Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5754254 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı İhsan

hayir sozkonusu olamaz kesinlikle 4 taraftan yol takilacak kedi yollarina

Kedi yollarının boşluklarında her iki tarafta da bağlantılar mevcut. Araya birşeyler gelecek.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yalçın

Bu sayfayi okuyan kullanicilar, gelin uye olun.. Ilerde bu stadyum bitince bu forum uzerinden maclari, transferleri daha dogrusu Besiktas hakkinda herseyi daha etraflica konusacagiz. Kaldi ki hala konusuyoruz..

Yeni gelen tum arkadaslara da  :hosgeldin iz diyelim  :photo:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Forum hafta sona girmis, pazartesi gorusuruz :D
Haftasonu yok.. Full devam 😃
Forumlar bilmem ama cevremdekiler bitiremediniz fln diyip kendilerince dalgw geciolar toki örneğin bi gs li bi arkadasa bende tokinin 4.5 yilda bittiginu soyledim oda ama bizim stad yapilirken hali hazirda oynadigimiz stad varfi gibisinden bi seyler solemisti.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sezer94

Hafta sonu calisma olacagini dusunuyorum bu arada hafta sonu lutfen buralari yalniz birakmayin cunku cumartesi pazar 2 gun 1 sayfa anca cikiyor :(
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı cursedofdragon

hafta sonu vinçler sahadan çıkıp pazartesi günü drenaj ve koltuk montajı başlanabilir ?

Çevrimdışı Tolga

Hafta sonu calisma olacagini dusunuyorum bu arada hafta sonu lutfen buralari yalniz birakmayin cunku cumartesi pazar 2 gun 1 sayfa anca cikiyor :(
Forum sadece stat başlığından ibaret değil :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kedi yolu da bitmiş gözümüz aydın.

Membran üretimde, koltuk gereksiz tamamen psikolojik olur traversleri bekler her türlü, çim için zaten vinçleri bekleyeceğiz.

Ama yine de Koltuk-Membran-Çim üçlüsünden birine başlanması lazım bir kaç gün içinde yoksa millet yine galeyana gelir iş yapılmıyor diye.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mmeteris

Arkadaşlar stadyumumuz umarım ve aksilik olmazsa başkanımızın basın toplantısında belirteceği tarihte açılacak. Sonra ne konuşacağız diye üzülen varsa merak etmesin. Hybrid e geçiş , müze açılışı, konserler derken biz daha bir dizi başlık açarız evelallah :) ayrıca diğer başlıklarımız da hareketli. Ben çok seviyorum burayı. Hanım çok kızıyor gerçi.. anlayamazsın diyorum anlayamam evet siz bi tuhafsınız diyor :)

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı Efe

Kedi yolu da bitmiş gözümüz aydın.

Membran üretimde, koltuk gereksiz tamamen psikolojik olur traversleri bekler her türlü, çim için zaten vinçleri bekleyeceğiz.

Ama yine de Koltuk-Membran-Çim üçlüsünden birine başlanması lazım bir kaç gün içinde yoksa millet yine galeyana gelir iş yapılmıyor diye.

plan nasılsa öyle devam ederler bize göre yada başkasının düşüncesine göre hareket edecek halleri yok adamların taraftar sabır gösterecek bu süper yapıyı yapmak için herkes elinden ne geliyorsa yapıyor saygı lazım bu emeğe :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar stadyumumuz umarım ve aksilik olmazsa başkanımızın basın toplantısında belirteceği tarihte açılacak. Sonra ne konuşacağız diye üzülen varsa merak etmesin. Hybrid e geçiş , müze açılışı, konserler derken biz daha bir dizi başlık açarız evelallah :) ayrıca diğer başlıklarımız da hareketli. Ben çok seviyorum burayı. Hanım çok kızıyor gerçi.. anlayamazsın diyorum anlayamam evet siz bi tuhafsınız diyor :)

Kartal Gol Gol Gol

tuhaflık konusunda üstümüze yok  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BJKTÜRK23

plan nasılsa öyle devam ederler bize göre yada başkasının düşüncesine göre hareket edecek halleri yok adamların taraftar sabır gösterecek bu süper yapıyı yapmak için herkes elinden ne geliyorsa yapıyor saygı lazım bu emeğe :)
Zaten 2.cümlede yazdım zorunlulukları belirtmemin sebebi biraz da gelecek tepkileri azaltmak, psikolojik faktör ve algı etkiler taraftarı, istenilen tarihe yetişmezse o 1 veya 2 mecburi boşluk olan haftayı görürler sadece, geçişlerde yapılan işlerle içerideki işlerle ilgilenmez insanlar ki herkes buraları da takip edip bilgi sahibi olmuyor sonra iş bilerek bitirmedi ye kadar gider.   :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

baskan biraz stad hakinda konusuyor burda:

Çevrimdışı 1903_mehmet

İyi Akşamlar Büyük Beşiktaş Ailesi herkese merhaba. kapalının temeli atıldıgından beri forumu her gün takip ediyorum şükürler olsun ki yavaş yavaş sonuna geliniyor gözümüz aydın diyelim. bu arada @Necmi abi @bjk_mabet başta olmak üzere bizleri bilgilendiren herkese çok teşekkür ederim.Sizler çok iyi insanlarsınız çok büyük Beşiktaşlılarsınız saygılarımla... @Efe abiyede saygılar maşşallah gözün gibi bakıyorsun abi be mabede  :D
Kalbim Beşiktaş'a zikreder..

Çevrimdışı Efe

İyi Akşamlar Büyük Beşiktaş Ailesi herkese merhaba. kapalının temeli atıldıgından beri forumu her gün takip ediyorum şükürler olsun ki yavaş yavaş sonuna geliniyor gözümüz aydın diyelim. bu arada @Necmi abi @bjk_mabet başta olmak üzere bizleri bilgilendiren herkese çok teşekkür ederim.Sizler çok iyi insanlarsınız çok büyük Beşiktaşlılarsınız saygılarımla... @Efe abiyede saygılar maşşallah gözün gibi bakıyorsun abi be mabede  :D
öyle bakmamız lazım hayatımızda görüp göreceğimiz tek stad inşaatı Beşiktaş adına tadını çıkaralım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşlı olmanın bir terazisi yokki herkes büyük Beşiktaşlı kimse bir diğerinden daha az veya daha çok Beşiktaşlı olmak gibi bir ihtimali yok
sabahın 5 inde foruma bakıyorum bir sürü insan var ne kadar büyükler bilemem ama hepsi ruh hastası Beşiktaşlı bu kesin eminim şu foruma bakmak için evde eşiyle annesiyle kavga edenler bile vardır. :evillol:

Çevrimdışı merzifonkartali

Merhaba Arkadaşlar, 9 nisandaki bursa maçına gelmek için uçak bileti aldım, inşallah bitecek stadımız.
O Sene, Artık Her Sene...

Çevrimdışı 1903_mehmet

Beşiktaşlı olmanın bir terazisi yokki herkes büyük Beşiktaşlı kimse bir diğerinden daha az veya daha çok Beşiktaşlı olmak gibi bir ihtimali yok
sabahın 5 inde foruma bakıyorum bir sürü insan var ne kadar büyükler bilemem ama hepsi ruh hastası Beşiktaşlı bu kesin eminim şu foruma bakmak için evde eşiyle annesiyle kavga edenler bile vardır. :evillol:
  Çok dogru söylüyorsun @Necmi abi forumla uyuyup forumla uyanır olduk bizde sakat çok abi   :lol: Peki @Necmi abi sana bi sorum olacak sen stadın 19 martta açılacagına inananıyormusun ???
Kalbim Beşiktaş'a zikreder..

Çevrimiçi Necmi

Çok dogru söylüyorsun @Necmi abi forumla uyuyup forumla uyanır olduk bizde sakat çok abi   :lol: Peki @Necmi abi sana bi sorum olacak sen stadın 19 martta açılacagına inananıyormusun ???
isterlerse açılmaması için bir neden yok işler büyük ölçüde yetişir. kalan işlerde açılmasına mani olmaz

Çevrimiçi Necmi

Merhaba Arkadaşlar, 9 nisandaki bursa maçına gelmek için uçak bileti aldım, inşallah bitecek stadımız.
Bilette al alamazsanda bizle bağlantı kur gelemeyecek birinin kombinesini aktaralım bilet bulmak heleki
bursa maçına kolay olmayacaktır @merzifonkartali  bu arada hoşgeldin

Çevrimdışı ZEKI

@Efe kac kamyon var
nerelerden nerelere geldik

Arsivi karistirirken buldum buyuk olaislikla yeniinonu fotografidir.

Çevrimdışı ZORBEY

hoşgeldin, merzifon icindenmisin?
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı pelops

Hem de ne biçim  :ok: başkan bjk tvde sadece çevre ışıklandırmaya milyon dolar para harcandığını söyledi.
keşke çatıda da ışıklandırma olsaydı :(

Çevrimdışı RuFFFDaWg

Stad açılış tarihinin 19.03.2015 planlanıyor.Başkan yakında açıklar
Yapılacak konserlerle alakalı da bilgi aldım ama maalesef yazamıyorum
Hepimize hayırlı olsun

Çevrimdışı ZORBEY

Stad açılış tarihinin 19.03.2015 planlanıyor.Başkan yakında açıklar
Yapılacak konserlerle alakalı da bilgi aldım ama maalesef yazamıyorum
Hepimize hayırlı olsun

geçmişe yolculuk olmayacağına göre, 2016 olacaktı sanırım:)))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimiçi Kartal Ç

keşke çatıda da ışıklandırma olsaydı :(

Çatıdaki elektrik tesisatı falan yapılınca göreceğiz belki vardır. Ama yoksa bile kedi yolları sayesinde o iş kolay.