Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5792563 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

bünyemin dermen 1 şubatta vincler iceride kalmaz mebran aplama baslar demis ama 40 cm olayindan haberim yok demis mimar bile bilmiyor neler oldugunu :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mustafa UZUN

bir de evet. bugün üye oldum ama bu forumu hergün her gece takip eden biriyim. Sadece bu tribünlerin paylaşımının yapıldığı mesajları görünce yazma gereği hissettim. Yoksa çarşı ile asla problemim yok...

Ya aslında olaya şöyle bakmak lazım. ''Çarşı'' derken kimi kastediyorsunuz ? Sadece sizin için söylemiyorum. Bu forumda ya da başka yerde '' Çarşı'' ile ilgili bir şey söylendiği ya da bir ithamda bulunulduğu zaman bunun muhatabı kim ? Kendi adıma konuşayım, 2001 yılından stat kapanana kadar kapalı alt kombinesi sahibiydim, forzaya da o zamanlardan beri üyeyim. Çarşı'nın abileri olarak bilinen kişilerle tribündeki simaen tanışıklıktan hareketle zaman zaman selamlaşırız. Onlar beni ne kadar tanır bilmiyorum gerçi. Çarşının pek çok organizasyonuna katıldım. Ama passolig uygulamasını her ne kadar onaylamasam da passolig boykotuna katılmadım. Vodafone Arena'da kapalı üstten ( inönü'de kapalı altta birlikte maç izlediğimiz 8-9 arkadaşla birlikte) kombine aldım ve olimipiyattaki maçların da çoğuna gittim.

Şimdi ''çarşı'' dediğiniz zaman bu tanımlama içine ben dahil oluyor muyum? Dahil oluyorsam emin olun benim gibi çok kişi vardır. Sorunuzun cevabı da bunda gizlidir. 

Çevrimdışı bad75

üniversite zamanlarında ben de üye olmuştum forzaya.
bırak soru sormayı birşey yazmadan silinmiş görünüyorum :evillol:
2014 yılından önce üye olanları silmişler galiba. zaten kendi kendilerine takılıyorlar gibi bi durum söz konusu... Dediğim gibi her görüşe saygılı olacaksın. saygın yoksa kimseden saygı beklemeyeceksin...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Derman, Yasaklı Link’e yaptığı açıklamada;

-MEMLEKET MESELESİ OLDU-

Bir sorun olmadığını dile getiren Bünyamin Derman; “Çatıda semerler monte edildi, bir sorun yok. Herkes atıyor, memleket meselesi oldu. Çatı hazır. Şimdi üzerine membran yapılacak. 1 Şubat’ta bunlar takılacak. İnşallah Beşiktaş, bu sezon en az 4-5 maç oynamayı hedefliyor. 40 santimlik meseleyi ilk defa duyuyorum. Biraz önce de şantiyedeydim. Çatıyla ilgili hiçbir sorun yok. Çatıda sadece ufak montaj sorunları var. Onları test ediyorlar. Membran için ölçümler yapılıyor. Bundan sonrası yokuş aşağı durumuna geldi. 1 Şubat’ta orada vinçler kalmaz çime başlanır” diyerek sözlerin

başıma bir şey gelmeyecekse sayın Derman'da şimdiye kadar genelde bardağın dolu tarafına bakarak konuştu :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cadavra

bünyemin dermen 1 şubatta vincler iceride kalmaz mebran aplama baslar demis ama 40 cm olayindan haberim yok demis mimar bile bilmiyor neler oldugunu :icool:
O zaman 2 sıra semer çekilecek diebilirmiyiz efe ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:kop: :kop:

Bunyamin beyi kandirmis birileri :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

O zaman 2 sıra semer çekilecek diebilirmiyiz efe ?

öyle görünüyor farkli ebatlardaki semerler catinin yapisindan kaynakli degiskenlik gosteriyor 3.sirayla ilgili bi calisma daha goremedik bence baslamasi gerekiyordu bu saate kadar 50 yi askin semer takildi 168 in uzerine daha 3.sira semer goremedik heralde 2 sira olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bad75

Ya aslında olaya şöyle bakmak lazım. ''Çarşı'' derken kimi kastediyorsunuz ? Sadece sizin için söylemiyorum. Bu forumda ya da başka yerde '' Çarşı'' ile ilgili bir şey söylendiği ya da bir ithamda bulunulduğu zaman bunun muhatabı kim ? Kendi adıma konuşayım, 2001 yılından stat kapanana kadar kapalı alt kombinesi sahibiydim, forzaya da o zamanlardan beri üyeyim. Çarşı'nın abileri olarak bilinen kişilerle tribündeki simaen tanışıklıktan hareketle zaman zaman selamlaşırız. Onlar beni ne kadar tanır bilmiyorum gerçi. Çarşının pek çok organizasyonuna katıldım. Ama passolig uygulamasını her ne kadar onaylamasam da passolig boykotuna katılmadım. Vodafone Arena'da kapalı üstten ( inönü'de kapalı altta birlikte maç izlediğimiz 8-9 arkadaşla birlikte) kombine aldım ve olimipiyattaki maçların da çoğuna gittim.

Şimdi ''çarşı'' dediğiniz zaman bu tanımlama içine ben dahil oluyor muyum? Dahil oluyorsam emin olun benim gibi çok kişi vardır. Sorunuzun cevabı da bunda gizlidir.
teşekkür ederim.  Alen çarşıyı feshediyorum dediğinde Carşı bir ruhtur, bedene indirgenemez diye bir slogan doğmuştu. biraz da bu sloganın içinde sanki bu cevap.

Çevrimdışı Erdem Çözer

:kop: :kop:

Bunyamin beyi kandirmis birileri :evillol:

o biraz zor gibi.. biz kandırılmış olmayalım da  :alala:

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı onder23

Şu çarşı ile ilgili birkaç kelam da ben edeyim
2009 senesinden beri beşiktaş çarşının göbeğinde türkali mahallesinde oturuyorum.
Bir alt komşum 12-13 senedir kapalı alttan kombine alan insandır (2010 senesinde)
O zamanlar bende üye oldum forzaya. Hem orada ki muhabbetlere katılıyordum hem de öğrenci halimde arada para kalırsa maçlara gidiyordum.
Bu süre zarfında alt komşumun tribünden baya tanıdığını öğrendim. Benim o grupla ilgili ilk olumsuz durumum öğlen vakti olan bursaspor maçıydı saat 14 de oynanmıştı.
üniversiteden 3 arkadaş maça gitmek için anlaştık bileti stattan alırız diye düşünüp stada gitmiştik ama bilet bulamadık inanılmaz bir kalabalık vardı bizde
stada gittiğimiz halde geri dönüp çarşıda izledik maçı holoskonun golüyle 1-0 kazandığımız maç.
Maçtan iki gün sonra yol üzerinde komşumla karşılaşınca iki sohbet ettik maç muhabbeti açıldı komşum bana '' kardeşim bana haber verseydin ya bir sürü bedava bilet vardı''
diyince başımdan aşağıya kaynar su döküldü. Biz bilet bulamazken bu biletler nerden geliyordu.
ikinci durumla ise bir fenerbahçe maçında karşılaştım. Beşiktaşta oturduğum yerde tanıdığım bir abimin maddi durumu pek iyi değil kıt kanaat geçinen birisi.
Fenerbahçe maçında abimin kendisi, ve iki çocuğu kapalı üstten maçı izlediğini öğrendim (kapalı üst bileti 180tl idi toplamda 540 tl). Bu mevla o abim için
yüksek bir miktar gene bedava bilet geldi diye düşünürken küçük çocuğuyla konuşurken olayı öğrendim.
3.sü meşhur denizli maçında da tribündeydim eski açık kapalı tarafında. Olayları bizzat kendi gözlerimde gördüm.
Bu arada forzadan da ihraç edildim. Zaman olarak da demirörenin tff başkanı olduğu zamanlarda idi. İhraç nedenim ise
''Bedava biletin kralı demirören zamanında yapıldı'' dediğimden dolayı. Kimseye itham etmediğim halde sözde tribün büyüklerine ihtam atmışım.
Bu arada forza da profil fotoğrafım deron williams ın inönü stadında çekilmiş bir fotoğrafıydı belki hatırlayan vardır.
Sözlerimi sebanın beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın sözüyle bitirmek istiyorum
konu dışı yaptığım için herkesden çok özür dilerim
Esen kalın

Çevrimdışı Efe

o biraz zor gibi.. biz kandırılmış olmayalım da  :alala:
yok bizim kandirilmis olmamiz imkansiz gozumuzun onunde oldu yazin olaylar belediyeye gittiler kac kere muhur yedik bence bunyamin derman aciklamak istemiyor ortam gerilmesin diye akilli adam :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Sahanin icinden bi fotograf atsalarda gorsek yeni mallar gelmis mi ?

Çevrimdışı Ensar

takiyor dimi semer 2 vincte :)
  evet abi :)
cigara yakmıştır cigara :D
bildiğin ısınmak için ateş yaktılar :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

yok bizim kandirilmis olmamiz imkansiz gozumuzun onunde oldu yazin olaylar belediyeye gittiler kac kere muhur yedik bence bunyamin derman aciklamak istemiyor ortam gerilmesin diye akilli adam :)

onu yaşadık da belki semerler tekrar üretilmemiştir, yaşanan gecikmeye bu 40 cm olayı bahane edilmiş olabilir demek istedim.. ama dediğin gibi de olabilir tabi

Çevrimdışı Efe

Sahanin icinden bi fotograf atsalarda gorsek yeni mallar gelmis mi ?

zannetmem 10 nun uzerinde semer vardi bugun onlari takarlar yarina yeni semerler gelebilir yada aksam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 14:32:10
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
iyi de yapıyor, durduk yere 1 cephe daha açmanın anlamı yok.
stadımıza geçer kupamızı kaldırırız.
ondan sonra herkes döker eteğindeki taşları.

Şu an Beşiktaş ile Şampiyonluğa odaklanalım  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

teşekkür ederim.  Alen çarşıyı feshediyorum dediğinde Carşı bir ruhtur, bedene indirgenemez diye bir slogan doğmuştu. biraz da bu sloganın içinde sanki bu cevap.
Olay bu iste

cArsi bir Ruh tur , cArsi parayla uye olunan bir olusum değildir kendini o davaya adamis Besiktasliyim diyen herkes cArsi dir

Yoksa her Besiktasliya tek tek gidip Sen cArsilimisin diye soramazsin heralde..

cArsi Binlerce belkide milyonlarca kisilik buyuk bir topluluk sadece 15-20 Ileri gelenden ibaret degil bunu bir turlu anlayamadı insanlar..
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 14:39:04 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bad75

Şu çarşı ile ilgili birkaç kelam da ben edeyim
2009 senesinden beri beşiktaş çarşının göbeğinde türkali mahallesinde oturuyorum.
Bir alt komşum 12-13 senedir kapalı alttan kombine alan insandır (2010 senesinde)
O zamanlar bende üye oldum forzaya. Hem orada ki muhabbetlere katılıyordum hem de öğrenci halimde arada para kalırsa maçlara gidiyordum.
Bu süre zarfında alt komşumun tribünden baya tanıdığını öğrendim. Benim o grupla ilgili ilk olumsuz durumum öğlen vakti olan bursaspor maçıydı saat 14 de oynanmıştı.
üniversiteden 3 arkadaş maça gitmek için anlaştık bileti stattan alırız diye düşünüp stada gitmiştik ama bilet bulamadık inanılmaz bir kalabalık vardı bizde
stada gittiğimiz halde geri dönüp çarşıda izledik maçı holoskonun golüyle 1-0 kazandığımız maç.
Maçtan iki gün sonra yol üzerinde komşumla karşılaşınca iki sohbet ettik maç muhabbeti açıldı komşum bana '' kardeşim bana haber verseydin ya bir sürü bedava bilet vardı''
diyince başımdan aşağıya kaynar su döküldü. Biz bilet bulamazken bu biletler nerden geliyordu.
ikinci durumla ise bir fenerbahçe maçında karşılaştım. Beşiktaşta oturduğum yerde tanıdığım bir abimin maddi durumu pek iyi değil kıt kanaat geçinen birisi.
Fenerbahçe maçında abimin kendisi, ve iki çocuğu kapalı üstten maçı izlediğini öğrendim (kapalı üst bileti 180tl idi toplamda 540 tl). Bu mevla o abim için
yüksek bir miktar gene bedava bilet geldi diye düşünürken küçük çocuğuyla konuşurken olayı öğrendim.
3.sü meşhur denizli maçında da tribündeydim eski açık kapalı tarafında. Olayları bizzat kendi gözlerimde gördüm.
Bu arada forzadan da ihraç edildim. Zaman olarak da demirörenin tff başkanı olduğu zamanlarda idi. İhraç nedenim ise
''Bedava biletin kralı demirören zamanında yapıldı'' dediğimden dolayı. Kimseye itham etmediğim halde sözde tribün büyüklerine ihtam atmışım.
Bu arada forza da profil fotoğrafım deron williams ın inönü stadında çekilmiş bir fotoğrafıydı belki hatırlayan vardır.
Sözlerimi sebanın beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın sözüyle bitirmek istiyorum
konu dışı yaptığım için herkesden çok özür dilerim
Esen kalın

çok teşekkürler... Umarım herkes için aydınlatıcı olmuştur...

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 14:34:44
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
  evet abi :)bildiğin ısınmak için ateş yaktılar :D
Yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar
Kirişin sıcak soğuk genleşme değerleri ölçülüyor orada  :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

onu yaşadık da belki semerler tekrar üretilmemiştir, yaşanan gecikmeye bu 40 cm olayı bahane edilmiş olabilir demek istedim.. ama dediğin gibi de olabilir tabi
diger semerler cok onceden gelip yeni acikta bekletildi parasal bi sikinti olsaydi onlarda gelmezdi yada az gelirdi sadece ondeki 2 semer neden bu kadar gec kaldi cevap 40 cm olayi ve catinin bu degisime nasil cevap verecegi sadece testler 6 ay surmustur bu onu ordan alalim yerine biraz kisasini takalim olayi degil maalesef milimlerle yapilan bir is en ufak hata catinin tamaminin ruzgarda veya yagista zarar gormesi demek o yuzden geciktigine adim gibi eminim parasal degil yani daha yeni cikiyor uretimden 168 tane aylar once geldi 84 tane mi para yuzunden bekletildi bu pek kafama yatmiyor acikcasi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

Yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar
Kirişin sıcak soğuk genleşme değerleri ölçülüyor orada  :kop:
:kop: