"a harfinin bir hata sonucu bir piksel sola yapıldığını düşünüyorum" diyorsun ya.. ben de diyorum ki böyle bir şey olamaz.. a harfi sola yapıldıysa bu en son karar verilen hali öyle olduğu içindir.. adamların elinde hangi koltuk numarasına hangi rengin geleceğini gösteren çizelge vardır.. bu arada vodafone değil vodafone arena yazıyoruz ve vodafone arena logosundaki yazıyla birebir aynı gibi görünüyor
"a" harfiyle ilgili durumda "dafon" u bir bölüme sığdırmak zorunda kalmalarından kaynaklanmış gibi.. dafonu o bölüme ortaladıklarında "a" harfi ya sola ya da sağa bir piksel yakın olmalı.. "f" nin sol kuyruğu olmadığı için sola yanaştırmayı tercih etmişler sanırım
Abi, sen veya ben öyle dedik diye o doğru olacak değil. Ben de sizin dediğinizin doğru olduğunu düşünmüyorum. Tekrar anlatmaya çalışayım. Öncelikle "vodafone değil vodafone arena yazıyoruz" demişsiniz ama vodafone ile vodafone arena yazı stillerinin aynı olduğunu atlamışsınız. Vodafone Arena logosundaki vodafone yazısı olduğu gibi Vodafone firmasının logosundaki yazıyla aynı zaten.
Buyurun:

Sonra da "ve vodafone arena logosundaki yazıyla birebir aynı gibi görünüyor" demişsiniz.
v- Stada yapılan v'nin kolları logodaki v'den daha açık (çok mühim değil)
o- Sıkıntı yok, sıradan bir o harfi zaten.
d- Stada yapılan d'nin yuvarlağının üst ve alt tarafı içe bükülüyor. Bunu da d'nin sapından hemen sonra boşluk bırakarak sağlamışlar. Fakat logodaki d'nin yuvarlağının üst tarafı içe bükülürken dış tarafı dışa bükülüyor.

a- d harfindeki durumun benzeri ama tersi. Stada yapılan a'nın yuvarlağının üst ve alt tarafı içe bükülüyor. Fakat logodaki a'nın yuvarlağının üst tarafı dışa, alt tarafı içe bükülüyor.
f- Stada yapılan f'nin üst sapı ile orta sapı logonun aksine aynı kalınlıkta değil. Yeterli piksel olmadığı için bunu görmezden gelinebilir ama orta sapı bir piksel aşağı indirerek iki sap da eşit kalınlığa getirilebilir.
n- d ve a'daki durumun benzeri burada da var.
e- Stada yapılan e'yi konuşmaya gerek yok, logodakiyle alakası yok.
Yani kısaca özetlersem stada yazılan vodafone arena yazısı logodaki karakterlere benzemiyor.
Gelelim a harfine. Orijinal yazıda a harfi d'nin bittiği ve f'nin (solda sapı yok) başladığı yerin arasında kalan bölümün hemen hemen tam ortasında yer alıyor. Zaten olması gereken de bu. Bir harf sağındaki ve solundaki harflere mümkün olduğunca eşit mesafede olmalıdır.

Statta yapılan dizilimin de bir planını çıkardım. Ekteki resimde en üstteki. Karakterler arasında görünen/hissedilen piksel sayılarını parantez içlerinde belirtince böyle bir tablo çıkıyor.
v(2)
o(4)
d(1)
a(3)
f(2)
o(3)
n(2)
e a(2)
r(3)
e(5)
n(2)
aBenim belirtmek istediğim sadece bu mesafelerin mümkün olduğunca birbirine yakın olabileceğiydi.
Ekteki resimde ikinci sıradaki de
bence yapılması gereken düzeltmeler. Bakın, karakter görünümlerine bir şey demiyorum. Belli ki logodaki yazı stiline bağlı kalmamışlar. Kalsalardı en alttaki gibi bir şey çıkabilirdi ortaya. Onu da ben hazırlayıp daha önce paylaşmıştım zaten. 1-2 ufak düzeltme yaptım.