Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5795651 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Necmi

Kolonlardaki küfekiye gelmeyecek yani inşallah öyle olur...
ağ sistemi ilgili bilgiler var mı ? cisco sistemi ne zaman başlanacak acaba
ne cisco su ya sen neden bahsediyorsun anlamıyorum  :alala:  @ALI RIZA

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

ne cisco su ya sen neden bahsediyorsun anlamıyorum  :alala:  @ALI RIZA
stat içi vodafone uygulamaları stat etrafı cisco olmayacak mı @Necmi abi
sonraki aşamaları diyorum  :evillol:

Çevrimdışı sado

bilmiyorum

bilmıyormusun ? :) normelde senın kafanın etını yemelerı lzaım forumda bu soru cok gelır hep sosyal medyada felan herkes yazıya takmıs durumda neden Beşiktaş yazmıyor dıye  :s20: :busted_cop: :ebebe: :super: :alala:
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı Necmi

stat içi vodafone uygulamaları stat etrafı cisco olmayacak mı @Necmi abi
sonraki aşamaları diyorum  :evillol:
olmayacak nerden çıkardın bunu stadvision u huawei yapacak @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Allah Allah bunu ben bilmiyordum  :alala: @Necmi abi hiç anlatmıyorsun ki  :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

Tebrik ediyorum yönetim kaç sene bekledik stadın her şeyi güzeldi. Özür diliyorum  bir yerlerimizi yırttık koltuk tasarımı diye ama taraftarı dinleyip oylama yapılmadan kafalarına göre piksel tasarımı yaptılar bundan sonra stada bakacak ne tadım kaldı ne tuzum tebrik ediyorum.
Belkide oylama yapsalaydı acık araa pixelli cikardi. O zaman ne yapacaktin?
Bence pixel tasarım cok guzel olmus. Basindan beri istedigim sekilde sade bir pixel olmus
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2016, 22:32:19 ZEKI ]

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bence piksel mukemmel oldu. Tamamlanan ilk bolume baktikca cosmus taraftar, havada konfetiler, sallanan atkilar varmis gibi bir his olusuyor bende.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Factatum

Huawei sadece çatıya konacak 4.5G wi-fi sistemi yapıyor olmasın.

Skorbord, iç alan televizyon ağı, multivizyon ve akıllı mobil uygulamaları yöneten sistemi Cisco kurmayacak mıydı? Şimdi hepsini Huawei mi yapacak?

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı ahmetx

en soldaki ve en sağdaki bölümün koltuk kapasitesini sayan oldu mu?
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2016, 23:25:55 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetx

üst full siyah olsaydı çoğu kişinin iyiki piksel olmamış diyeceğine adım gibi eminim. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

en soldaki ve en sağdaki bölümün koltuk kapasitesini sayan oldu mu?
Stada giren olursa blok blok fotoğraflasın. Eldeki passo sayısına göre bir hesap yaparız. Faruğun yaptığı dizilime göre 46 koltuk koyduğu yere 50 koltuk koymuşlar.
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2016, 23:30:56 MURAT ]

Çevrimdışı 34BJK64

BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Piksel çok güzel oldu be.

Koltuklar da konunca stadın devasalığı iyice ortaya çıkmaya başladı be :sevinc
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Bunu yeni gördüm başkan koltukları denemiş galiba ayak izleri felan var   :lol: :lol:
O SENE BU SENE !

Çevrimdışı tangaz

en soldaki blok yani "vo" yazılı olan yerdeki pixellerde sorun yok mu sizlere de göre???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı fevzikececi

Burada haklı olarak tartışılıyor ayrı konu ama aşağıda görüldüğü gibi, ciddi n planlama sonucu ortaya bu çıkmış.

Demek ki Denizbank yazılırken boşluklar sebebiyle ortalık yıkılacak :)

Çevrimdışı smhkcr

Allah Allah bunu ben bilmiyordum  :alala: @Necmi abi hiç anlatmıyorsun ki  :kop: :kop:

Ben de Cisco diye biliyorum  :alala:

Hiç bir şeye itiraz etmedim ama bu da değiştiyse olay çıkarırım .....

http://www.cisco.com/c/en/us/solutions/industries/sports-entertainment/stadiumvision.html

Çevrimdışı AigleBordeaux

Burada haklı olarak tartışılıyor ayrı konu ama aşağıda görüldüğü gibi, ciddi n planlama sonucu ortaya bu çıkmış.

Demek ki Denizbank yazılırken boşluklar sebebiyle ortalık yıkılacak :)

10 sayfa bu plan konusulur artik  :evillol: :lol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levent21

Dün gece twitterda görmüştüm 15 -20 maddelik bir yazı vardı stadla ilgili aklımda kalanlar 200 kamyon mıcır geleceği , ısıtma sistemiyle ilgili toplantı yapıldığı , ses seviyesine gore değişen ışıklar v.b ve stad açılış programı ile ilgili stadda hologram kartal ucurulacagi yaziyodu.