Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797672 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Emre.Guler

Semerler çok yavaş gidiyor eğer yerdeki küçük parçalar da üçüncü sıra semer ise vay halimize

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz vinci neden söktük? O kısmı kaçırdım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onurturan

semerlerin hepsi statta degildi biraz biraz ütetilip geliyo ya o yuzden ihtiyac  yoktu abi gelen semerler bitene kadar zaten yenileri anca geliyo..

Çevrimdışı Erdem Çözer

görünüşe göre 2 paletliye ihtiyaç kalmadı.. diğer vinçlerde semerleri takabiliyor.. şu ytonglar falan gibi arkaya taşınacak malzemeler olmasa belki bu paletliye bile gerek kalmazdı.. muhtemelen membranlar için duruyordur
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

semerlerin hepsi statta degildi biraz biraz ütetilip geliyo ya o yuzden ihtiyac  yoktu abi gelen semerler bitene kadar zaten yenileri anca geliyo..
Teşekkür ederim ama semer geldiğinde 2 vinçle çalışmak daha hızlı olmaz mıydı? Ayrıca yıllardır çelik işindeyim yeri geldiğinde 2 günde müşterimizin acil ihtiyacı için hammadde bulup üretim yapıyoruz böyle kritik bir noktada bizim günlerdir semer beklememiz bana hiç mantıklı gelmiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Teşekkür ederim ama semer geldiğinde 2 vinçle çalışmak daha hızlı olmaz mıydı? Ayrıca yıllardır çelik işindeyim yeri geldiğinde 2 günde müşterimizin acil ihtiyacı için hammadde bulup üretim yapıyoruz böyle kritik bir noktada bizim günlerdir semer beklememiz bana hiç mantıklı gelmiyor.
işin biraz duygusal boyutu olabilir baştan beri İz inşaatın bu konuda çok hassas olduğu biliniyor  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

sahada semer cümbüsü var hepsi ayri uzunlukta  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onder23

Kapalı:8476
Numaralı:5478
Yeni Açık Orta:6.294
Yeni Açık Köşeler:7.921
Eski Açık Orta :5061
Eski Açık Köşeler:5693
Vip + Protokol:1724
1903:668
Loca:1847
Basın:186
Engelsiz:164

TOPLAM:43.512 dikkate alınmayan kayıplarla beraber 43.447  :biggrinking:

küsuratlı sayı vereyim de salladığım anlaşılmasın @ahmetx   :evillol: :D

https://eksisozluk.com/entry/4092807 :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Samet_

İnşaat yavaş gidiyor kimsenin hızımız çok iyi diyerek mavi boncuk dağıtmasına gerek yok.Bunun sebebi de çok açık paramız yok ekonomik

olarak zor durumdayız.Bizim yapmamız gereken ne hızımız çok iyi harika gidiyoruz gibi doğru olmayan söylemler ne de vay çatı hala

bitmedi diye acımasızca eleştirmek.Yapmamız gereken herkesin elinden geldiğince kulübe ekonomik olarak katkıda bulunmasıdır.Çünkü ana

mesele bu.Mayıs sonunda inşallah maç oynamış olmasak da şampiyonluk kutlamalarını evimizde yapmak nasip olur :ok: Yaza da görkemli

bir törenle de açılışı yaparız :)

Çevrimdışı ahmetx

Şu fotodan yeni açığa bakınca keşke misafir tribününü eski açığa alsaydık diyorum. İnşallah restoran,müze ve kartal yuvasıyla ilgili bir durum yoktur da ilerde İnönüde olduğu gibi tekrar eski açığa alabiliriz. eski açıkda 1 kategori daha ayıralım ama şu müthiş tribünü bozmayalım yahu  :bawling:

Çevrimdışı onder23

istiyorsan yuvarlayayım 43.500  :D

Valla 43.500 benim için fazlasıyla yeterli
Geçen sene ki brugge maçında 70bin kişi vardı da noldu tribün sıfır gibiydi
Maç 1-1 iken daha homurdanmalar başlamıştı. Az olsun öz olsun

Çevrimdışı TayfurU

fatih doğan pazartesi tarih açıklanacak diyordu bugün metin albayrak çok kısa bir sürede açılış tarihini açıklayacağız dedi.

bence 19 marta kadar çim çatı ve koltukları yetiştirecekler ve açacaklar geri kalan kısmı yazın hibrit ile beraber yaparlar. tamamen bitmesine gerek yok bence şampiyonluk yolunda stat çok önemli ne kadar erken o kadar iyi.

Çevrimdışı ahmetx

Valla 43.500 benim için fazlasıyla yeterli
Geçen sene ki brugge maçında 70bin kişi vardı da noldu tribün sıfır gibiydi
Maç 1-1 iken daha homurdanmalar başlamıştı. Az olsun öz olsun
en arka sıraların kaleye optimum uzunlukta olduğu stadyumlar 45-50 bin aralığında oluyor zaten , ilerde stadyumun yetersiz kaldığı durumlarda bu rakamlara yükseltme şansımızda var.

Çevrimdışı ahmet türken

Güncel.

Modem montajını yapan ekipten gelen foto.

arkadaş şu yerdeki kedi yollarını ve semerleri görmekten bıktım.Hergün yenisi ekleniyo. En sonunda forumdan atılmayı göze alıp şu yerdeki demirlere gelmiş geçmiş dümdüz gidecem.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı tangaz

Şu fotodan yeni açığa bakınca keşke misafir tribününü eski açığa alsaydık diyorum. İnşallah restoran,müze ve kartal yuvasıyla ilgili bir durum yoktur da ilerde İnönüde olduğu gibi tekrar eski açığa alabiliriz. eski açıkda 1 kategori daha ayıralım ama şu müthiş tribünü bozmayalım yahu  :bawling:

fotoya bakınca benim de içim cızz etti aynı düşünceye kapıldım. en kötü ihtimalle mevut yerinde alt+üst tribün verip köşeye sıkıştırmak da olabilir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ACAB1903

fatih doğan pazartesi tarih açıklanacak diyordu bugün metin albayrak çok kısa bir sürede açılış tarihini açıklayacağız dedi.

bence 19 marta kadar çim çatı ve koltukları yetiştirecekler ve açacaklar geri kalan kısmı yazın hibrit ile beraber yaparlar. tamamen bitmesine gerek yok bence şampiyonluk yolunda stat çok önemli ne kadar erken o kadar iyi.

imkanı yok 19 marta yetişmez. imkansız ötesi hatta.. sezonun son maçına yetişmesi bile mucize olur..

Çevrimdışı tuncaboylu

Stadın kapasitesi konusunda gözden kaçan bir noktaya değinmek istiyorum:

Türkiye şartlarında 42 bin kişilik bir stad gayet yeterlidir. İleride yetmezse falan demek de çok gerçekçi değil, çünkü Türkiye'de İngiltere veya Almanya'daki gibi bir spor kültürü oluşması çok yakın gözükmüyor.

Devam edelim: Kapasitenin 42 bin olmasıyla 62 bin olması arasında muazzam bir gelir farkı var mı? Şaşırtıcı gelecek ama maalesef yok. Stad büyüklüğüyle bilet fiyatları arasındaki ilişki negatiftir, ekonominin en temel ilkesi: Arz talep. Şöyle izah edeyim, 1000 kişilik bir stad olsa bir maçın bilet fiyatı 1000 lira olurken, 1 milyon kişilik olsa 1 lira olurdu. (Demek istediğimi net anlatabilmek için böyle uç bir örnek verdim)

Stadın asıl gelir kalemleri localardır ve 1 loca yaklaşık 500-600 kombineye denk geliyor. O yüzden ben 147 loca yerine 200 loca yapılsaydı çok daha mutlu olurdum, bir tribüne loca yapılmaması bence yönetimin stad planı konusundaki en önemli hatasıydı. O yüzden umarım ileride loca sayısını arttırabilmek için planlar yapılmıştır, kapasite arttırımından çok daha zahmetsiz ve çok daha karlı olur.

Gelecelim rakip üzerinde baskı meselesine. 60-70 bin kişinin yaratacağı baskıyla 42 bin kişinin yaratacağı baskı arasında çok büyük bir fark yok, önemli olan organize olmak. Bunun en basit örneğini Galatasaray'da görebilirsiniz. Kapasite 2.5 katına çıktı, ama Ali Sami Yen'de yarattıkları baskıyı yeni stadlarında bir türlü başaramadılar.

Kısacası bu kapasite konusuna çok takılmayın, kimseyle sidik yarışında değiliz. eğer bilet ve localara ilgi gösterirsek Yeni stadımızla senelik bazda Fenerbahçe'den 1.5 kat fazla hasılat elde edeceğiz(2.5 kat fazla locamız var), Galatasaray'ı da yakalayacağız.(Localarımız daha değerli)

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı ahmetx

fotoya bakınca benim de içim cızz etti aynı düşünceye kapıldım. en kötü ihtimalle mevut yerinde alt+üst tribün verip köşeye sıkıştırmak da olabilir...
dünyada bu kadar görkemli bir tribün yok denebilir hem sahaya yakın , hem dik hem de 55 sıra. Ama biz bazı sebeplerden dolayı (öyle tahmin ediyorum ) bu müthiş tribünü parçalıyoruz .

Çevrimdışı TayfurU

imkanı yok 19 marta yetişmez. imkansız ötesi hatta.. sezonun son maçına yetişmesi bile mucize olur..

tarih açıklanacağına göre bu sezon maç oynanacak tamamen bitmesinin imkanı yok evet ama maç oynanacak hale getirilebilir

Çevrimdışı burakkk1903

Mersin maci acaba nisan, mayis ayinda oynanir mi. Basaksehirde degil, vodafone arenada oynanir o zaman belki. Süper olur
2 Şubat ve 17 şubat tarihlerini tff bildirmişler amatff ne der bu işe bilmem metin albayrak açıkladı a sporda izledim kardeşim  :by2:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı SuperBJK

+1903   :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Ağlayasım var yemin ederim... !

Çevrimdışı Necmi

Dışarıdan bir firma koyunca bir denetim mekanizması koymana gerek kalmazdı zaten. Şu an ki işin gereği olarak pek de sağlıklı olmayan bir denetim mekanizması var. Diğerinde belli taahhütler olacak ve o taahhütler yerine gelmeyince bunları konuşurdun. Şu an böyle bir durum mevcut değil veya mevcut ama yeterince üstünde durulmuyor.
tam bilmiyorsun bu işi üstlenen firma propan bütün firmaların üzerinde iş planlamasını yapıyor
ve denetleyip teslim alanda bu firma. Yani senin dediğin gibi denetimsiz değil kaba inşaat yarıya geldiğinde
bu firma devreye girdi kapalıda kurdukları ofislerin tamamı bu firma tarafından kullanılıyordu sadece propanın stadda bildiğim kadarıyla yüzün üstünde mühendisi var.
Ama sende girsen orda iş alsan kimse sana orda nasıl çalışacağını söyleyemez sadece işin planını ve ne kadar zamanda biteceğini söylersin
buda şartlar uygun olduğunda böyle olur üst üste bu kadar firmanın çalıştığı bir yerde hiç bir firmayı gecikmeden sorumlu tutamazsın
çünkü sözleşme şartlarına en başta bir şekilde sen uymuyorsun. birinin parasını geciktirsen diğerlerini zamanında vermiş bile olsan o geciktirdiğin firma yüzünden bütün firmaların işi aksar ve senin kimseye bir yaptırımın olamaz yani hem parasını düzgün vereceksin hemde işi zamanında teslim edeceksin.
merak etme hiç bir firma sallamak gibi bir işin içine girmez bu sana olduğu kadar kendisinede zarar. Eğer gecikme yaşanıyorsaki bunu bilmiyoruz
bu gecikme Beşiktaş kaynaklıdır. Büyük ihtimalde sağlıklı ödeme yapılamamasından kaynaklanıyordur malzeme akışındaki trafiğin sağlanamaması
üretimin fabrika kısımları hep maddi imkanlardan dolayı teklerse sahadaki adamda iş çıkaramaz