Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5750150 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tangaz

evet biraz taşacak ,bursadan bir resim vardı dur bir bakayım.

şu sürüngen arenanın zemini de ne berbat öyle bursa belediye parkında yetiştirdikleri çimleri paspas büyüklüğünde kazıyıp getirip sermişlerdi değil mi :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

bildiğimden değil ama mantık yürüterek söylüyorum o kadar yükselmez. zira reklam panosu o zaman yukarıdan taşma yapacaktır. bence kırmızı çizginin yarısı düzeyi daha makul gibi...
Projeye göre o kadar yükselecek @tangaz

Çevrimdışı betoo38

saha zemini ve kenarlara doğru eğim :alala:
sanırım söylemek istediğini ifade edemedin ortada su toplanmasın die mi kenarlara eğimli olacak zemin :D

bahsettigi olay :D

[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 13:30:34 ahmetx ]

Çevrimdışı Efe

Membranlara haftaya başlayacaklarmış.

harika haftaya hem derenaj hem mebran hizlica baslayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

haftaya membranların stada törenle gelmesi başlıyormuş  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 13:30:57 ahmetx ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

etna ya pek nazlandı ya da işi yetiştiremedi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sarı istiyorsun galiba  :D

Yok abi sarı olmasında Prekast rengide kalmasın :)

Çevrimdışı tangaz

bahsettigi olay :D

biliyorum :) cümle başında sanırım söylemek istediğini ifade edemedin die  başlayıp sonrasında hepimizin yüzünde minik bir tebessüm belirsin die yazdım onu hatta zemin balıksırtı mı olacak yazacaktım wazgeçtim :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Dünkü tribündeki su sızıntısı yukardan aşağıya belli oluyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Dünkü tribündeki su sızıntısı yukardan aşağıya belli oluyor.

üstü kapansında abi ne sızıntı kalır ne birşey sıkıntı yapma :D

Çevrimdışı ahmetx

üstü kapansında abi ne sızıntı kalır ne birşey sıkıntı yapma :D
kapanmasa da problem değil loca sahibi ortalığı yıkar zaten  :D

Çevrimdışı sallapati

İngiliz stadlarını Türkiyede yapılan stadlardan ayıran özellik , hiçbir şekilde beton renginin gözükmemesi hiçbir yerde...

koltuklar uzun ve sık.. betonu kapatacak şekilde..
merdiven boşlukları boyanıyor ve kat araları renkli reklam malzemeleri ve ufak skorbord ile kaplanıyor..

Türkiyedeki stadlar resmen beton renginde.. Toki arena dahil...

kapatılan yerler ise kalitesiz reklamlarla donatılıyor... göz yoran , cansız , kötü fontları olan , okunmayan reklam tabelaları ile...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 13:49:57
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

eski stada göre yeni kapalının kapasitesi 3500 kadar arttı bayağı bir şenlik olacak orası.

Çevrimdışı ahmetx

Bu fotoya göre son kedi yolu takılıyor
fişi çek @FARUK hocam , bir tepeyi daha  aştık. :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

İngiliz stadlarını Türkiyede yapılan stadlardan ayıran özellik , hiçbir şekilde beton renginin gözükmemesi hiçbir yerde...

koltuklar uzun ve sık.. betonu kapatacak şekilde..
merdiven boşlukları boyanıyor ve kat araları renkli reklam malzemeleri ve ufak skorbord ile kaplanıyor..

Türkiyedeki stadlar resmen beton renginde.. Toki arena dahil...

kapatılan yerler ise kalitesiz reklamlarla donatılıyor... göz yoran , cansız , kötü fontları olan , okunmayan reklam tabelaları ile...

bizim reklam tabelaları Ortadoğu şehirleri gibi yapıyor stadları karman çorman.

Çevrimdışı İhsan

evet biraz taşacak ,bursadan bir resim vardı dur bir bakayım.

Bizim de mi böyle olacak?
ben pek ihtimal veremiyorum. Bizim saha kenarı zaten çok dar. betonlara monte edilemez mi acaba?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Bu fotoya göre son kedi yolu takılıyor
kedi yollarida bitti hayirli olsun 38 adet kedi yolu acida 4 adet acik bolum heralde disaridan takilacak yada drenaj bittikten sonra baska turlu takilacak simdi  vinclerin pazartesi cikmis olmasina bakacagiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Bizim de mi böyle olacak?
ben pek ihtimal veremiyorum. Bizim saha kenarı zaten çok dar. betonlara monte edilemez mi acaba?
ben ihtimal vermiyorum betona , toki de de böyle.

[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 14:00:05 ahmetx ]

Çevrimdışı ask1903