Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797287 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı oguzhan1310

Bundan aylar önce yazdığım noktaya geliyor konu aslında. Para olmadığı için böyle parça parça yaptığımızı biliyorum ama anahtar teslimi bir inşaat şekline girseydik bu sıkıntıların 5 te 1 ni bile yaşamazdık. Belki daha ucuza mal oldu ama 1 sene geç açtık belki bu sebepten dolayı. Çünkü bir denetim mekanizması yok, Beşiktaş İnşaat A.Ş'de bu yeterlilikte insanlar olmadığı çok açık belli. Sana sunulan projeyi kabul etmek zorundasın. Ayrıca projedeki aksaklıklar veya olası hatalar yüzünden bir tazminat maddeleri var mı buna istinaden ne gibi yaptırımlar uygulanıyor bunun cevaplarını bilemiyoruz.
Anahtar teslim bir firmayla anlaşmamız durumunda işin bize maliyeti en az %20 artardı.Yani ucuza mal olma şansı yok.
Dediğin gibi dışarıdan bir müteahhite verilip araya da denetim mekanizması konsaydı iş daha da ağır aksak ilerlerdi bence.

Çevrimdışı SuperBJK

Abi olay buraya doğru gidiyo sanırım gifin sonundaki yeni stadımız hayırlı olsun  :D @Efe @Emre.Guler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Anahtar teslim bir firmayla anlaşmamız durumunda işin bize maliyeti en az %20 artardı.Yani ucuza mal olma şansı yok.
Dediğin gibi dışarıdan bir müteahhite verilip araya da denetim mekanizması konsaydı iş daha da ağır aksak ilerlerdi bence.
Dışarıdan bir firma koyunca bir denetim mekanizması koymana gerek kalmazdı zaten. Şu an ki işin gereği olarak pek de sağlıklı olmayan bir denetim mekanizması var. Diğerinde belli taahhütler olacak ve o taahhütler yerine gelmeyince bunları konuşurdun. Şu an böyle bir durum mevcut değil veya mevcut ama yeterince üstünde durulmuyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

anladim. Peki bir sorum daha olacak, yeni acik alta, sag ve sol tarafta yanyana iki merdiven bosluklari var, bunun sebebi nedir.
koltuk rayların üretiminde bir sıkıntı olduğunu düşünüyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı AvrupaKartalı

koltuk rayların üretiminde bir sıkıntı olduğunu düşünüyoruz.
insAllah öyledir. Yoksa hic güzel bir görüntü ortaya cikmiyor
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı oguzhan1310

Dışarıdan bir firma koyunca bir denetim mekanizması koymana gerek kalmazdı zaten. Şu an ki işin gereği olarak pek de sağlıklı olmayan bir denetim mekanizması var. Diğerinde belli taahhütler olacak ve o taahhütler yerine gelmeyince bunları konuşurdun. Şu an böyle bir durum mevcut değil veya mevcut ama yeterince üstünde durulmuyor.
Dışarıdan koyduğum firma olunca asıl o zaman denetim lazım.Bu dışarıdan gelen firma beni kazıklıyor mu kazıklamıyor mu diye anlayabilmen için, işin standarda uygunluğunu belirleyebilmen için.
Şuan kendimiz yapıyoruz bizi denetleyen bir yapı varmıdır, varsa nasıldır bilmiyorum ama dışarıdan firma sokmak ekstra maliyet demek en az %20. benim anladığım aradaki o karları ve firmayı ortadan kaldırmak için kendi firmamız kuruldu ve inşaatı yapıyor.
Yani özetle dediğin şekilde daha ucuza gelmesi ve daha erken bitmesi mümkün değil.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bundan aylar önce yazdığım noktaya geliyor konu aslında. Para olmadığı için böyle parça parça yaptığımızı biliyorum ama anahtar teslimi bir inşaat şekline girseydik bu sıkıntıların 5 te 1 ni bile yaşamazdık. Belki daha ucuza mal oldu ama 1 sene geç açtık belki bu sebepten dolayı. Çünkü bir denetim mekanizması yok, Beşiktaş İnşaat A.Ş'de bu yeterlilikte insanlar olmadığı çok açık belli. Sana sunulan projeyi kabul etmek zorundasın. Ayrıca projedeki aksaklıklar veya olası hatalar yüzünden bir tazminat maddeleri var mı buna istinaden ne gibi yaptırımlar uygulanıyor bunun cevaplarını bilemiyoruz.
yazdıkların tamamen yanlış ve Konuları açıkça çarpıtmışsın. İnşaattaki zaman anlamında en ufak bir gecikme yok.

Çevrimdışı Ensar

Abi olay buraya doğru gidiyo sanırım gifin sonundaki yeni stadımız hayırlı olsun  :D @Efe @Emre.Guler

:kop: :kop: :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

yeni semerler gelmis belli hepsi bu hafta gelsede yerlerine konsa artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şua semeleri bi sayalim bakalim kac oldular tahminen 50 ye yaklasmis olmalari gerekiyor bugun takilanlarla beraber ay sonuna 84 u tamamlarlar bence 126 olmazsa semer isi nihayet biter kedi yollari kalabilir onlarda bi kac gun surer
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Eski açığın önünde kalıp gibi bir şey var? Drenaj işleri için mi acaba?
icine demirde koymuslar kesin drenaj icin abi betonlanacak o beton mikserinin iceride ne yaptigida belli oldu iyi yakalamissin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Dostlar bu sonradan gelen semerler projede var mıydı ?yoksa sonradan mı eklendi...

Çevrimdışı mayan

çatı işleri semer eksik kedi yolu vb. bu hafta sonuna kadar biter mi?

Çevrimdışı Deadam

Kolkola kampanyasından atkı kazanmışım :) konu dışı ama destek için içmediğim kolanın numarasını sisteme giripte bunu kazanmak hoşuma gitmedi değil

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı betoo38

Çevrimdışı oguzhan1310

burda daha net, neden sökmüsler acaba
Hakkatten enteresan hep de merdivenlerin sol başlarındaki sıraları sökmüşler  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Erdem Çözer

çok ilginç  :alala: sanki merdiven genişletme yapılıyor gibi
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

Hakkatten enteresan hep de merdivenlerin sol başlarındaki sıraları sökmüşler  :ebebe: :ebebe:

İnşallah merdivenler çok dar, genişletilmesi gerekiyor dememişlerdir. :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Sarp

İnşallah merdivenler çok dar, genişletilmesi gerekiyor dememişlerdir. :alala:
Yok canım. Hepsinin ölçüsü belli. Gayrı nizami yapılan uygulamamız yok.
Başka bir şey olsa gerek. 

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

farkındaysanız tek sıra sökmüşler muhtemel merdivendeki demir tutacakları monte edip tekrar takacaklar laz müteahhit işi  :D :D :D :D :D
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Sezer94

Kolkola kampanyasından atkı kazanmışım :) konu dışı ama destek için içmediğim kolanın numarasını sisteme giripte bunu kazanmak hoşuma gitmedi değil

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Banada t shirt gonderdiler sabah sabah surpriz oldu
Her zaman her yerde en büyük kartal.