Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5781288 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Samet_

Yol yakınken üst katın altındaki şu beyazları siyahla değiştirelim.Siyah çok klas duruyor vazgeçin şu piksel sevdasından

Çevrimdışı sallapati

koltuklar baya hızlı ilerliyor. branda olayı koltuklar için. membran o şekilde gelmez. malum hava bozacak. yağmur ve kar gelecek. o brandayı üstten alttan bağladıklarında bi sıkıntı olacağını sanmam.

kombineler konusunda bilgisi olan var mı sayı kaç oldu?

bir de ben kombine almaya çalışıyorum passo üzerinden tüm takımların sezonluk bilet sayfası açılıyor bi beşiktaşınki açılmıyor. beşiktaş kombine satışını durdurdu mu? bilgisi olan var mı?

evet.. branda o.. membran rulo şeklinde gelir heralde... bu arada keşke branda şeffaf olsaydı.. ne güzel izliyorduk..

Çevrimdışı cursedofdragon

dün facebookta yorumları gördüm.. adamlar koltuğun üzerinde göremiyoduk korkuluğa basarız falan yazmışlar... BU ayıları hepimizin uyarması lazım...

en ön sıradan 1 kişi koltuğa çıkyor...sonra zincirleme tüm herkes çıkmak zorunda kalıyor... umarım güvenlik bu tip adamları devamlı uyarır..

koltuğun üstüne çıkıp zıplamak tehlikeli olur zaten öndeki demir çok aşağıda kalıyor o zaman düşme riski fazla.

Güvenlik indirmesi lazım güvenlik indirmese bile yanındaki kişi uyarırsa böylece kimse çıkmaz.

Çevrimdışı Sergenyalcın

Çevrimdışı Sarp

dün facebookta yorumları gördüm.. adamlar koltuğun üzerinde göremiyoduk korkuluğa basarız falan yazmışlar... BU ayıları hepimizin uyarması lazım...

en ön sıradan 1 kişi koltuğa çıkyor...sonra zincirleme tüm herkes çıkmak zorunda kalıyor... umarım güvenlik bu tip adamları devamlı uyarır..
Ben stat içi kameralarının bu adamları cayır cayır kaydedip bir daha müsabakalara almayacaklarını umuyorum!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı oguzhan1310

bizim maç 20 martta ve o tarihe yetişecek gibi duruyor şimdiden ayarlamak gerekmiyor mu tarihi federasyonla o zaman sıkıntı olmasın

Bizim maç 19 una alındı zaten. yeter ki stad yetişsin  :)

Çevrimdışı ahmetx

Yol yakınken üst katın altındaki şu beyazları siyahla değiştirelim.Siyah çok klas duruyor vazgeçin şu piksel sevdasından
artık çok geç , her şey güzelde bu piksel olmamalıydı başkan Antalya stadını görünce vazgeçer demiştim ama ....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Ben stat içi kameralarının bu adamları cayır cayır kaydedip bir daha müsabakalara almayacaklarını umuyorum!

Açılır kapanır koltuklarda bunun pek mümkün olacağını düşünmüyorum aslında, zıpladıkları anda düşerler. Güzel ve komik bir görüntü oluşur.

Tabi bunun dışında, Tribün liderlerinin de uyarmaları gerekir, tabi uyarırlarsa.

Çevrimdışı Efe

koltuklar takildikca uzerilerinin kapatilacak olmasi guzel
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

siyah çok iyi olacakmışdı en azından full üst kat

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Samet_

artık çok geç , her şey güzelde bu piksel olmamalıydı başkan Antalya stadını görünce vazgeçer demiştim ama ....
Valla ben de öyle düşünmüştüm abi piksele falan bulaşmazlar dedim ama maalesef oldu.Tamamının bittikten sonra değerlendirelim

bir de.Umarım kötü olmaz

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı serti67

bana sankı en üst bölüme kadar koltuk takmadan üstü kapatıldı gıbı geldı daha takılacak sıra var gıbı gözüküyor burdan
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı aremzeten1903

Herkese merhaba ben de uzun süredir takip ediyorum ama ilk yorumum .

Acaba yedek kulübeleri vs nasıl olacak. Bide taç çizgisi Prem. Ligdeki kadar olmasa da bize yakın olacak mı tribünde.
Çanakkale Kartalı

Çevrimdışı kartalcan

koltuklar baya hızlı ilerliyor. branda olayı koltuklar için. membran o şekilde gelmez. malum hava bozacak. yağmur ve kar gelecek. o brandayı üstten alttan bağladıklarında bi sıkıntı olacağını sanmam.

kombineler konusunda bilgisi olan var mı sayı kaç oldu?

bir de ben kombine almaya çalışıyorum passo üzerinden tüm takımların sezonluk bilet sayfası açılıyor bi beşiktaşınki açılmıyor. beşiktaş kombine satışını durdurdu mu? bilgisi olan var mı?

Maç günlerinde kombine satışı durduruluyor diye biliyorum, yarında denersin tekrar sorun var ise passolig i arayarak bilgi alabilir veya kombine satın alabilirsin.

Çevrimdışı Seckinn79

bana sankı en üst bölüme kadar koltuk takmadan üstü kapatıldı gıbı geldı daha takılacak sıra var gıbı gözüküyor burdan

Akşama o brandaları membran olarak semerlerin üzerinde görürsek süper olur :)

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi Necmi

bizim maç 20 martta ve o tarihe yetişecek gibi duruyor şimdiden ayarlamak gerekmiyor mu tarihi federasyonla o zaman sıkıntı olmasın
Bizim maç 19 martta saat 19.00 da başlayacak @TayfurU

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizim maç 19 martta saat 19.00 da başlayacak @TayfurU
necmi abi 19 marta sence yetişme ihtimali var mı ?

Çevrimdışı betoo38

O kadar söyledik :D simsiyah olacakti rakibi bile bogacakti.. e harfinin ic kisminda 4 beyaz koltuk yerine 3 koltuk olsa daha güzel görünürdü sanki

Çevrimdışı serdart

Maç günlerinde kombine satışı durduruluyor diye biliyorum, yarında denersin tekrar sorun var ise passolig i arayarak bilgi alabilir veya kombine satın alabilirsin.

teşekkürler. gördüğüm kadarıyla plazalarda da yoğunluk var. koltuk montajı haberinden sonra kombineye talep artmış :) bitmeden alırım inşallah eski açıktan.