Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5782111 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı trojan

Pikselli dizilim bana şu formamızı hatırlatıyor. Keşke prekastları boyasaydık biz de.

Çevrimdışı ahmetx

pek belli etmiyorum ama bu piksel olayı bende dayak yemişim hissi oluşturdu.Kendimi beyaz inciye iyi alıştırmıştım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı boateng

2. bölüm tamamen bitip 3e geçtiler mi ?

Çevrimdışı oguzhan1310

Belki yeni açık en çok kapasiteye sahip yer diye Oray'ı seçmişlerdir. Mesela eski açık seçseler kapasite daha az olduğu için üst katın yarısı boydan boya rakip taraftara tahsis edilecekti. Kötü bir görüntü olabilirdi ?

Mantık olarak olabilir aslında ama yinede komple blok halinde bi yeni açık çok fark ederdi bence...

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Aynı konudan muzdaribim. Kombine alacağım yeni açık düşünüyorum ama deplasman türbünü işi bozar mı acaba  :ebebe:

Bende başta sizler gibi düşünüyrdum ama şimdi iyikide oraya yapılıyor diyorum, bizler alışmıştık eski açıkta ki deplasman tribününe ama o zamanki stat yapısıyla şimdidin stat yapısı ve şartları bir değil, eski açıkta localar v.s. bir sürü yeni değişken var, yeni açıkta yekpare yapıldı oraya en ateşli taraftarlar gelecek sonuçta o tribünün köşesinde ki bir avuç deplasman seyircisinden çekinecek siz odeğilsiniz emin olun onların sesleri yeni açıktan çıkacak sesin yanında sinek vızıltısı kalacak. zaten oraya alınmasının ana amacı bence budur. Siz gönül rahatlığyla alın yeni açıktan hiçbir sıkıntı olmaz.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

Estadio De Luz...

adamlar Coca Cola , Sagres , tmn firmalarını  güzel yazmışlar. İnsan figürleri de güzel olmuş

Çevrimdışı ahmetx

Estadio De Luz...

adamlar Coca Cola , Sagres , tmn firmalarını  güzel yazmışlar. İnsan figürleri de güzel olmuş

tek renk olunca yazılar güzel görünüyor

Çevrimdışı Ensar

Pikselli dizilim bana şu formamızı hatırlatıyor. Keşke prekastları boyasaydık biz de.
heyt beeee ilk giydiğim forma :D arkadaşımdan almıştım okul turnuvalarında giymek için , pancu forması :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Burak Akay

Belki yeni açık en çok kapasiteye sahip yer diye Oray'ı seçmişlerdir. Mesela eski açık seçseler kapasite daha az olduğu için üst katın yarısı boydan boya rakip taraftara tahsis edilecekti. Kötü bir görüntü olabilirdi ?
Dediğin konununda etkisi var ancak Yeni açıkta olma sebebi Loca olmaması eski açığa alsaydık locayla içiçe deplasman tribünü olurdu
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

Son fotodan bakınca beyazlar biraz kayboluyor gibi tamamı yerleşince o sorun olmaz ama full siyah acaip olurdu be sanki
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı cursedofdragon

3. bölümde bitiyor

bu açıdan bakınca yazı okunmayacak.Korkuluklar engelliyor ancak karşıdan bakınınca okunacak.

Çevrimdışı tr_ahmet06

merhaba arkadaşlar, aslında kale arkası tribünlerinin bir tanesine kartal resmi çok iyi giderdi.
Açın gözlerinizi bakmayın şaşı, alayınız gelse yıkamaz Beşiktaşı!

Çevrimdışı sallapati

vay be 2 günde 3 blok bitiyor... MİR gaza bastı..

65 gün var...
koltuk kesin yetişecek
membran , küfeki , çim SOS vermeye başladı... Kar yağışı gelecek....  :duman: :duman:

Çevrimdışı Seckinn79

3. bölümde bitiyor

Koltukların üzerindeki beyaz örtüler membranlar olabilir mi? Hiç koltukları örtmek için konulmuş gibi durmuyor, ayrıca öyle bir örtü rüzgarda durmaz..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Son fotodan bakınca beyazlar biraz kayboluyor gibi tamamı yerleşince o sorun olmaz ama full siyah acaip olurdu be sanki

bana da öyle geliyor :) karşı tribünden çekilmiş güzel bir fotoğraf gelirse onu deneyip paylaşacağım
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfun

branda nerden çıktı ya,ne güzel izliyorduk
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Mehmet92

1 ay sonra membranların takılmaya başlandığı,vinçlerin gittiği,koltuk işinin yarılandığı bir arena hayal ediyorum,mümkün mü?

Çevrimdışı Emre Keşküş

bu güzelim koltukların üzerine basılmaması için bir şeyler yapmamız gerek. taraftarımız bu konuda hassasiyet göstermeli, medeni bir şekilde maçları izlemeliyiz.

Çevrimdışı sallapati

bu güzelim koltukların üzerine basılmaması için bir şeyler yapmamız gerek. taraftarımız bu konuda hassasiyet göstermeli, medeni bir şekilde maçları izlemeliyiz.

dün facebookta yorumları gördüm.. adamlar koltuğun üzerinde göremiyoduk korkuluğa basarız falan yazmışlar... BU ayıları hepimizin uyarması lazım...

en ön sıradan 1 kişi koltuğa çıkyor...sonra zincirleme tüm herkes çıkmak zorunda kalıyor... umarım güvenlik bu tip adamları devamlı uyarır..

Çevrimdışı serdart

koltuklar baya hızlı ilerliyor. branda olayı koltuklar için. membran o şekilde gelmez. malum hava bozacak. yağmur ve kar gelecek. o brandayı üstten alttan bağladıklarında bi sıkıntı olacağını sanmam.

kombineler konusunda bilgisi olan var mı sayı kaç oldu?

bir de ben kombine almaya çalışıyorum passo üzerinden tüm takımların sezonluk bilet sayfası açılıyor bi beşiktaşınki açılmıyor. beşiktaş kombine satışını durdurdu mu? bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı Sergenyalcın

Abiler mebran montajı Pazartesi başlar mı ?

Çevrimdışı TayfurU

bizim maç 20 martta ve o tarihe yetişecek gibi duruyor şimdiden ayarlamak gerekmiyor mu tarihi federasyonla o zaman sıkıntı olmasın