Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5806389 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cadavra

Demin periscope tan baktimda rakibe baski yaratio bursa trubunleri yani insanlarin abarttigi kadar bi guzellik yok ama bi guzellik var.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Demin periscope tan baktimda rakibe baski yaratio bursa trubunleri yani insanlarin abarttigi kadar bi guzellik yok ama bi guzellik var.

okadarda yapsin bi zahmet yepyeni stad
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı boateng

açılış uzar 4-5 hafta uzar..1-1,5 hafta zaten kardan dolayı yavaşlama olacaktır.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

Bursa buyuksehir stadinin akustigi berbat ,tt arena nin daha iyi .

Çevrimdışı Fatih

Bursa buyuksehir stadinin akustigi berbat ,tt arena nin daha iyi .
hocam yerinde gormek lazim ama tt arena kadar kotusunu gormedim simdiye kadar...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

taksınlar takılacak hazır yer kalmasın ozamn beklemek ıcın sebep olur ama suna yok altta bıle bırsırı ray takılan bolum var efe
@serti67  alta koltuk takamazlar yukarda kaynak yapılıyor çürufun patlayıp nereye sıçrayacağı belli olmaz
yukardada yeni açıkta çalışma var bitmeden koltuk koyamazlar kapalı eski açık tarafı bitmedi daha o bölüm yarım
bir tek kapalı yeni açık tarafında bitmiş görünen bir bölüm var o nuda iki taraftan simetriyi bozmamak için takmamışlardır.
yazı kötü görünür onun dışında koltuk takacak yer yok

Çevrimdışı sallapati

Macta 3500 taraftar olacak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

hic olmamasindan iyidir bu yagmurda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

her bir bolume 1 tane diyor inşallah doğrudur
Ben aynen projedeki gibi olacağını düşünüyorum. Yukarıdaki planda 0, 1, 2 ve 3 numaralarla gösterilen semerler zaten takılmıştı. Son birkaç gündür kaynak ile takılanlar 5 numara ile gösterilen semerler. Geriye bir tek 4 numaradakiler kalıyor. Yani ne tek ne de 3 sıra, iki sıra daha semer konulacak. Bu da 84 adet yapar. İnşallah 5. kısımdakilere kaynak gerekmez. Orası da kaynaklıysa hava muhalefetini de düşünürsek 1 aya yakın sürer semer işinin bitmesi.

Çevrimdışı Ahmet Gardiyanoğlu

Kombinelilerde var

Çevrimdışı eypseker

Sıtadımız bu iş planı düzenine göre yavaş ilerliyor diyemeyiz ama sıfırdan başlayan bi stad için bence oldukça yavaş ilerliyor. Bunun nedenini merak ediyorum. Paramı, ölçü beklememi, yoksa planlama hatasımı. Bu Sıtad bence en geç 2015-2016 sezon başına %100 hazır olabilirdi.

Çevrimdışı boateng

Yanlız Bursa Stadı fena olmuş.Harika ses atmosferi var.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Yakın çekime dikkat  edeniniz varmı.Bursa  stad  zemini  rezalet.Herhalde drenajda  sorun var.

Çevrimdışı ers_an

Şu an maçı izliyorum. Tribünler @Efe nin dediği gibi yayvan ve kale arkalarının kesitlerine bakıyorum dakikalardır. Resimdede göreceksiniz en arka köşeler, hizasındaki korner direği bölümünü fiziken göremiyor. O kadar yatırım yap. Mühendisi mimarı nasıl olur da bu hatayı atlarlar. Resmen o koltuklar çöp.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Ferhat Türk

Akustik gayet iyi stadın. Nasıl tt arena ile karşılaştırabiliyorsunuz
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimiçi Necmi

Ben aynen projedeki gibi olacağını düşünüyorum. Yukarıdaki planda 0, 1, 2 ve 3 numaralarla gösterilen semerler zaten takılmıştı. Son birkaç gündür kaynak ile takılanlar 5 numara ile gösterilen semerler. Geriye bir tek 4 numaradakiler kalıyor. Yani ne tek ne de 3 sıra, iki sıra daha semer konulacak. Bu da 84 adet yapar. İnşallah 5. kısımdakilere kaynak gerekmez. Orası da kaynaklıysa hava muhalefetini de düşünürsek 1 aya yakın sürer semer işinin bitmesi.

bunun dışında bir sıra daha olacak gibi görünüyor oda tam bağlantı yerine

Çevrimdışı dokuzlu

selam halkın takımının insanları.....

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu kaynak olayını net gördük mü? Dediğin gibi projede ki yerine takılıyor, neden kaynak gerekiyor ki?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

http://besiktasarena.com/bursa-timsah-arena/bursa-timsah-arena-insaati/?action=dlattach;attach=16721;image
Daha önce dikkatimi çekmişti ama efenin elf gözleri yok demişti. Bencede sahanın bir kısmı köşelerden görünmüyor.

Çevrimiçi Necmi

Sıtadımız bu iş planı düzenine göre yavaş ilerliyor diyemeyiz ama sıfırdan başlayan bi stad için bence oldukça yavaş ilerliyor. Bunun nedenini merak ediyorum. Paramı, ölçü beklememi, yoksa planlama hatasımı. Bu Sıtad bence en geç 2015-2016 sezon başına %100 hazır olabilirdi.
neye göre mesela aynı büyüklükte ts stadıyla temeli aynı zamanda atıldı ve o stad devlet imkanlarıyla yapılıyor
kalite anlamındada vasatı geçemiyor ama biz onlardan çok ilerdeyiz tamam daha hızlı yapılabilirdi belki ama bu yavaş yapılıyor diye tanımlanmaz
aynı ölçekte yapılmış bitmiş stadların süresine baktığında onlara görede iyiyiz imkansızlıklara ramen birde üstüne benzerlerinden çok daha üst
düzey bir stad yapıldığı halde.

Çevrimdışı denilanz

bunun dışında bir sıra daha olacak gibi görünüyor oda tam bağlantı yerine
Bağlantı yeri? :alala: Resimde gösterebilir misin @Necmi abi?

Çevrimdışı cadavra

neye göre mesela aynı büyüklükte ts stadıyla temeli aynı zamanda atıldı ve o stad devlet imkanlarıyla yapılıyor
kalite anlamındada vasatı geçemiyor ama biz onlardan çok ilerdeyiz tamam daha hızlı yapılabilirdi belki ama bu yavaş yapılıyor diye tanımlanmaz
aynı ölçekte yapılmış bitmiş stadların süresine baktığında onlara görede iyiyiz imkansızlıklara ramen birde üstüne benzerlerinden çok daha üst
düzey bir stad yapıldığı halde.
Bide necmi abi gezi olaylari kaza akabimde insaatin durdurulmasi bunlarda 3 4 ay belki 5 ay geriye atti bizi hea bide zemini asagiya indirme calismasida temel atmayi geciktirdi.

Çevrimdışı boateng