Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797111 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

@Efe nin hesaba göre her göze 3 semer konacak.. bana da zor geliyor...

tek semer takılacaksa  36 semer kaldı o zaman  :halay: :halay: :halay:
bekleyip görelim keşke tek takılsa ama hiç zannetmiyorum tek olsa o kadar öne takılmazdı daha ortalanırdı bence gelen bilgi doğru 3 adet takılacak her bölüme
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Cümleten Selam,

stad hakkinda merak ettigim iki konu var, umarim yardimci olabilirsiniz...

birincisi, Baskan stad ciminin rülo halinde olacagini söylemisti, hibrit cimden tamamen vazgecildimi?

ikincisi, resimde isaretledigim yer öylece bos kalacakmi? yoksa plastik Cam veya baska birseyle kapatilacakmi?

saygilar

:hosgeldin

rulo çim 4 maç için geçici yapılacak.. yazın hibrite geçilecek...

işaretlediğin bölge açık kalacak hava sirkülasyonunu sağlamak için

Çevrimdışı Efe

@Efe bence her göze tek semer takacaklar gibi duruyor
@İhsan abiye gelen bilgidir abi ve denilen bilgiye görede devam ediliyor sayı anlamında da doğru olduğunu düşünüyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

@Efe bence her göze tek semer takacaklar gibi duruyor
Banada öyle geliyor Necmi abi her göze tek ortalamışlar gibi semerleri
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı cadavra

bekleyip görelim keşke tek takılsa ama hiç zannetmiyorum tek olsa o kadar öne takılmazdı daha ortalanırdı bence gelen bilgi doğru 3 adet takılacak her bölüme
Daha semer gelecegini ilk senden duydum inanirim yani o zaman hava sartlarinida hesaba katarsak 1 aya cati montaji tam biter sonra mebrana gecilir vinclerin cikmasida 1 ayi alir doal olara su dier vincide koltuk gibi caka satmak icin mi soktuler anlamadim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı heart

gelen bilgi 3x42 şeklinde semer takılacağı yönünde kedi yollarıda 16 adet şuan halka bitiyor geriye kalan tribünle halkayı birleştirecek 3x4 kedi olu daha gelmedi

abi o kadar semeri nereye takacaklar ?
ön halkada arka arkaya 2 tane mi semer olacak ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Murat Gültekin

iç halkaya 3 tane semer bana da çok geldi ama görecez parçalar geldikçe.
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Şimdi biz diğer aralıklı semerlere göre değerlendiriyoruz onlar aralıklı ama şeffaf bölüm için daha sık şekilde döşenmesi gerekiyor olabilir bencede sık olacak ön taraf 1 takıldı ya önüne ve arkasına 1 er tane yada arkasına 2 tane daha takılacak semerlerin yerleri yok ön tarafta sonradan çıktıkları çok belli kaynak yaparak yerlerine takıyorlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 17:38:25
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
max 2 derim ben  :bandit:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı heart

Şimdi biz diğer aralıklı semerlere göre değerlendiriyoruz onlar aralıklı ama şeffaf bölüm için daha sık şekilde döşenmesi gerekiyor olabilir bencede sık olacak ön taraf 1 takıldı ya önüne ve arkasına 1 er tane yada arkasına 2 tane daha takılacak semerlerin yerleri yok ön tarafta sonradan çıktıkları çok belli kaynak yaparak yerlerine takıyorlar :)

Anladım. Kaynak işi sıkıntı ama abi.
Kaynak vidalara göre daha çabuk yıpranır. Onunda önlemini alıyorlardır inşallah.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Efe

max 2 derim ben  :bandit:
valla bende öyle dedim ilk 2 tane en fazla olur dedim ama 3 tane kesin gibi abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Anladım. Kaynak işi sıkıntı ama abi.
Kaynak vidalara göre daha çabuk yıpranır. Onunda önlemini alıyorlardır inşallah.
galiba ilk bi aparat kaynaklanıyor sonra semer ona vidalanıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serdart

dakika skora devam :icool:

174-294 semer

41-54 kedi yolu

toplam sayılar gelen bilgilere göre yazdığım sayılardır  :ok:

ekstra 120 semer nerden çıktı ki? takılsa takılsa 1 sıra daha takılacak o da 42 mi 46 mı ne olması lazım sanki. o kadar semere gerek yoktur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı sallapati

o elim kazadan sonra ikinci şok oldu bu 126 semer olayı bana resmen  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı gokhanwww

Komple vodafone arena koltklari gösteren resm yokmu

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı sallapati

Komple vodafone arena koltklari gösteren resm yokmu

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

üstler de aynı kapalı gibi... üst tarafta başka yazı yok

Çevrimdışı safakseref

çatının kalkışından son kedi yolu montajına kadar geçen süreç inşaatın en verimli zamanlarıydı. böyle bir şeyler bekliyordum ben açıkçası. hangi iş öngörülen tarihten önce bitti ki çatı iskeleti bitsin. bi yerlerden ekstra semer falan hortlamasa olmazdı.

Çevrimdışı zeki yalcinoglu

Son semerler mutlaka daha önceden biliniyordur.Buna ramen vinç sökülmesi ve başkanın bundan haberdar olmaması mümkün değil.Ya bizim bilmediğimiz bir olay var yada artık olmaması gereken bir beyaz yalanımız daha oldu.İnşallah ikincis doğru değildir...

Çevrimdışı sallapati

@bjk_mabet  niye gelmiyor artık.. lütfen aydınlatsın bizi .. hangi şık doğru

a) 126 semer b) 84 semer   c) 42 semer

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

Bazen gerçekten okuduklarıma inanamıyorum, stad bitti hala ufak hesap peşinde koşan, anlamsız eleştiriler getiren arkadaşlarımız var. eleştirmeyin demiyorum ama artık biraz sakinleşmekte fayda var. Hepimiz stadın Mart sonu Nisan başı gibi açılmasını itiyoruz ama yetişmezse de en kötü haziran temmuzda açılacak hibrit çim ile. Artık yıkıcı eleştiri getireceğimize biraz tadını çıkarmak fena olmaz gibi geliyor bana.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı avsaribra

@mayan

şu heybete şu kudrete bak be :bandit: bu arada saha içi çok temiz geldi bana, fotoshop dan anlamam ama sahayı çimlendirebilecek bir arkadaş varsa yapsada bir görsek  :)