir şekilde biter. Ben buna inanıyorum.