Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797853 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

alt kattaki koltukların arasındaki boşluk üst katlar ile aynı beklediğimizden daha az bir kapasiteyle karşılşabiliriz.

https://pbs.twimg.com/media/CZY36CgWQAAIWgW.jpg:orig
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

mir dekorasyonda gariplesti stada giren gariplesiyor koltuklari sokmusler yarim yarim montaj yapiyorlar falan filan  :D
Bundan aylar önce yazdığım noktaya geliyor konu aslında. Para olmadığı için böyle parça parça yaptığımızı biliyorum ama anahtar teslimi bir inşaat şekline girseydik bu sıkıntıların 5 te 1 ni bile yaşamazdık. Belki daha ucuza mal oldu ama 1 sene geç açtık belki bu sebepten dolayı. Çünkü bir denetim mekanizması yok, Beşiktaş İnşaat A.Ş'de bu yeterlilikte insanlar olmadığı çok açık belli. Sana sunulan projeyi kabul etmek zorundasın. Ayrıca projedeki aksaklıklar veya olası hatalar yüzünden bir tazminat maddeleri var mı buna istinaden ne gibi yaptırımlar uygulanıyor bunun cevaplarını bilemiyoruz.
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2016, 12:04:54 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sezer94

alt kattaki koltukların arasındaki boşluk üst katlar ile aynı beklediğimizden daha az bir kapasiteyle karşılşabiliriz.

41.903 den az olmasinda
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

bence merdiven kenarlarına daha demir tutacaklar montajlanmadığından o kısımlarda 1 yada sıra koltuk montajı yapılmadı, yapılacaktır.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bundan aylar önce yazdığım noktaya geliyor konu aslında. Para olmadığı için böyle parça parça yaptığımızı biliyorum ama anahtar teslimi bir inşaat şekline girseydik bu sıkıntıların 5 te 1 ni bile yaşamazdık. Belki daha ucuza mal oldu ama 1 sene geç açtık belki bu sebepten dolayı. Çünkü bir denetim mekanizması yok, Beşiktaş İnşaat A.Ş'de bu yeterlilikte insanlar olmadığı çok açık belli. Sana sunulan projeyi kabul etmek zorundasın. Ayrıca projedeki aksaklıklar veya olası hatalar yüzünden bir tazminat maddeleri var mı buna istinaden ne gibi yaptırımlar uygulanıyor bunun cevaplarını bilemiyoruz.

yazdıkların baştan sona yanlış bilgilerle dolu
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yazdıkların baştan sona yanlış bilgilerle dolu
Muhteşem şekilde aydınlandım. Doğru bilgileri yaz ben de aydınlanayım. Geçmişte bu konuşmaları yaşadık buradaki arkadaşlarla bu sadece bir fikir bir eleştiri değil doğru olanın bu olduğunu ama diğer yöntemin belkide bizim daha faydamıza olacağı konusunda bir öneri sadece. Öyle çıkıp yazdıkların baştan aşağı yanlış bilgilerle dolu diyince bir sonuç elde demezsin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Muhteşem şekilde aydınlandım. Doğru bilgileri yaz ben de aydınlanayım. Geçmişte bu konuşmaları yaşadık buradaki arkadaşlarla bu sadece bir fikir bir eleştiri değil doğru olanın bu olduğunu ama diğer yöntemin belkide bizim daha faydamıza olacağı konusunda bir öneri sadece. Öyle çıkıp yazdıkların baştan aşağı yanlış bilgilerle dolu diyince bir sonuç elde demezsin.

kusura bakma ama hepsi defalarca aydınlatıldığı için tekrar yazamayacağım.. forumu yakından takip eden biri olarak zaten sen de doğru cevapları biliyorsun
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kusura bakma ama hepsi defalarca aydınlatıldığı için tekrar yazamayacağım.. forumu yakından takip eden biri olarak zaten sen de doğru cevapları biliyorsun
Beşiktaş inşaat A.Ş'den bir yetkilinin burada bu tarz bilgiler verdiğini ben hatırlamıyorum. En azından denetim mekanizması konusunda, yaptırımlar konusunda.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cadavra

Bosverin koltugu felan evdende getiririz semer taksinlar semer önemli en cok semer

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bosverin koltugu felan evdende getiririz semer taksinlar semer önemli en cok semer

Aşırı semer yetmezliğinden hastaneye kaldırmayalım seni @cadavra dikkat et  :D :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

yapacak bisey yok sabir tasi olduk zaten maclarda erteleniyor basimiza gelmeyen kalmadi havada bize karsi kim beddua ettiyse onu geri alsin yeterli bu kadar problem cektigimiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

semer severiz biz semerler abi 10 tanesi 1 milyon tl :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetthedum

Sanırım membran kullanılmayacak..

Tüm çatı kaplamasını semerden yapacaklar gibi....

Bitmedi gitti semer/kemer işi. :bandit:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ahmetx

eşekler bayram ediyor bize semer kalmadı memlekette diye  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayırlı bir haber gelmez mi ulan bu stattan :akuma: :akuma:

İsyanım var ulan!
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

19 mart geçtiğine göre stress yapmayalım, rahat rahat , güzel güzel tüm detaylarıyla bitirilsin böyle daha güzel olur , ben açıkçası yarım yamalak açılış istemiyorum.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yeni acik üst tribün sol taraftaki giris cikista neden catal merdiven boslugu yapmislar? Digerleri hepsi normal.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Blackmd1

Fazla bilgim yok da şu semer dediğiniz kısımlar hangisi oluyor ? :D

Çevrimdışı ahmetx

Yeni acik üst tribün sol taraftaki giris cikista neden catal merdiven boslugu yapmislar? Digerleri hepsi normal.
o kısım misafir tribünün başladığı kısım muhtemelen bir tarafı misafirler bir tarafı biz kullanacağız.

Çevrimdışı ahmetx

Fazla bilgim yok da şu semer dediğiniz kısımlar hangisi oluyor ? :D
çatıda yay şeklinde olan borular

Çevrimdışı AvrupaKartalı

o kısım misafir tribünün başladığı kısım muhtemelen bir tarafı misafirler bir tarafı biz kullanacağız.
cok tuaf gözüküyor. O giris cıkısı iki taraftargrubu kullanicak degil ya :alala:

Çevrimdışı ahmetx

cok tuaf gözüküyor. O giris cıkısı iki taraftargrubu kullanicak degil ya :alala:
giriş çıkışı muhtemelen biz kullanacağız ama hem misafir tribünü ayırmak hem de onların koltuklara ulaşması için merdivenlere ihtiyaç var.

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2016, 12:59:10 FARUK ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

giriş çıkışı muhtemelen biz kullanacağız ama hem misafir tribünü ayırmak hem de onların koltuklara ulaşması için merdivenlere ihtiyaç var.
anladim. Peki bir sorum daha olacak, yeni acik alta, sag ve sol tarafta yanyana iki merdiven bosluklari var, bunun sebebi nedir.

Çevrimdışı cadavra

Aşırı semer yetmezliğinden hastaneye kaldırmayalım seni @cadavra dikkat et  :D :D
3. Halka semerleri çıkarsa olacak olacak sonunda hastane :D :D :D