Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5763098 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı rubi_tobin

ya su fazladan merdıven gıbı boşluklar benı ayar ettı olemı kalcak dıe korkuyorum valla
Belki de dönüşlerde merdiven boşluğu yapmak daha zor olduğu için böyle yapıyorlardır.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı cadavra

Normalde koltuk dizayninini pek umursamam simdi yeni acigim bitmis koltuklarina baktimda objektif olmak gerekirse pixeli tam ayarinda birakmislar abartmamislar az atmislar bu sekilde pixele karsi olanlarinda gonlu olmus olur  cunku alt taraf beyaz ust taraf siyah az bi sey pixel 2 tarafta mutlu olmali.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tayfunyasar

2 gündür takip edemiyordum bir açtım 25-30 sayfa ilerlemiş deidm kesin bir bomba bir gelişme var dedim ama düz semermiş. şubat 15 desek min 45 gün çim mart sonu eder. İçi dışı derken 15 gün de başganın hatrı için eklenir. nisan 30 olur o. Necmi Abi'ye katılmamak elde değil. 30 nisanda açacaklarına 23 mayısta kupa töreni yapılır. Ya da 22 mayısta şampiyonluk maçını stadın içinden gösterirler. Ekstra 42 bin bilet satılmış da olur. Gerçi işin 2-2 durumuna kalma durumunda, sıkıntı olur öyle bir organizasyon.

Stad ağustosta görkemiyle açılır diye kendimi hazırlıyorum, hiç strese girmeye gerek yok. Ayrıca son iki maç açılsa bir sonraki sezon son 2 maç yeni kombineler satılmaya başlanmış olması lazım. Yoksa kaos olur.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx stadın içinde misin ben stadın ordayım. Müsaitsen görüşelim.
hayır stadda değilim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı f_madida

son dakika !

bu tribunun onunde kaleci mi duracak yani? zavalli neye ugradigini sasiracak yahu, sirf bu taraftaki kaleye her mac 4 gol atariz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı eaglearena

500 bin euro çöpe atılacak diye stat açılmasın diyen arkadaş bence trolluyor ! Satacağın bilet,kartal yuvası forma vs,galibiyet primi,seyirci desteği,sponsor desteği mali olarak bu uzar gider ! Kulüp stadı yetiştirecek ama 500 bin euro çöpe gidecek diye stat açmayacaksa bırakıp gitsinler..

kesinlikle zaten vodafone arena oynamazsak ya olimpiyat ya başakşehire kira parası veriyoruz. Ha o ha bu ama vodafone arenaya geçersek diğer gelirlerde var.

Çevrimdışı ilhancelebi

Torku Arena'nin son hali, Antalyaspor'lu taraftarlar bayagi hasar vermis. Bizim stadyumda da boyle seyler olmamasi icin nasil onlem alinacak merak ediyorum.

Kaynak: Türkiye Stadyumları & Projeleri Facebook sayfasi

Çevrimdışı Apocalyptica

o merdiven boşluklarının kalmayacağını arkadaşlar daha önceden soylediler. hem kombine satışta oralar koltuk. hemde her merdiven boluğunda çimlere açılan kapı var ama o boşlukların karşısı dolu. bence oraya supris kırmızı şerit çekecekler:)

Çevrimdışı Efe

o merdiven boşluklarının kalmayacağını arkadaşlar daha önceden soylediler. hem kombine satışta oralar koltuk. hemde her merdiven boluğunda çimlere açılan kapı var ama o boşlukların karşısı dolu. bence oraya supris kırmızı şerit çekecekler:)
vardir bi nedeni herkes orayi goruyorda eski aciktada ortaya yakin bir bolumede takmamislar onu goren yok yukariya kadar :akuma: :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Apocalyptica

vardir bi nedeni herkes orayi goruyorda eski aciktada ortaya yakin bir bolumede takmamislar onu goren yok yukariya kadar :akuma: :D

Var bir espirisi koltuk sayısını artırmak isterken azaltacak bir uygulama yapmazlar. bence kırmızı hakkatten yapılmalı... bizi daha çok temsil eden koltuk renkleri olur:)

Çevrimdışı Efe

Var bir espirisi koltuk sayısını artırmak isterken azaltacak bir uygulama yapmazlar. bence kırmızı hakkatten yapılmalı... bizi daha çok temsil eden koltuk renkleri olur:)
yok ayni fikirde degilim siyah ve bayazdan baska tek bi degisik koltuk rengi olmamali olmayacakta kirmizi falan olmaz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Apocalyptica

yok ayni fikirde degilim siyah ve bayazdan baska tek bi degisik koltuk rengi olmamali olmayacakta kirmizi falan olmaz  :)

Bir piksel bari:)

Çevrimdışı ers1903

İçimden bir his mabet uzun uzun yaziyor diyor  :ishock: :halay:

Çevrimdışı dorukkaymak

İçimden bir his mabet uzun uzun yaziyor diyor  :ishock: :halay:

kuyudan cikmadan yazmaz  bence :)

Çevrimdışı aykut.celenk

Torku Arena'nin son hali, Antalyaspor'lu taraftarlar bayagi hasar vermis. Bizim stadyumda da boyle seyler olmamasi icin nasil onlem alinacak merak ediyorum.

hepsi passo ile giriş yapıyor kimlik bilgileri mevcut zararı onlardan alınmalı. Kim maçı izlemeye geldiyse zararı karşılıyacak.

Çevrimdışı idil

merdiven boşlukları fazla değil mi? (fazla geniş)  :alala:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Blackmd1

Çevrimdışı idil

herkes kendini 16 mayısa hazırlasın şu an için en mantıklı tarih bu, şampiyonluk stadda kutlanacak  :bandit:

DOĞUM GÜNÜMMMM  :sevinc :sevinc :sevinc
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

o tuvaletin halini görünce aklima ilk camlari niye kirmamislar geldi.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi, kupada yarı finalde derbi olma olasılığı çok yüksek. Nisan ortasına denk geliyor galiba.

Kayseri'yi Osmanlı'yi nerede oynarsak yeneriz diyorsun da, geçen sene hangi maçlarda gitti şampiyonluk biliyorsun.
Hem bunları her yerde yeneriz deyip hem de bursadan niye çekiniyorsun. Neyi zorlaştıracaklar.

Gs maçında 77bin taraftar vardı, İnönü'de 10bin kişilik maçlardaki atmosferin yarısı yoktu.
geçen sene şampiyonluğun gitmesini stada bağlarsan kendini kandırmış olursun kardeşim
biz ayaşda son maçları oynamadım ondan önce oynayıpta kazandığımız maçlarda ayaştaydı
kazanırken sorun yok kaybederkenmi stad suçlu oluyor. kupa maçları doğru nisanda stad yetişebilir
ama büyük ihtimal derbi olacak birde işin tersini düşün o stadı açıp böyle bir maçta malubiyetle başladığını
yada bursayla açtın her halukarda yenersin ama tutki yenildin ilk maçta stadı çöpe atarsın böyle maçlarla
stad açılmaz o gün stada çıkacak takımlardan ayakları titreyecek olan rakip değil bizim takım olacaktır
o nedenle asla zorluk derecesi yüksek bir maçla stad açılmaz o sana olumsuzluk olarak ters teper.
bir düşün bu takım deplasmanda maç kaybetmezken sürekli kendi seyircisi önünde neden kaybediyor
ilk devre iki malubiyet ikiside kendi sahamızda bu takımın taraftar karşısında sorunu var ve bu nedenle
şampiyonluğa giderken bu stadı açmak yarardan çok zarar verecektir. bizim taraftar takım falan ateşlemiyor
tam tersi takıma zarar veriyor şampiyonluğa giden takımda bir hatada oyuncu yuhalayan bir taraftar yapımız var.
bak buraya yazıyorum takım şampiyonluğa giderken stad açılırsa bu takıma zarar olarak dönecektir.
Ben senin aksine Beşiktaş taraftarının takımı ateşlediğine zerre kadar inanmıyorum tam tersi zarar verdiğini söylüyorum.
bunuda zaten sürekli içerde puan kaybetmemiz kanıtlıyor. iyi bir haraket yaptığında rakibi alkışlayıp havaya sokan
taraftarımız var