Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758802 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı aoguzd

@Efe @tangaz

19.03.2016 gibi güzel bi tarih varken ve o gün maçımız varken bence 19 marta açacaklardır eskişehir maçına hazır olsa bile bekletirler bence :) hem 7 mart pazartesi günü stad mı açılırmış :D

Çevrimdışı num1903

Olabilir de olmayabilir de kesin birşey yok :)
Stadı bekledim kadar sevgilimi bile bu kadar beklemedim BeşikAŞK böyle bişey olsa gerek  :tabe:

Çevrimdışı Yalçın

Cumartesi saha islerine baslayabilirler sanirim.. Bayagi azalmis isler saha icinde.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı aoguzd

kedi yollarını bitirip vinçleri öyle mi sökselerdi acaba.. son 2 gündür çok yavaş gidiyor kediyolu işi.

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

İlk mesajımız yazmış olalım...

Bütün dost ve arkadaşlara merhaba inşallah nice sevinç ve zaferlerle dolu bir sene olsun...

Necmi abiye bir sorum vardı,biliyorum bu konu uzmanlık alanın değil abi ama serme çimde zemin oturmama ihtimali var mı ?

Çevrimdışı dessocu

şu sifonik oluk mudur nedir onlara yoğunlaşmışlar sanırım.

Çevrimdışı asyakartalı

siyah gider boruları çatının çemberine taşınıyor paletli ile.şu membran neden başlamaz arkadaş.bi köşeden girseler bari.daha işi öğrenicekler :)

Çevrimdışı Efe

o siyah parcalari tum kirislerin uzerine koymuslar oyuzden kedi yolu takipmiyor diger vincte paletliyi sokmus
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

belki de o boruları yerleştirmeden membrana başlayamıyorlardır
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

oley be.. saha içi prefabrikler de sökülmüş.. drenaj başlıyor en geç 4 gün içinde

Çevrimdışı cadavra

Stada baktikca sampionlar liginde oynamayi hayal edio insan goruntu super ya.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bence kesinlikle Vodafone Arena pozitif etki yapar . Bir kere köy içinden takım otobüsü geçicek daha maç başlamdan kafalarında maçı kazanacaklar bu çok önemli

Çevrimdışı sozkul

senin türkçe diyen dillerini altay dağlarından atar ötüken ellerinden tutarım. bu da benim fikrim. seni sallamıyom. paraynan mı?  :evillol:

@dessocu, kaç yaşındasınız öğrenme şansımız var mı?

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Mehmet92

Küfeki işi yavaş gidiyor gibi,yeni açık arka tarafta 2 aydır değişim göremiyorum iskeleler takılıp sökülüyor bi o.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

Sifonik gider borularının montajının çok uzun süreceğini düşünmüyorum, kedi yollarıyla eş zamanlı biteceğini ve 10 ocak gibi SIS'in sahaya geçeceğini düşünüyorum.
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

küfeki bilezik %30 u geçmiş midir?
Sanırım o oranlarda dışarıdan gördüğüm fotolara dayanarak yaptığım yorumlara göre.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı dessocu

Çevrimiçi Necmi

i günler renktaşlar stad antalya maçında açılcak diye haberler var doğurumu...
  :nerd:  renklilerin stadı açık zaten maçlarını kendi stadlarında oyunuyorlar @num1903

Çevrimdışı Ensar

:nerd:  renklilerin stadı açık zaten maçlarını kendi stadlarında oyunuyorlar @num1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:evillol: E bi açıklama yap Necmi . Siyah Beyaz renkmidir diye  :)
Tek Büyük Beşiktaş