Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758542 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ers1903

benmi :nerd: kilom değişmedi aynı tempo gidiyorum geleydin ya yanımıza :)  adam yemiyoruz @ers1903

Cekindim :) saka bir yana bir daha denk gelirse tanismak isterim :)

Çevrimdışı FARUK

Gün içinden
Köşede ki malzeme artıyor zeminle ilgili olabilir

Çevrimiçi Necmi

Cekindim :) saka bir yana bir daha denk gelirse tanismak isterim :)
gelseydin bütün grup ordaydı bjk_mabet dahil :evillol:
hepimiz ceza yedik :o_o:

Çevrimdışı Sezer94

Kirislerin uzerindeki siyah seyler nedir ayrica o sj kafeslerin parcasi kaldi kirislerde cikartilicaklar mi onlar ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı FARUK

Son paylaştığım foto da 13 kedi yolu var yerde 1 tane de foto da görünmeyen eski açık tribünde var etti 14
Takılan 24 toplam 38
Köşelerde olmayan 4 taneyle bu sayı tamam oluyor
Peki kenara ulaşım nasıl olacak :)

Çevrimdışı serdart

herkese merhaba, ameliyat sebebiyle epey uzak kaldım. özledim besiktasarenayı, stadımızın son halini. sayfalarca okudum gelişmeler iyi :)

Son paylaştığım foto da 13 kedi yolu var yerde 1 tane de foto da görünmeyen eski açık tribünde var etti 14
Takılan 24 toplam 38

kenarlara ulaşım için merdivenli farklı parçalar olabilir sanki çapraz aşağıya doğru merdivenlere kadar inen \ şöyle bi şey. tabi mekanizmayla otomatik kapanacak çatıya yapışık kalacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Takılan 24 toplam 38

bende onu merak ediyorum ?  O şekilde bıraksalar diyorum oraya ışıklar takılmıcak mı kablolar nerden geçicek ?

"T" Kedi yolu koysalar diyorum başka parça yok stadda ?

Çok merak ediyorum.

Çevrimdışı cadavra

sizce eski usul koltuk olmasa 80k alır mı stad ?

Çevrimdışı sozkul

Rulo çim için yapılacak zemin çalışması ile hybrit için yapılacak zemin çalışması bire bir aynı mı?
Yazın direk ruloyu kaldırıp toprağını serip çim ekimine başlayacak mıyız?

Hybrid de konser sayısının çok kısıtlı olması gerektiği söylenmişti, yıllık bakım maliyeti ise yeni rulo çim maliyetine geliyor sanki.. Her yıl yeni rulo getirip bolbol konser yapıp para basmak daha mantıklı değilmi?
hibritçi arkadaşlar, lütfen kızmayın bu sorum için :) :)
Hiçbirşey bilmiyorum ama sanki yönetim bu yola sapacak gibi birşey hissediyorum, doğrusuda bu  gibi geliyor, çünkü hibrit ve inönüden bol para kazanma isteği üst üste düşmüyor. Birisinden vaz geçecekler.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2016, 18:47:25 sozkul ]

Çevrimdışı Yalçın

sizce eski usul koltuk olmasa 80k alır mı stad ?

Gun gelecek yeni acik kale arkasi sirf tahta siralardan olusacak. Buna inaniyorum. Simdi olmasa bile 4-5 sene icinde bekliyorum. Baska careleri kalmayacak cunku.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı Efe

Gün içinden
Köşede ki malzeme artıyor zeminle ilgili olabilir
bu aksam cekilmis numaralida 1 tane daha kedi yolu takiliyor 24 mü oluyor faruk simdi yeni inonude 3 saydim ben numaralida
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalizma

Bakü olimpiyat stadı ses sistemi montajı ve kedi yollarını görebilirsiniz.

Çevrimdışı Efe

ayrica drenaj icin cakil kum tarzi biseyler yigiyolar harika bu hafta cati imalati tam bitecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

gelseydin bütün grup ordaydı bjk_mabet dahil :evillol:
hepimiz ceza yedik :o_o:

Tüh mabet oldugunu bilseydim gelirdim :) seni biliyorum efe ve zeki abi sanirim sakalli baskada sima olarak kimseyi bilmiyorum ,arkadaslar vardi acikcasi onlari birakip tanismak icin gitmeye usendim :) sana zayiflamissin deme sebebim eski profil fotona bakarak kiyas yapinca baya yuz hatlarin zayif geldi ona istinaden yazdim :evillol:

Çevrimdışı FARUK

bu aksam cekilmis numaralida 1 tane daha kedi yolu takiliyor 24 mü oluyor faruk simdi yeni inonude 3 saydim ben numaralida
Evet efe 24 oldu sahada 14 kaldı

Çevrimiçi murat

Tüh mabet oldugunu bilseydim gelirdim :) seni biliyorum efe ve zeki abi sanirim sakalli baskada sima olarak kimseyi bilmiyorum ,arkadaslar vardi acikcasi onlari birakip tanismak icin gitmeye usendim :) sana zayiflamissin deme sebebim eski profil fotona bakarak kiyas yapinca baya yuz hatlarin zayif geldi ona istinaden yazdim :evillol:
yanında ben olduğum için sana zayıf gelmiştir :lol:
şimdi bu serme çim fazladan 400 bin euro maliyet getirecek ama bildiğim kadarıyla işi bittiğinde tekrar rula halinde toplanıp başka bir yere götürülebiliyor.antrenman sahasına veyahut başka stadın zeminine döşenebilir.400 bin euronun bir kısmını kurtarabiliriz.yada dediğim gibi tesislerimizde kullanabiliriz.

Çevrimiçi Necmi

Rulo çim için yapılacak zemin çalışması ile hybrit için yapılacak zemin çalışması bire bir aynı mı?
Yazın direk ruloyu kaldırıp toprağını serip çim ekimine başlayacak mıyız?

Hybrid de konser sayısının çok kısıtlı olması gerektiği söylenmişti, yıllık bakım maliyeti ise yeni rulo çim maliyetine geliyor sanki.. Her yıl yeni rulo getirip bolbol konser yapıp para basmak daha mantıklı değilmi?
hibritçi arkadaşlar, lütfen kızmayın bu sorum için :) :)
Hiçbirşey bilmiyorum ama sanki yönetim bu yola sapacak gibi birşey hissediyorum, doğrusuda bu  gibi geliyor, çünkü hibrit ve inönüden bol para kazanma isteği üst üste düşmüyor. Birisinden vaz geçecekler.

zemin çalışması aynı
daha mantıklı değil zaten hibritte yapılsa her yıl sökülecek yeniden ekilecek yani konserlere mani değil :D
hibrit çim seçilmesinin nedeni sezonda çimlerin bozulmadan korunabilmesi için yani rulo çim hibrite tercih
edilmez
yönetim bu yola sapmaz yatırım hibrite göre yapıldı bunun için çok para harcandı düşün 2,5 - 3 M€ sırf antrenman sahasının
hibrite çevrilmesine harcandı stadda hibrit çim için gerekli bakım ekipmanı alındı bu saatten sonra yönetim dönmez ama seçimlerde
başka bir yönetim devir alırsa onların politikası ne olur bilinmez.

Çevrimdışı Burak Akay

Bakü olimpiyat stadında dağcılık gerektiren işleri ekstrem işler diye bir Türk firması yapmış bizdede bazı işler için onlarla çalışabiliriz diye düşünüyorum.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı Ozzy03

geçen biri vardı.. fikret orman gene beyaz yalan atıyor vinç sökülmemiş diyen... nerde o merak ettim?

Çevrimdışı ahmetx

Geçti gitti o mesele,tatlıya bağlandı, tekrar kaşımayalım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçti gitti o mesele,tatlıya bağlandı, tekrar kaşımayalım.

abi mebranlar ne zaman gelicek stada ?

Bide o şeffaf malzeme ne zaman gelicek ?

Ayrıca kedi yollarının köşesi nasıl olucak ?

Çevrimdışı kivanc

Mebranlarin catiya takilmasi icerden mi yapilacak yoksa disardan mi. Bu konuyla ilgili kesin bir bilgi var mi?