Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758913 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Sezer94

Drenaj isleri icin kazimayacaklar dimi topragi? kazimasinlar cunku yuksek olursa en ondeki tribun betonu gorunmez, gorunmemesi lazim :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı cadavra

:evillol: E bi açıklama yap Necmi . Siyah Beyaz renkmidir diye  :)
Bilimsel olarakta siyah ve beyaz renk deildir siyah ve beyaz dier renklere ton verir.:) :) :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

siyah gider boruları çatının çemberine taşınıyor paletli ile.şu membran neden başlamaz arkadaş.bi köşeden girseler bari.daha işi öğrenicekler :)
şeffaf membran dikimi daha bitmemiş hafta sonuna anca gelir diyorlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@Efe şeffaf membranlar Bursada üretiliyormuş.  :busted_cop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dessocu

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ers1903

Necmi abi mabet neden ugramiyor ? Konusan gorusen sensin ,bilirsin :)

Çevrimiçi Necmi

İlk mesajımız yazmış olalım...

Bütün dost ve arkadaşlara merhaba inşallah nice sevinç ve zaferlerle dolu bir sene olsun...

Necmi abiye bir sorum vardı,biliyorum bu konu uzmanlık alanın değil abi ama serme çimde zemin oturmama ihtimali var mı ?

Hoş geldin kardeşim @ahmetekinciogl2
aslında bu konuda çok detaylı bilgi aldık SIS serme çimi isterse 17 saatte yayabiliyor ve ertesi gün üzerinde maç oynanabiliyormuş
bunu daha önce yapmışlar. Bu konuda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. bu günlerde başlasalar sermeyi bırak ekme hibrit çimi bile yetiştirirler.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi mabet neden ugramiyor ? Konusan gorusen sensin ,bilirsin :)
yani neden uğramıyor demek gibi bir durumum yok bunu kendi bilir.
bir çok nedeni olabilir. Şu anda forumun yarısı onla görüşebiliyordur emin ol
her maçada geliyor maça gelin kendiniz sorun :D ama tahmin ettiğim bir şey varsa forumu sürekli okuyordur.

Çevrimdışı ers1903

yani neden uğramıyor demek gibi bir durumum yok bunu kendi bilir.
bir çok nedeni olabilir. Şu anda forumun yarısı onla görüşebiliyordur emin ol
her maçada geliyor maça gelin kendiniz sorun :D ama tahmin ettiğim bir şey varsa forumu sürekli okuyordur.

Abi sende iyice zayiflamissin he konya macinda bati ust tribunde gordum dikkat et kendine fazla icme bol uyku al :)

Çevrimdışı cursedofdragon

bu kedi yollarının köşelerine T kedi yolumu koyulcak ?

Ben hiç başka parça göremiyorum bence o köşeleri açık bırakacaklar :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Efe Abi Yeniinonuye Son dakika yapmayacakmisin.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Efe Abi Yeniinonuye Son dakika yapmayacakmisin.
yapayim

dakika skor

23-42 kedi yolu (tahmini 42 diyorum kac oldugunu bitince gorecegiz)

kirisin uzerinde bu suru siyah biseyler :icool:

1-2 paletli

1-1 buyuk vinc

bi kac tane kucuk vinc

:evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Dosab yada buttim  :steamed:
fabrika ismini ogrenebilirsek gidip rica ederim foto cekerim izin verirlerse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Cati %21 seffaf olacak dogrumudur?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

Cati %21 seffaf olacak dogrumudur?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aman ne olursa olsun biran once bitsin artik zaten harika gorunuyor bundan sonrasi teferruat hiz gerekli su 2 ayda adam etsinler stadi girip mac seyredebilelim 4 maca gelebilicem 2 si vodafone arena olacak insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bugun calismaya her zamankinden biraz daha gec basladilar yagmur nedeniyle yarin kendi saatlerinde baslarlarsa kedi yollarinda 30'u bulurlar.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bugun calismaya her zamankinden biraz daha gec basladilar yagmur nedeniyle yarin kendi saatlerinde baslarlarsa kedi yollarinda 30'u bulurlar.
pazara kadar bitirsinlerde ayrica persembe gunu diger diger paletlinin sokumune baslamalari gerekiyor 3-4 gunde anca sokuyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Abi sende iyice zayiflamissin he konya macinda bati ust tribunde gordum dikkat et kendine fazla icme bol uyku al :)
benmi :nerd: kilom değişmedi aynı tempo gidiyorum geleydin ya yanımıza :)  adam yemiyoruz @ers1903