Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5757898 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Melekcik

Mebranlarin catiya takilmasi icerden mi yapilacak yoksa disardan mi. Bu konuyla ilgili kesin bir bilgi var mi?

dışarıdan olacak kesin bilgi  :tabe: :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

Baskanin BJK Tv röpörtajini kaciranlar burdan tekrar izliyebilirler

Çevrimdışı İhsan

Bakü olimpiyat stadında dağcılık gerektiren işleri ekstrem işler diye bir Türk firması yapmış bizdede bazı işler için onlarla çalışabiliriz diye düşünüyorum.

https://en.wikipedia.org/wiki/Heydar_Aliyev_Center

Bakü stadını bilmiyorum ama dağcılık gereken başka bir yapı Heydar Aliyev Center idi. İz inşaat bu projede çalışmıştı. Yanı konuya fazla uzak değiller. :tabe:
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2016, 20:58:11 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

bende onu merak ediyorum ?  O şekilde bıraksalar diyorum oraya ışıklar takılmıcak mı kablolar nerden geçicek ?

"T" Kedi yolu koysalar diyorum başka parça yok stadda ?

Çok merak ediyorum.
bence T şeklinde 4 tarafada konacak ama sahaya gelmediler belki dışarıdan takılacaklar ama dışarıdan takmak zor belki yarın getirip montaja başlarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

Kapali tribün karşidan sahadan çekilmiş fotoğraf atarmısınız . Prekastlı olsun yeter

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bakalim ilk macin atmosferi nasil olacak.Buyuk ihtimal loca kat arasi led ekran gelecek sezona birakilacak.Zaten cok gerekli bisey degil
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Antalyanında şansa bak hem kend stadlarını hem bizim stadı açıyorlar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yazik adamlara ne ile karşılaşacaklarınin farkinda bile degiller belkide :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı vural

açılışın intikamını almasınlar  :hiho:

Çevrimdışı Efe

Baskanin BJK Tv röpörtajini kaciranlar burdan tekrar izliyebilirler

başkanın konuşmasının ana fikri şuydu 19.03 e geri sayıma başlayın  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

açılışın intikamını almasınlar  :hiho:
:bandit: olabilir tabi beşiktaş söz konusuyken herşeye hazırlıklı olmak lazım :icool: en fazla ödeşmiş oluruz ama şampiyonluk konusunda ağır bi darbe olur bize
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sezer94

Bakalim ilk macin atmosferi nasil olacak.Buyuk ihtimal loca kat arasi led ekran gelecek sezona birakilacak.Zaten cok gerekli bisey degil

Kim söyledi?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ahmetx

abi mebranlar ne zaman gelicek stada ?

Bide o şeffaf malzeme ne zaman gelicek ?

Ayrıca kedi yollarının köşesi nasıl olucak ?

Membranlar ayın ortasında başlayacak şeklinde bir bilgi var kedi yolları köşeler nasıl olacak merak içindeyiz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

Membranlar ayın ortasında başlayacak şeklinde bir bilgi var kedi yolları köşeler nasıl olacak merak içindeyiz.
Bari su ocak ayini kar yagisi almadan tamamlayalimda membran isleri hafiflesin.

Çevrimdışı Efe

15 ine kadar herşey kesinleşir artık pazartesiye kadar kedi yolları bitip vinçler sökülsün drenaj başlasın önceliğimiz o ancak şu kedi yolları nasıl olacak hala çözemedim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

bence T şeklinde 4 tarafada konacak ama sahaya gelmediler belki dışarıdan takılacaklar ama dışarıdan takmak zor belki yarın getirip montaja başlarlar

Benim tahminim T olamaz. Montajı zor olur (Çaprazlardan geçirmesi zor olur). Muhtemelen araya gelecek olan yolun tribünlere doğru olan tarafı korkuluksuz olacak. Orayada çaprazlardan geçebilecek ayrı bir yol monte edilecektir diye tahmin ediyorum. Köşe tribünlerin daha alçak olmasından faydalanarak kedi yoluna geçiş bu taraftan olabilir.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Besenlik

Merhaba, ben Barış, uzun takip sonrası foruma üye oldum.

Yaş 36, bankacı, 416 kapalı üst kombine

Herkese selamlar

Çevrimdışı cadavra

Herkese selamlar
  :hosgeldin

Çevrimdışı ozan062

hulusi baba da soyledi bugun,, rulo yapmasınlar dedi,, fener gs ts maclarını orda oynamıcagımıza gore bir faydası olmaz diyerekten bencede oyle zaten biz alıstık deplasmana bu konuyu tekrardan acmayım ama uzun vadede çimin iyi büyümesini beklemeyi yeglerim

fakat 19martta acılırsa fikrimi değiştiririm ama ondan sonraki yani nisana kayarsa hiç acılmamalı bana gore
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Besenlik

tanışma mesajı sonrası 🙂 federasyonun Antalya maçını 19.03 c.tesi 19.00 a maçı aldığını okudum. Antalya maçına açıyoruz stadı büyük ihtimalle... :ishock:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

tanışma mesajı sonrası 🙂 federasyonun Antalya maçını 19.03 c.tesi 19.00 a maçı aldığını okudum. Antalya maçına açıyoruz stadı büyük ihtimalle... :ishock:

:hosgeldin abi

İnşallah :sevinc
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Herkese selamlar
:hosgeldin iz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Herkese selamlar
hoşgeldin kardeşim ziraatmi  :D
orda herkes Beşiktaşlı

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Herkese selamlar
:hosgeldin
Yorgo