Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5781274 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı blackeagle3535

Öncelikle herkese selam, yeni üye ama daimi takipçi olarak aranızdayım. Haliyle sorumda var. Niye forza BEŞİKTAŞ da değilde böyle farklı bir sitede bu konu irdeleniyor. Son olarak da stat ne zaman biter bilemem ama çarşının yeni açığa geçmesini dileyen biri olarak kapalıda mı kalacak bilen birileri cevap verirse sevinirim.

Çevrimdışı Hasan Akten

Koltukları piksel yapmak kimin fikriydi acaba? Gerçekten merak ettim. Yani sorsan taraftarın %80-90'ı istemez. Apaçi deniz şortu gibi olmuş :s20:

Çevrimdışı cagdas44

Koltukları piksel yapmak kimin fikriydi acaba? Gerçekten merak ettim. Yani sorsan taraftarın %80-90'ı istemez. Apaçi deniz şortu gibi olmuş :s20:

http://galeri8.uludagsozluk.com/466/alevli-deniz-%C5%9Fortu_558403.jpg

O kadar abartmayalım  :D evet göz zevki olarak farklı geliyor ama Antalya'daki gibi ya da Kadir Has'daki gibi facia bir tasarımla yapılmıyor, çok daha mantıklı bir geçiş formu kullanılıyor şuan

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Drenaj isleminde neler yapilacak acaba?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı TØLGA

bana sankı en üst bölüme kadar koltuk takmadan üstü kapatıldı gıbı geldı daha takılacak sıra var gıbı gözüküyor burdan
son fotolara göre en üst iki sırada koltuk yok bencede
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

artık çok geç , her şey güzelde bu piksel olmamalıydı başkan Antalya stadını görünce vazgeçer demiştim ama ....
ben tam tersini düşünüyorum yukarı doğru derinlik verdi yazının baskınlığını azalttı
birde bitmişini gör şu an beyaz hakim duruyor diğer taraflarda yazı olmayacağı için siyah hakim olacak
bu şekilde stad daha büyük gösterecek

Çevrimdışı TØLGA

Drenaj isleminde neler yapilacak acaba?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim sitenin yaptigı röportajda var hepsi baya safsatalı bir iş gibi duruyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Akten

O kadar abartmayalım  :D evet göz zevki olarak farklı geliyor ama Antalya'daki gibi ya da Kadir Has'daki gibi facia bir tasarımla yapılmıyor, çok daha mantıklı bir geçiş formu kullanılıyor şuan

Ben her bakışımda daha irite oluyorum nedense. Gözüm alışacağına daha kötü duruyor. Sırf siyah olsa enfes olurdu bence.

Bu dizaynı seçen kimse kesin minecraft'çı :D

Çevrimdışı sallapati

Herkese merhaba ben de uzun süredir takip ediyorum ama ilk yorumum .

Acaba yedek kulübeleri vs nasıl olacak. Bide taç çizgisi Prem. Ligdeki kadar olmasa da bize yakın olacak mı tribünde.

kale çizgisi 8 metre , taç çizgisi 6 metre uzaklıkta olacak tribüne..

tribün sahaya sıfır başlayacak..

yedek klubeleri normal olacak.. tribünde olmayacak..

Çevrimdışı TØLGA

ben tam tersini düşünüyorum yukarı doğru derinlik verdi yazının baskınlığını azalttı
birde bitmişini gör şu an beyaz hakim duruyor diğer taraflarda yazı olmayacağı için siyah hakim olacak
ben bunun alt katı nasıl olacak onu merak ediyorum aslinda buna nasıl uyum saglanicak bakalım cok beyaz agırlıklı olacak heralde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

bitmesini bekleyip görmek lazım bakalım nasıl görünecek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı canergiray77

bizim maç 20 martta ve o tarihe yetişecek gibi duruyor şimdiden ayarlamak gerekmiyor mu tarihi federasyonla o zaman sıkıntı olmasın
beşiktaş düşmanı bir federasyon var inşallah stad biter o tarihte açılışı 19.03 yaparız ama bu federasyon beşiktaşlıları çıldırtmaz umarım @TayfurU   :boxin: :boxin: :boxin: :steamed: :steamed:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı sallapati

@ahmetx  korktuğumuz biraz başımıza geldi gibi.. üst katlarda siyahlar tok durmuyor.. bir de siyah betonla zıt kontrast olduğu için siyah rengi baya açmış..

keşke alt kat siyah üst kat beyaz olsaydı.. dinletemedik  :D :D

Çevrimdışı halvetifarazi

yemin ediyorum bu görseli arıyordum. tam yükleyecekken senin mesajını gördüm. alevli şort gibi tirbünümüz var artık.

Çevrimdışı Erçin

son gelen semerlerin takılması daha zor sanırım.. efenin dediği gibi direkt kaynak yapıyor olabilirler.. bu işi biraz daha uzatacak

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle herkese selam, yeni üye ama daimi takipçi olarak aranızdayım. Haliyle sorumda var. Niye forza BEŞİKTAŞ da değilde böyle farklı bir sitede bu konu irdeleniyor. Son olarak da stat ne zaman biter bilemem ama çarşının yeni açığa geçmesini dileyen biri olarak kapalıda mı kalacak bilen birileri cevap verirse sevinirim.
Hoş geldin kardeşim burası forza değil o nedenle ne böyle bir cevap verecek biri var nede burda
cevap vermesine müsade ederiz. Bizi ilgilendirmeyen bir konu ve tartışma yeri burası değil.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Alt katın tamamen siyah olması ve pikselin bütün tirbunlerde sadece suanki gibi üst katın alt sıralarında olma ihtimali varmı ?

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Akten

yemin ediyorum bu görseli arıyordum. tam yükleyecekken senin mesajını gördüm. alevli şort gibi tirbünümüz var artık.

Ben de yüklememek için direndim ama her bakışımda bu şort geliyor aklıma :steamed:

Çevrimdışı TØLGA

Alt katın tamamen siyah olması ve pikselin bütün tirbunlerde sadece suanki gibi üst katın alt sıralarında olma ihtimali varmı ?
hersey olabilir benceeee :D ins öyle olur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK