Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5795204 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Şunun bir yolunu bul @Deniz misafirleri eski açığa almamız lazım  :D
Mail falan attım ama olmadı genel olarak taraftar eski açıkta olacağını sanıyor yeni açıkta olduğunu görünce ciddi şok yaşanacaktır ama o zaman da çok geç olacak @ahmetx abi  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Mail falan attım ama olmadı genel olarak taraftar eski açıkta olacağını sanıyor yeni açıkta olduğunu görünce ciddi şok yaşanacaktır ama o zaman da çok geç olacak @ahmetx abi  :bandit:
ilk maçta tribünleri coşturmak lazım ALSANA ALSANA BAŞKAN MİSAFİRLERİ ESKİ AÇIĞA ALSANA . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı idil

hangi alt katlar @idil ? Biz eski açık üstten bahsediyoruz  :D

biri demiş ya altlı üstlü yapalım ona karşılık dedim  :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

ve tribünlerin en can alıcı noktasında deplasman tribününü yerleştiriyorlar
benim en çok üzüldüğüm nokta burası.

@ahmetx

deplasman yasağı var o kadar dert etmeye gerek yok oraları bize kalacak içinizi rahatlatacaksa :D
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2016, 19:41:25 idil ]

Çevrimdışı Deniz

ilk maçta tribünleri coşturmak lazım ALSANA ALSANA BAŞKAN MİSAFİRLERİ ESKİ AÇIĞA ALSANA . :D
Keşke ilk maça kalmadan bu yanlıştan dönülse.Yeni açık efsane bir tribün olacakken yanlış strateji ile bu şansımızı yitiriyoruz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı merttokeer

Derbilerde bursa ve trabzon maçlarında deplasman gelemiyor Türkiye açısından düşündüğümüzde taraftarın kapalı gişe oynattığı yada buna en yakın rağbet gösterdiği maçlar bu maçlarda zaten bizim taraftarımız olacağı için stad atmosferinde kaybedeceğimiz bişey yok
Benim düşüncem avrupa maçları ve diğer lig maçlarında rakip taraftarın pek fazla talebi olmayacağı yönünde, acaba bu maçlarda rakip tribünde talebe göre kapasite küçültmesi yapabilir miyiz?

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Efe

onbeş yıl hiç bir kuvvet değiştiremez orda yapacakları taraf kabataş tarafı oranın girişini
kapatacaklar rakip taraftar için orda peki ne var vodafone iletişim merkezi peki sence vodafone rıza gösterirmi polisin
orayı Beşiktaş taraftarına kapatmasına birde o üstteki teras katı restoranmış peki divanı ikna edebilirmisin rakip taraftarın içinde olmaya
ben adım gibi emindim deplasman tribünü olmayacağına yoksa tepemde rakip olan bir yerden kombine alırmıydım sence :D
onbeş yıl değişmez zaten onbeş yıl sonrada alışılmış olacağı için değişmez yani şimdiden alışın belki numaralı üst yanlardan birini verirler
oda oralarda çok değerli localar var zor
valla abi herşeye para olarakta bakmamak lazım bazı şeyler paradan önemli mesela kapalı tribün serdar bilgili döneminde bütün büyüsünü kaybetmişti para için sonra mevburen eski haline çevirdiler bu yeni açıkta aynı şeekilde localar iletişim merkezi müze falan bence iç kısımdan önemli değil sonuçta biz o tribünün bölünmesiyle taraftarı bölüyoruz ambiansı bölüyoruz ben taraftarında biraz dinlenmesinden yanayım o tribünü ateşli tarftara bırakacağız dediklerinde çok sevinmiştim ama hiçte öyle olmadı varsın bizim üstümüzün tamamını versinler alttan yeteriz biz onlara :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

biz şimdiden uyarımızı yapalım en önemli tribünü misafir tribünüyle bölmek bence biraz iş bilmemek kusura bakmasınlar ilk başlarda pek önemsemiyordum ama koltuklar takılmaya başlanınca üst tarafı nasıl rezil ettikleri görülüyor hem görüntü  anlamında hemde bütünlük anlamında eski açıktaki kombine sahipleriyle görüşüp bu işi değiştirmeleri lazım bursada teksas tribününe bak bide karşıdaki bölünmüş tribüne dağlar kadar fark var aradabiz en fazla kapasiteye sahip tribünü bölüyoruz bide akıl alır gibi değil :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

eski açıkta olacak o deniz aaynı şekilde :)
görsel takla atmış dikkat etmemiştim bu yani :)

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Deniz

Kamera açısına rakip taraftarlar oturtulmaz
eski açık-numaralı köşesi olacaktı ordaki görselde dikkat etmemiştim

Çevrimdışı ilhan mansız

sanki Türkiyede deplasman tribünü varmış gibi yorumlar yazılıyor. Bazı şeyleri ısıtıp ısıtıp tekrar öne sürüyoruz. Gerçekten hiç gereği yok. febe,gese,tese,bursa zaten gelmeyecek. geriye kim kalıyor ki??

Çevrimdışı Efe

aynen şu şekilde değiştirilmeli başkanımıza ve yönetim kuruluna iletilsin taraftarın isteğidir herşeyi para olarakta görmeyelim artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

böyle halledilebilir mesele

o nasıl görntü ya felaket olur canlı hayal edin biraz  :tabe:

Çevrimdışı TayfurU

tamamda zaten gs fb taraftarı gelmeyecek onlar hariç 3000 kişi kim doldurabilir deplasman tribününü ? akhisardan  30 kişi deplasmana gelecek diye yeni açıkta 3000 kişilik yer neden ayırıyoruz ? maçtan önce alırsın 100-200 kişiyi eski açığa hiç kimse müze, restaurant vs. zarar görmez.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

o nasıl görntü ya felaket olur canlı hayal edin biraz  :tabe:
felaket otesi olur eski acik denizbank tribunun adini renkli tribun yapalim daha iyi.
Tribunun yarisini verdiniz gitti. Eski acikta kombine alanlarda renkli tribunde otururlar.

Çevrimdışı Efe

Orta cikis unutmayin....
Ahh mimar ahh  :steamed:
orta çıkış güzel hadi başka kapıya :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

orta çıkış güzel hadi başka kapıya :lol:
Mimar renkli olunca cikisi sevenlerde  renkli oluyor

Çevrimdışı Efe

felaket otesi olur eski acik denizbank tribunun adini renkli tribun yapalim daha iyi.
Tribunun yarisini verdiniz gitti. Eski acikta kombine alanlarda renkli tribunde otururlar.
öbürtürlü sportoto tribünü renkli tribünü oluyor o felaket ötesi değil mi bence ötedende öte :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Mimar renkli olunca cikisi sevenlerde  renkli oluyor
orta çıkışı sevmeyenleri hepsi renklidir vodafone arena çıkış kapıları kutsaldır sevmeyenler o kapılardan giriş yapmasın :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK