Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5763031 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Ben kendi kafamda stadın açılışını 2 Nisan olarak revize ettim, herkese tavsiye ederim  :) 19.03 hayal oldu gibi birşey artık..Hep söylüyorum yeniden söyleyeceğim, SIS zemin hibrit olmayacağı için sahayı bize 35-40 günde teslim edecek.

Maç sahada oynanır, buna kesinlikle inanıyorum. Son maçları olimpiyatta oynamak bize negatif dönmez burada Necmi bey'e katılıyorum. Ama yeni statta oynamak pozitif bir katkı yapar. Ekstra olur yani. Ligde son maçlar hep bir psikolojik savaş olarak geçiyor, saha içinde olduğu kadar saha dışında da. Bu bir sinerji yaratacaktır. Semtte toplanan 40 bin Beşiktaş'lı..Barbaros'ta takımı meşalelerle karşılama ve yeni stada hep beraber geçme..Adeta şampiyon olmuşuz gibi bir hava yaratmak bize pozitif, fenerbahçe'ye ise negatif yansır bundan adım kadar eminim. O yüzden bu stad bitmeli. Eksiğiyle gediğiyle yuvamızda olmalıyız son 4-5 maç..40 bin kişi sahaya odaklandığında ne eksik boyayı görürüz ne bitmemiş membranı..Hiçbir şey bu sezon şampiyon olmamızdan daha değerli değil, varsın stad eksik olsun (ki tüm eksikler bir sonraki maça kadar bile tamamlanır-15 günden bahsediyoruz, bu az bir süre değil.)

Tek sıkıntım başkanın hala şu zaman bu zaman demesi. Ocak ayında tarihi açıklayacaktı geçti, şimdi Şubat ortası diyor. Evet belki SIS'in sahaya gireceği tarihi bekliyor. Ama artık yeter, biz de şeker bekleyen çocuk gibi tarih bekliyoruz. Taraftara da yazık. Ben şu an için bir tarih açıklamakta sıkıntı görmüyorum. Eksik semer varsa kaç günde takılacağını bilirsin, membranın ne zaman geleceğini bilirsin, küfekilerin, tesisatın herşeyin. Artık bitti yahu sonuna geldik, sen açıkla kardeşim ve bitir bu stadı. Korkmadan tarihi ver, bu tür işlerde sen tarihi açıklarsan o işler bir şekilde biter. Ben buna inanıyorum.
öncelikle bey kelimesini kaldıralım  :) 19 mart hayal oldu diyorsan zaten sonrasında geriye 3 maç kalıyor
ilki bursa maçı ve stadı bursa maçına açmazlar adamlar birde ilk maç bizi yenmek için kasarda kasar işi
dahada zorlaştırmış oluruz ondan sonra geriye iki maç kalıyor Kayseri ve osmanlı maçları bunlarıda nerde oynasak
yeneriz yenemeyeceksek zaten şampiyonluktan söz etmeyelim hiç kaldıki hibritte olsa bu stad osmanlı maçına yetişir
rulo çimi tek maç için yapmış olursun oda kayseri maçı bunun için hiç bir şekilde değmez plan yapmaya planların değişmeden
 sahanın hibrit yapılması ve osmanlı maçında açılacakmış gibi planlanması gerekir bence oda şampiyonluk geliyorsa kupa kaldırmak için
yüzüp yüzüp kuyruğuna geleceksin hiç olmazsa stadsız şampiyon ol kimsenin kıramayacağı bir rekorun sahibi ol
benim gönlümde yatan şampiyonluk kupasını olimpiyatta kaldırmak şov yaparsın 77000 kişiyle kupa kaldırırsın
şampiyon olarakta yeni stada geçersin stadın çimleri yeşerirken olimpiyata gitmek ne takıma koyar ne taraftara

Çevrimdışı sallapati

küfekide gelişme yeterli mi @Necmi  abi  :bandit:

dün gece

bugün

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı osman1903

Hala içerden gelen fotolarda bitmemiş ince işler var bu inşaatın kabası biteli nerdeyse bir yıl oldu ondan öncede biten tribünlerde çalışılıyordu zaten nasıl hala tam anlamıyla bitirilemez anlamıyorum içerde çalışılan sürece sürekli daha fazla para harcıyoruz

Çevrimdışı İhsan

Kedi yollarının dikey bağlantıları olabilirmi :alala:

Dikey bağlantıları halatlarla yapılyor.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

küfekide gelişme yeterli mi @Necmi  abi  :bandit:

dün gece

bugün

sen orda bir günlük çalışma görüyorsun ama ben bir aylık çalışma görüyorum
bir ay yatıp bir günde o işi yapsan ne olur. :bandit:
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2016, 18:40:59 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Dikey bağlantıları halatlarla yapılyor.
fikir cimlastiği yapıyorum cumartesi ordaydık baktım baktım göremedim nasıl bağladıklarını
kaynak falan yapıyorlardı.

Çevrimdışı osman1903

çatı 6 ay sürecek diye bir şey söylenmişti ilk haftalar fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışılacaktı falan sen o sürede stadı açmayı planlıyorsan mantıken ince işleride o sürede bitireceğiz diye düşünüyorsundur ama kaza oluyo çatı uzuyo herneyse ama bu sürede ince işlerde bitmiyor hadi çatı uzadıda ince işlerde mi uzadı ya o zaman yapamayacaklarını bile bile yetiştireceğiz diye bizi kandırdılar ya da plansız programsız sallama iş yapılıyor

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

son dakika !

ya su fazladan merdıven gıbı boşluklar benı ayar ettı olemı kalcak dıe korkuyorum valla
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bu ekstra merdiven boşlukları kalıcı gibi  :s20:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Wow'da bu işlerden çok anlayan bir arkadaş var herhalde aydınlatmaların en az 2 ay süreceğini söylemiş !! Her kafadan bilse de bilmesede bir ses çıkıyor.Çok anlamsız hareketler.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı cursedofdragon

ya su fazladan merdıven gıbı boşluklar benı ayar ettı olemı kalcak dıe korkuyorum valla

kalıcak gibi neden öyle yaptıklarını anlam veremiyorum.

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı harund1k3

@ahmetx stadın içinde misin ben stadın ordayım. Müsaitsen görüşelim.

Çevrimdışı Eagle_kd

Fakat çok tatlı oluyor stad. Bakmaya doyamıyor insan. Açılış yaklaştıkça sabırsızlık ve heyecan artıyor herkeste.  Uzun sürdü belki ama kendi paramızla en güzelini yapıyoruz. Ama şu da bi gerçek ki Stad bitince bu güzel forumun boşluğunu fazlasıyla hissedeceğim.

ruhunu serbest bırak.. dağların ve denizin üzerinde özgür bir yol seç kendine, yalnız, tek, cesaret dolu, kartal gibi ol..

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kapalı üst katın en tepesine (orta bloklar) daha koltuk takılacak mı? Yoksa planlanan koltuk sıra sayısına ulaştık mı?

Çevrimdışı cursedofdragon

Fakat çok tatlı oluyor stad. Bakmaya doyamıyor insan. Açılış yaklaştıkça sabırsızlık ve heyecan artıyor herkeste.  Uzun sürdü belki ama kendi paramızla en güzelini yapıyoruz. Ama şu da bi gerçek ki Stad bitince bu güzel forumun boşluğunu fazlasıyla hissedeceğim.

stad bitince basketbol arena var daha :D

Beşiktaş'ta inşaat bitmez :)

Çevrimiçi emre_1978

öncelikle bey kelimesini kaldıralım  :) 19 mart hayal oldu diyorsan zaten sonrasında geriye 3 maç kalıyor
ilki bursa maçı ve stadı bursa maçına açmazlar adamlar birde ilk maç bizi yenmek için kasarda kasar işi
dahada zorlaştırmış oluruz ondan sonra geriye iki maç kalıyor Kayseri ve osmanlı maçları bunlarıda nerde oynasak
yeneriz yenemeyeceksek zaten şampiyonluktan söz etmeyelim hiç kaldıki hibritte olsa bu stad osmanlı maçına yetişir
rulo çimi tek maç için yapmış olursun oda kayseri maçı bunun için hiç bir şekilde değmez plan yapmaya planların değişmeden
 sahanın hibrit yapılması ve osmanlı maçında açılacakmış gibi planlanması gerekir bence oda şampiyonluk geliyorsa kupa kaldırmak için
yüzüp yüzüp kuyruğuna geleceksin hiç olmazsa stadsız şampiyon ol kimsenin kıramayacağı bir rekorun sahibi ol
benim gönlümde yatan şampiyonluk kupasını olimpiyatta kaldırmak şov yaparsın 77000 kişiyle kupa kaldırırsın
şampiyon olarakta yeni stada geçersin stadın çimleri yeşerirken olimpiyata gitmek ne takıma koyar ne taraftara

Necmi abi, kupada yarı finalde derbi olma olasılığı çok yüksek. Nisan ortasına denk geliyor galiba.

Kayseri'yi Osmanlı'yi nerede oynarsak yeneriz diyorsun da, geçen sene hangi maçlarda gitti şampiyonluk biliyorsun.
Hem bunları her yerde yeneriz deyip hem de bursadan niye çekiniyorsun. Neyi zorlaştıracaklar.

Gs maçında 77bin taraftar vardı, İnönü'de 10bin kişilik maçlardaki atmosferin yarısı yoktu.

Çevrimdışı ZEKI

stad acilinca forum kapanmiyorki  :alala:

Çevrimdışı ers1903