Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5762093 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

Allah'ım çıldıracağım...  :icool:
çatı dışa doğru çıkıntı yapmış  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

krasnodarda çim aydınlatması  :D
Rusyada kış böyle devam ederse onlardan önce açarız.

bu adamların da işi çok zor.. biraz daha zorlasalar bütün stadı tek seferde aydınlatacaklarmış :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Atacağımız konfetilerle 3 dakika geciktiririz maçın başlamasını ....olur 19.03.2016 saat 19.03  :)
konfeti bizim zamanımızda vardı @Hasan Tahsin abi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bu adamların da işi çok zor.. biraz daha zorlasalar bütün stadı tek seferde aydınlatacaklarmış :)
krasnodar yine iklim olarak en uygun yerlerinden birisi Rusyanın .

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi  sert mesaj olsa dillendirmem zaten hakaret etti yani.Bana sahsen etmedi ama benım soledıgım gibi cogul bı sekılde etti.
ama işte bunu bize rapor etmeniz gerekiyor tutunki bizim gözümüzden kaçtı.
burda karşı cevap yazıp konuyu dağıtmak yerine şikayet ettiğinizde o anda başlıkta olmayan yöneticilerde dikkat eder buna
o an kimse olmasa bile sonrasında görürüz illaki ve gerekeni yaparız. Her mesajı okuyamıyoruz bunu hoş görmeniz lazım
@cadavra  sitede online görünebiliriz bunun nedeni pc lerde sürekli açık olması ama her dakikada foruma bakmıyoruz.

Çevrimdışı Sezer94

çatı dışa doğru çıkıntı yapmış  :D

Ya vodafone reklamin hakkini veriyor abi su animasyona bak cati dedigin gibi ama animasyon be abi :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı aoguzd

risk budur dedim hem 19 mart antalya maçı için hem de 9 nisan bursa maçı için istanbula uçak bileti aldım inşallah açılışa denk gelirim :D

Çevrimdışı dessocu

Arkadaşım fikrin yok, Türkçe'n yok ama geri kalan her şey var. Bu stat için daha kombinelerin çıktığı hafta koşa koşa gidip 2-3 saat sıra bekleyip alan insanlardan birisiyim ben öyle işkembe-i kübradan sallayarak burada birilerine bir şey elde edemezsin bilgin fikrin yoksa konuşma. Ben neden açılamayacağını açılacaksa da neler yapılması gerektiğini anlattım ve kendi fikrim olduğunu söyledim senin farklı fikirlerin varsa altına Necmi abi gibi yazarsın tartışırız konuşuruz ama böyle gelip Serhat'a kalsa seneye de açılmaz dersen olmayan Türkçe'nle kimse seni sallamaz kusura bakma.

senin türkçe diyen dillerini altay dağlarından atar ötüken ellerinden tutarım. bu da benim fikrim. seni sallamıyom. paraynan mı?  :evillol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

senin türkçe diyen dillerini altay dağlarından atar ötüken ellerinden tutarım. bu da benim fikrim. seni sallamıyom. paraynan mı?  :evillol:
Forumda tartışmaların sonucunda böyle zeki ve saygılı espriler görünce bu forumu daha da seviyorum  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Boşuna yazmışım o kadar cümleyi, bilseydim böyle boş olduğunu zahmet etmezdim. Öğrenmiş oldum. Saygılar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yalçın

konfeti bizim zamanımızda vardı @Hasan Tahsin abi.

Sabahlara kadar az kagit kesmemistik.. Sonra onlari lastikler stada sokardik.. Macin baslamasina yarim saat kala Kapali alttan sahaya girer tribunlere atmaya baslardik.. Bir de tembihlerdik "Riza'nin kafayi gordun mu basla atmaya" diye..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Forumda tartışmaların sonucunda böyle zeki ve saygılı espriler görünce bu forumu daha da seviyorum  :)
Ben de bayılıyorum gördükçe :) Forumun seviyesi tavan yapıyor :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

İyice lise çıkışına döndü forum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben de bayılıyorum gördükçe :) Forumun seviyesi tavan yapıyor :)
Bir kardeşimiz bu forumda yazılanları kitap haline getirelim demişti . Eğer bu olurda Başkan bu kitabı okursa her türlü muhalefetine rağmen en fazla takdir ettiklerinden biri sen olursun @Serhat Akkaya Canı gönülden söylüyorum bunu  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

kedi yollarindan cok paletlinin sokumune yogunlasmislar gibi geliyor bana pazara kadar hepsini bitirmeleri lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

risk budur dedim hem 19 mart antalya maçı için hem de 9 nisan bursa maçı için istanbula uçak bileti aldım inşallah açılışa denk gelirim :D
ya daha once acilirsa :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Çatıda iş yavaşlatması mı var bana mı öyle geliyor.

Çevrimdışı Efe

Çatıda iş yavaşlatması mı var bana mı öyle geliyor.
vinci sokuyorlar o yuzden kedi yollari biraz yavas takiliyor bence pazara kadar bitirsinlerde gerisi cok muhim degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

vinci sokuyorlar o yuzden kedi yollari biraz yavas takiliyor bence pazara kadar bitirsinlerde gerisi cok muhim degil
vinci söken ekibin çatıyla ne işi olabilir?

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

içeriden de uzun zamandır foto gelmiyor. Bilgisi olan var mı ne durumda acaba?
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı Efe

içeriden de uzun zamandır foto gelmiyor. Bilgisi olan var mı ne durumda acaba?
iceriyi 19.03 kadar bi sekilde hallaederler onemli olan saha 10 ocaktan sonra sahanin baslamasi gerek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı num1903

i günler renktaşlar stad antalya maçında açılcak diye haberler var doğurumu...

Çevrimdışı Tolga

i günler renktaşlar stad antalya maçında açılcak diye haberler var doğurumu...
Olabilir de olmayabilir de kesin birşey yok :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

bence antalya maçı öncesi eskişehir maçına göre de biletini almalısın :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...