Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5784459 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

ben pixel'i daha çok sevdim
alt kat siyah'tan beyaz'a geçiş olursa çok güzel olur  :)
yapma iki gözüm
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

pikselli çok güzel görünüyor, hemde derinlik vermiş stada, çok güzel bir stat geliyor, karamsarlığa gerek yok bence koltuklar için

Çevrimdışı heart

üst kısımdan 3 sıra boş.
neden koltuk takılmadı oralara bilgisi olan var mı ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Efe

kedi yollarının yanı açık :)

tam dusundugumuz gibi olacak arkaya dogru uzayacak kedi yollari daha parca gelecek ay sonuna kadar bu parca isleri surer gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Hoş bulduk, tamam dediğiniz gibi olsun ama söz konusu stadsa öncelikli konular bunlar değil mi sizce elbette nasıl ilerlediği ve ne yapıldığı konuşulsun. Birlik olunması tribün nasıl olacağı koltukların üstüne çıkılmaması, kapalıda 20 kişinin bir kişiye dalması,karısının çocuğunun yanında adamların dövülmesi, ben bunları forzadada konuşuyorum fakat haliyle konular kapanıyor vs. buradan birlik sağlanır belki diye ümit ediyorum. burada ki herkes BEŞİKTAŞ lı bu yüzden de buradaki herkesi seviyorum. Siyasi bir hal alması daha da konu uzar ama yeri burası değil tabiyki burayı amacı dışında kullandığımı biliyorum ve özür diliyorum herkesten. Sadece cevap arıyorum ve bu konulara  dikkat çekmek istiyorum.
Cevap bulacağın yer burası değil tribünde çıkacak kavgaya polislik yapacak değiliz
zaten sanırım bir kaç yıldır maçlara gitmiyorsun insanlar eşleriyle çocuklarıyla sevgilileriyle
geliyor hiç te kavga çıktığını yada birilerinin dövüldüğünü görmedim bence abartıyorsunuz
burasıda stad inşaatını takip başlığı buranın konusu hiç değil ve bu konuda düşecek her mesajıda sileceğim

Çevrimdışı sallapati

anladım ,prekastlar yüksek olmayınca ve korkuluklar olmayınca evet simsiyah görünüyor.

dediğim şeyi , alt kattaki siyah koltuklarla yazılmış "BEŞİKTAŞ" yazısında daha iyi anlayacağız

Çevrimdışı ahmetx

biri bebeğinin göbek bağını stada gömmeyi başarmış   :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

dediğim şeyi , alt kattaki siyah koltuklarla yazılmış "BEŞİKTAŞ" yazısında daha iyi anlayacağız
JK yı unutma  :D

Çevrimdışı Sezer94

Oncelikle taraftarlar hakkinda koltuklara zarar verme konusunda ve siz degerli forum arkadaslarima soyliyeyim bunu

Eger bir koltuk kirilmissa kirilan ya da yerinde olmayan koltuk numarasina bakilarak bi onceki macta o koltugu kimin satin aldigi bakilir ve o kisiye para cezasi veya benzeri yaptirimlar yapilir. Eger o koltugu kimse almamis ise zarar veren kisi yuksek cozunurluklu kameralar ile o kisi takiben alinir ve yine gerekli cezalar verilir yakalanirsa. Fakat biz yinede hic bir zaman buna izin vermeyelim, reklamda ne diyordu "Sen olmasaydin,bu stad olmazdi." Bu stadda hepimizin emegi var. Bu stad senin benim aldigimiz formalar,mac biletleri,kartalyuvasindan yaptigimiz alisverislerden gelen para ile de yapildi. Fikret Orman gibi bir insan asla boyle birseye izin verecegimi sanmiyorum. Gerekirse parasini fazlasiyla odetir. Umarim oyle de yapar. 2013 yilindan beri kolay degil bu stadi beklemek yazik etmeyelim koruyalim stadimizi. Bu stad bizlerin eseri...
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı cursedofdragon

biri bebeğinin göbek bağını stada gömmeyi başarmış   :D

keşke gömmeseymiş :D Drenaj vs yapılırken gider arada o  :evillol:

Çevrimdışı GörkemGörkem

üst kısımdan 3 sıra boş.
neden koltuk takılmadı oralara bilgisi olan var mı ?
Bunu bende merak ediyorum.

Çevrimdışı Efe

bu arada kapali ust orta çatal merdivenli kapinin alt ortasina konmayan koltuk ankrajlarida takilmis orasida koltuk olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

donbass arena alt kat nasıl simsiyah görünüyor @ahmetx .. Necmi abinin algı konusunda söyledikleri doğru ben sadece canlı renkler açısından söylüyorum

donbassı görünce aklıma benim avatar geliyor  :bawling:

Çevrimdışı ahmetx

bu arada kapali ust orta çatal merdivenli kapinin alt ortasina konmayan koltuk ankrajlarida takilmis orasida koltuk olacak :)
evet evet tam kombinelik yer orası

Çevrimdışı Efe

Bunu bende merak ediyorum.
koltuk takilmayan yerlere hep bi sebep aramayin bence şimdilik oyle birakilmis sonra takacaklar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

evet evet tam kombinelik yer orası
aynen orasi harika ordan kombine alan yaşadi en guzel aci orda kaos yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yapma iki gözüm
Ben söyleyeyim ciddi azınlıkta kalıyorsunuz pikseli sevenlerin sayısı giderek artıyor :evillol:
yapıldıkça beğenide artacak bu kaçınılmaz bir şey :loveya:
her güzel olan şey eninde sonunda değerini bulur @ahmetx

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Ensar

Oncelikle taraftarlar hakkinda koltuklara zarar verme konusunda ve siz degerli forum arkadaslarima soyliyeyim bunu

Eger bir koltuk kirilmissa kirilan ya da yerinde olmayan koltuk numarasina bakilarak bi onceki macta o koltugu kimin satin aldigi bakilir ve o kisiye para cezasi veya benzeri yaptirimlar yapilir. Eger o koltugu kimse almamis ise zarar veren kisi yuksek cozunurluklu kameralar ile o kisi takiben alinir ve yine gerekli cezalar verilir yakalanirsa. Fakat biz yinede hic bir zaman buna izin vermeyelim, reklamda ne diyordu "Sen olmasaydin,bu stad olmazdi." Bu stadda hepimizin emegi var. Bu stad senin benim aldigimiz formalar,mac biletleri,kartalyuvasindan yaptigimiz alisverislerden gelen para ile de yapildi. Fikret Orman gibi bir insan asla boyle birseye izin verecegimi sanmiyorum. Gerekirse parasini fazlasiyla odetir. Umarim oyle de yapar. 2013 yilindan beri kolay degil bu stadi beklemek yazik etmeyelim koruyalim stadimizi. Bu stad bizlerin eseri...
+1903 böyle insanlara hiç bir şekilde musade etmemeliyiz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

prekastları da siyaha boyayalım o zaman  :D :D
aslında siyahı bozan prekastlar değil korkuluklar @sallapati

Çevrimdışı Efe

çok mu kötü oldu böyle  :alala:

gayet guzel bu herkesin zevkine gore degisen bisey yargilama yapmayalim begendim begenmedim denebilir baska bisey soylemek bize dusmez boyle uygun gorulmuz sana bana gore degisen bisey :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Ben söyleyeyim ciddi azınlıkta kalıyorsunuz pikseli sevenlerin sayısı giderek artıyor :evillol:
yapıldıkça beğenide artacak bu kaçınılmaz bir şey :loveya:
her güzel olan şey eninde sonunda değerini bulur @ahmetx
yeter ki arkadaşlar beğensin @Necmi abi