Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758921 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Deadam

Drenaj malzemeleri derken neyi kastettiniz? benim göremediğim neler var orada :)

yerdeki siyah boruları kastetmiştim ama yanılmışta olabilirim @ahmetx düzeltti sifonik borularmış
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

#STSLİkinciYarı programında merak ettiğiniz maçlar: 26. Hafta: Beşiktaş-Antalyaspor 19 Mart Cumartesi 19:00

:tabe: :lol:
acilis gunude belli bence 19.03 saat 19.03 te :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı YunusEmre

yerdeki siyah boruları kastetmiştim ama yanılmışta olabilirim @ahmetx düzeltti sifonik borularmış

Köşedeki 3 kamyon mıcırı sadece ben mi gördüm acaba  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Başkanla Gündem ÖZel (Vodafone Arena).. resmi youtube sayfamıza yüklenmiş..

Çevrimdışı trojan

Tribün ile catı arasındaki boşluk bu şekilde duracakmı? Yoksa cam falan bi şekilde kapatılırmı?  Çok kötü bir görüntü stadın bütünlüğünü bozuyor o açıklık ayrıca ses dağılmasınada büyük bir sebep olur..

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence başkan oraları reklamla kapatır😃

Çevrimdışı ahmetx

Köşedeki 3 kamyon mıcırı sadece ben mi gördüm acaba  :evillol: :evillol:
mıcırı geçtikte 3 kamyon nerde ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

Bence başkan oraları reklamla kapatır😃

stad zaten yerin altında.. çimler hava almazsa mantarlama yapar.. hatta stadın kapalı yerleri rutubet yapar..  O boşluklar hava sirkülasyonu için önemli...

eğer kapatılacaksa bence stadın dışına doğru kayan led reklam panoları koysunlar.. dışardan janjan olur..

Çevrimdışı YunusEmre

mıcırı geçtikte 3 kamyon nerde ?

senin paylaştığın resimde köşede 3 tepe var :D acaba 3 traktör mü olacaktı  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Antalya maçına açılması bence imkansız. 2,5 ayda aşağıdaki tüm işlerin bitmesini bekliyoruz. Keşke açılsa ama gerçekten çok zor. Bugüne kadar hiç bir şey çeşitli sebeplerden öyle veya böyle istenilen tarihte bitmedi tüm işlerin son sürat devam edeceğini düşünsek bile bu zamanın yeteceğini düşünmüyorum. Ekstradan 100-150 kişi daha alınır o zaman bazı şeyler değişebilir ama mevcut ekiple işler zor. Benim fikrim herşeyi bitmiş olarak önümüzdeki sezon açılması ama şampiyonluk yarışı yolunda stat bize fayda mı sağlar dezavantaj mı olur bunu kestiremediğim için net bir yorum yapamıyorum.

Koltuk ankrajları
Koltuklar
Korkuluklar
Membran
Işıklandırma
Led Paneller
Drenaj sistemi
Serme Çim(Oturması vs)
Localar
Küfekiler
Çevre düzenlemesi
İçerideki ince işçilikler
Basın tribünleri
Elektronik altyapı
VIP Loca
Büfeler
Kartal Yuvası Mağazası (Bence olmazsa olmaz, gelecek o kadar taraftarın yapacağı alışverisi düşününce)

Aşağıdaki kısımlar belki sonradan bitirilebilir :

Müze
Restoranlar
Vodafone Shop
Diğer Ufak Kartal Yuvaları
Kulübe ait olan ofisler

hangi mevcut ekipden bahsediyorsun anlamıyorum bizim orda çalışan bir ekibimiz yok.
orda saydığın bütün kalemler ayrı ayrı firmalar tarafıdan yapılan işler ve aynı anda yapılacak
her firmada yeterli sayıda ekibini bulundurur. Sen iş takvimini verirsin Başkanın geri sayım sayacı yapacağız demesine bakılırsa
o sayaç geriye saymaya başlayınca görürsün nasıl biteceğini. Diğer konuda şampiyonluğa katkısımı olur
o konuyu bende bilemiyorum ama stadın açılması kesin renkliler üzerinde olumsuz baskı oluşturacaktır.
her seferinde söyledikleri stadları yok olimpiyatta nasıl olsa takılacaklar teorisini çökertmiş olursun.
kendi camiandada bu inancı pekiştirmiş olursun takım üzerine etkisini bilemiyorum ama taraftar üzerinde
büyük etki yaratacağı belli. @Serhat Akkaya
orda listelediğin işlerin büyük çoğunluğu şubat ayında bitecekler zaten içerlerde bir çok iş ya bitti yada finali yapılıyor.
siz biten işlerden resim gelmediği için çelişkiye düşüyorsunuz resimlerin genelde geldiği yer kapalı loca katları orasıda
ofisler nedeniyle sona kalmıştı bir aydır orda yoğunlaştılar elektrik ampulleri bile takıldı. localarda tek parkeler kalmıştı onlarada
1,5 ay kadar önce başlandı büyük ihtimal bitme noktasındadır 1,5 ay kadar önce girdiğimde en üst katın bir altı zeminler sonlanıyordu
hatta çoğu bitmiş üstleri korumak için kapatılmıştı. artık turnikeler takılmaya başlandı. dışardan gördüğümüz işlere bağlı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hangi mevcut ekipden bahsediyorsun anlamıyorum bizim orda çalışan bir ekibimiz yok.
orda saydığın bütün kalemler ayrı ayrı firmalar tarafıdan yapılan işler ve aynı anda yapılacak
her firmada yeterli sayıda ekibini bulundurur. Sen iş takvimini verirsin Başkanın geri sayım sayacı yapacağız demesine bakılırsa
o sayaç geriye saymaya başlayınca görürsün nasıl biteceğini. Diğer konuda şampiyonluğa katkısımı olur
o konuyu bende bilemiyorum ama stadın açılması kesin renkliler üzerinde olumsuz baskı oluşturacaktır.
her seferinde söyledikleri stadları yok olimpiyatta nasıl olsa takılacaklar teorisini çökertmiş olursun.
kendi camiandada bu inancı pekiştirmiş olursun takım üzerine etkisini bilemiyorum ama taraftar üzerinde
büyük etki yaratacağı belli. @Serhat Akkaya
orda listelediğin işlerin büyük çoğunluğu şubat ayında bitecekler zaten içerlerde bir çok iş ya bitti yada finali yapılıyor.
siz biten işlerden resim gelmediği için çelişkiye düşüyorsunuz resimlerin genelde geldiği yer kapalı loca katları orasıda
ofisler nedeniyle sona kalmıştı bir aydır orda yoğunlaştılar elektrik ampulleri bile takıldı. localarda tek parkeler kalmıştı onlarada
1,5 ay kadar önce başlandı büyük ihtimal bitme noktasındadır 1,5 ay kadar önce girdiğimde en üst katın bir altı zeminler sonlanıyordu
hatta çoğu bitmiş üstleri korumak için kapatılmıştı. artık turnikeler takılmaya başlandı. dışardan gördüğümüz işlere bağlı
Farkındayım abi bizim eleman çalıştırmadığımızın. İlgili firmaların belli noktalarda ekipleri arttırması gerekiyor bu hedef için bunu belirtmek istedim. Küfekiler belki kış şartlarından biraz yavaş ilerliyor, daha çevre düzenlemesi var ki bunun ihalesi kime verildi bilmiyorum henüz verilmemişte olabilir. İçerideki işçilikler içinde en son gördüğüm içeriden gelen fotolora göre yorum yaptım. 2,5 ay çok kısa bir zaman başkanın sayacı çoktan başlatması lazım 19.03 hedefi için.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

yeni ev bile olsa kendi evin kendi evindir.. evet bir alışma süreci elbette olacaktır ama başkasının evinde misafir olmaktan her türlü iyidir..

geri sayım başlasın da gün saymaya başlayalım..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı dessocu

sehata sorsan biz seneye de maç yapamayız arenada. salllaaaa

Çevrimdışı Deadam

Geri sayımın başlamasına geri sayım 9 gün :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı dessocu

Çevrimiçi Necmi

Ben aslinda bi kisiyi kast ettim stadin gec bitecegini dusunenlere bildigin hakaret etti neyseki fazla uzamadi onun ustunden muabbet kimsenin kimseye hakaret etmeye hakki yok.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ama dengesiz insanlar diye çoğulu itham altında bıraktın.
konu içinde hakaret olsa biz zaten gerekeni yapıyoruz ama sert yazılmış her mesaj hakaret değildir.
kimsenin hakarete doğru hakkı yok ama seninde öyle bir hakkın yok.  Mesajında hakaret içeriyor. @cadavra
başkalarının yapmasından hoşlanmadığın bir şeyi kendinde yapmaman lazım.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Hasan Tahsin

#STSLİkinciYarı programında merak ettiğiniz maçlar: 26. Hafta: Beşiktaş-Antalyaspor 19 Mart Cumartesi 19:00

:tabe: :lol:
Atacağımız konfetilerle 3 dakika geciktiririz maçın başlamasını ....olur 19.03.2016 saat 19.03  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serjo

video'yu izleyemeden freysaş kaldırmış  :by2:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı cadavra

ama dengesiz insanlar diye çoğulu itham altında bıraktın.
konu içinde hakaret olsa biz zaten gerekeni yapıyoruz ama sert yazılmış her mesaj hakaret değildir.
kimsenin hakarete doğru hakkı yok ama seninde öyle bir hakkın yok.  Mesajında hakaret içeriyor. @cadavra
başkalarının yapmasından hoşlanmadığın bir şeyi kendinde yapmaman lazım.
Necmi abi  sert mesaj olsa dillendirmem zaten hakaret etti yani.Bana sahsen etmedi ama benım soledıgım gibi cogul bı sekılde etti.

Çevrimdışı ahmetx

senin paylaştığın resimde köşede 3 tepe var :D acaba 3 traktör mü olacaktı  :evillol: :evillol:
3 römork diyelim ama onlar mıcıra benzemiyor gibi kum olmasın.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı celiker1

takılsın , stadın ordamısın @celiker1
Stadın oradan geçiyordum,direksiyondaydım yeni bakabildim.Heralde işçiler yemeğe gitmişti ki 3. kedi yolunu yerine oturtmuşlar,vince asılı şekilde duruyordu.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sehata sorsan biz seneye de maç yapamayız arenada. salllaaaa
Arkadaşım fikrin yok, Türkçe'n yok ama geri kalan her şey var. Bu stat için daha kombinelerin çıktığı hafta koşa koşa gidip 2-3 saat sıra bekleyip alan insanlardan birisiyim ben öyle işkembe-i kübradan sallayarak burada birilerine bir şey elde edemezsin bilgin fikrin yoksa konuşma. Ben neden açılamayacağını açılacaksa da neler yapılması gerektiğini anlattım ve kendi fikrim olduğunu söyledim senin farklı fikirlerin varsa altına Necmi abi gibi yazarsın tartışırız konuşuruz ama böyle gelip Serhat'a kalsa seneye de açılmaz dersen olmayan Türkçe'nle kimse seni sallamaz kusura bakma.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2016, 15:38:27 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

krasnodarda çim aydınlatması  :D
Rusyada kış böyle devam ederse onlardan önce açarız.