Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5782458 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Öncelikle herkese selam, yeni üye ama daimi takipçi olarak aranızdayım. Haliyle sorumda var. Niye forza BEŞİKTAŞ da değilde böyle farklı bir sitede bu konu irdeleniyor. Son olarak da stat ne zaman biter bilemem ama çarşının yeni açığa geçmesini dileyen biri olarak kapalıda mı kalacak bilen birileri cevap verirse sevinirim.
Öncelikle aramıza  :hosgeldin bu konu biraz ince bir konu aslında, stat bitmeden belli olmaz çarşı kapalıda kalır, yarı yarı iki tribüne bölünebilir veya tam olarak yeni açığa geçer şu anda hepsi masada ama kesin bir şey yok, bu konuda da herkes kendi fikri ve temennileriyle söyler ne söylerse çünkü ortada kesin bir şey yok.

Çevrimdışı Efe

evt on taraf semerler icin kaynak yapip montaj yapiliyor o yuzden geciktirecek biraz son fotolarda var kaynakli semer
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Alt katın tamamen siyah olması ve pikselin bütün tirbunlerde sadece suanki gibi üst katın alt sıralarında olma ihtimali varmı ?
yokmuş
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

@ahmetx  korktuğumuz biraz başımıza geldi gibi.. üst katlarda siyahlar tok durmuyor.. bir de siyah betonla zıt kontrast olduğu için siyah rengi baya açmış..

keşke alt kat siyah üst kat beyaz olsaydı.. dinletemedik  :D :D
bunu sen söyleme bari alt kat siyah olsa tribünler incecik görünür.
bak juve tribünlerine ne kadar yüksek duruyor birde o stadı siyah hayal et
nasıl güdük kalır siyah ince ve küçük gösterir burda stadın koltuklarının siyah
olması stadı avuç içi kadar bırakırdı bu tasarım stadı o kadar geniş ve yüksek gösterecekki
bittiğinde göreceksiniz. bunların emin ol buda böyle olsun diye yapılmıyordur hiç biri
her şey algı üzerinde oynanmak için dizayn edilmiştir.

Çevrimdışı Serjo

deneme..

ben pixel'i daha çok sevdim
alt kat siyah'tan beyaz'a geçiş olursa çok güzel olur  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  korktuğumuz biraz başımıza geldi gibi.. üst katlarda siyahlar tok durmuyor.. bir de siyah betonla zıt kontrast olduğu için siyah rengi baya açmış..

keşke alt kat siyah üst kat beyaz olsaydı.. dinletemedik  :D :D
@sallapati alt siyah üst beyazda derinlik oluşmuyor faruk denemişdi onu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

ben pixel'i daha çok sevdim
alt kat siyah'tan beyaz'a geçiş olursa çok güzel olur  :)
Alt katlar beyaz olacak :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

işte sonunda foto beklediğim yerden bir foto gördüm ya engelli taraftar tribünü efsane yerde bu fotodan bakıldığında güzel görüneceğine inanıyorum enfes enfes foto için teşekkürler @ahmetx abi bide tam ortadan saha bakış açısını bulursam tam super olacak

https://pbs.twimg.com/media/CYrvsReWkAAWlFS.jpg:large
ama size bir 50 cm lik platform şart .

Çevrimdışı blackeagle3535

Hoş bulduk, tamam dediğiniz gibi olsun ama söz konusu stadsa öncelikli konular bunlar değil mi sizce elbette nasıl ilerlediği ve ne yapıldığı konuşulsun. Birlik olunması tribün nasıl olacağı koltukların üstüne çıkılmaması, kapalıda 20 kişinin bir kişiye dalması,karısının çocuğunun yanında adamların dövülmesi, ben bunları forzadada konuşuyorum fakat haliyle konular kapanıyor vs. buradan birlik sağlanır belki diye ümit ediyorum. burada ki herkes BEŞİKTAŞ lı bu yüzden de buradaki herkesi seviyorum. Siyasi bir hal alması daha da konu uzar ama yeri burası değil tabiyki burayı amacı dışında kullandığımı biliyorum ve özür diliyorum herkesten. Sadece cevap arıyorum ve bu konulara  dikkat çekmek istiyorum.

Çevrimdışı sallapati

@sallapati alt siyah üst beyazda derinlik oluşmuyor faruk denemişdi onu

@Necmi @ahmetx  sadece tribün renklerinin canlılığı açısından yazdım.. üst siyah olması önemli değil fakat kapkara bir görüntü oluşmuyor diklik yüzünden..

juvenin koltuk boyları çok uzun mesela.. bizim de öyle olsa güzel olurdu

Çevrimdışı kingfisher.side

teşekkürler. gördüğüm kadarıyla plazalarda da yoğunluk var. koltuk montajı haberinden sonra kombineye talep artmış :) bitmeden alırım inşallah eski açıktan.
Ben dün kombinemi aldım sorun yoktu.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Hoş bulduk, tamam dediğiniz gibi olsun ama söz konusu stadsa öncelikli konular bunlar değil mi sizce elbette nasıl ilerlediği ve ne yapıldığı konuşulsun. Birlik olunması tribün nasıl olacağı koltukların üstüne çıkılmaması, kapalıda 20 kişinin bir kişiye dalması,karısının çocuğunun yanında adamların dövülmesi, ben bunları forzadada konuşuyorum fakat haliyle konular kapanıyor vs. buradan birlik sağlanır belki diye ümit ediyorum. burada ki herkes BEŞİKTAŞ lı bu yüzden de buradaki herkesi seviyorum. Siyasi bir hal alması daha da konu uzar ama yeri burası değil tabiyki burayı amacı dışında kullandığımı biliyorum ve özür diliyorum herkesten. Sadece cevap arıyorum ve bu konulara  dikkat çekmek istiyorum.

yeni stadımızda kurulacak güvenlik sistemiyle o bir kişiye dalan 20 kişinin bir daha stadın içini göremeyeceğini sanıyorum..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı canergiray77

ama size bir 50 cm lik platform şart .
kesinlikle şart abi son merdivene bile koltuk rayı koymuşlar inşallah başkan'da stad mühendisleride bunu düşünüyordur yoksa sahayı görmemiz imkansız ve taraftarların ayakta izleyeceğini var sayarsak %100 imkansız olacak başkanımız bu tür konularda düşünceli olduğunu düşünenlerdenim :D @ahmetx
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı sallapati

donbass arena alt kat nasıl simsiyah görünüyor @ahmetx .. Necmi abinin algı konusunda söyledikleri doğru ben sadece canlı renkler açısından söylüyorum

Çevrimdışı baro19

Dediğiniz gibi keşke simsiyah olsaydı :( Ama olsun belki 10 15 yıl sonra model değişir siyah yaparlar. :D

Çevrimdışı Ensar

pixel geçişi çok fazla , güya az olacaktı , üst tribün yarıya kadar pixel
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Emre.Guler

o beyaz brandaları hala ne amaçla serdiklerini anlamadım sadece üst katları kapattılar altlar açık

Çevrimdışı ahmetx

donbass arena alt kat nasıl simsiyah görünüyor @ahmetx .. Necmi abinin algı konusunda söyledikleri doğru ben sadece canlı renkler açısından söylüyorum

anladım ,prekastlar yüksek olmayınca ve korkuluklar olmayınca evet simsiyah görünüyor.

Çevrimdışı Ensar

deneme..
abi tüm tribünleri siyah yapabilir misin hatta çatının olmadığı bir yeniinonu çok iyi olur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı poyraz37

o beyaz brandaları hala ne amaçla serdiklerini anlamadım sadece üst katları kapattılar altlar açık

kapattıkları kısımda yer alan koltukların poşetleri olmadığı için kapatmış olabilirler diye düşünüyorum