Şu çarşı ile ilgili birkaç kelam da ben edeyim
2009 senesinden beri beşiktaş çarşının göbeğinde türkali mahallesinde oturuyorum.
Bir alt komşum 12-13 senedir kapalı alttan kombine alan insandır (2010 senesinde)
O zamanlar bende üye oldum forzaya. Hem orada ki muhabbetlere katılıyordum hem de öğrenci halimde arada para kalırsa maçlara gidiyordum.
Bu süre zarfında alt komşumun tribünden baya tanıdığını öğrendim. Benim o grupla ilgili ilk olumsuz durumum öğlen vakti olan bursaspor maçıydı saat 14 de oynanmıştı.
üniversiteden 3 arkadaş maça gitmek için anlaştık bileti stattan alırız diye düşünüp stada gitmiştik ama bilet bulamadık inanılmaz bir kalabalık vardı bizde
stada gittiğimiz halde geri dönüp çarşıda izledik maçı holoskonun golüyle 1-0 kazandığımız maç.
Maçtan iki gün sonra yol üzerinde komşumla karşılaşınca iki sohbet ettik maç muhabbeti açıldı komşum bana '' kardeşim bana haber verseydin ya bir sürü bedava bilet vardı''
diyince başımdan aşağıya kaynar su döküldü. Biz bilet bulamazken bu biletler nerden geliyordu.
ikinci durumla ise bir fenerbahçe maçında karşılaştım. Beşiktaşta oturduğum yerde tanıdığım bir abimin maddi durumu pek iyi değil kıt kanaat geçinen birisi.
Fenerbahçe maçında abimin kendisi, ve iki çocuğu kapalı üstten maçı izlediğini öğrendim (kapalı üst bileti 180tl idi toplamda 540 tl). Bu mevla o abim için
yüksek bir miktar gene bedava bilet geldi diye düşünürken küçük çocuğuyla konuşurken olayı öğrendim.
3.sü meşhur denizli maçında da tribündeydim eski açık kapalı tarafında. Olayları bizzat kendi gözlerimde gördüm.
Bu arada forzadan da ihraç edildim. Zaman olarak da demirörenin tff başkanı olduğu zamanlarda idi. İhraç nedenim ise
''Bedava biletin kralı demirören zamanında yapıldı'' dediğimden dolayı. Kimseye itham etmediğim halde sözde tribün büyüklerine ihtam atmışım.
Bu arada forza da profil fotoğrafım deron williams ın inönü stadında çekilmiş bir fotoğrafıydı belki hatırlayan vardır.
Sözlerimi sebanın beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın sözüyle bitirmek istiyorum
konu dışı yaptığım için herkesden çok özür dilerim
Esen kalın