Antalya maçına açılması bence imkansız. 2,5 ayda aşağıdaki tüm işlerin bitmesini bekliyoruz. Keşke açılsa ama gerçekten çok zor. Bugüne kadar hiç bir şey çeşitli sebeplerden öyle veya böyle istenilen tarihte bitmedi tüm işlerin son sürat devam edeceğini düşünsek bile bu zamanın yeteceğini düşünmüyorum. Ekstradan 100-150 kişi daha alınır o zaman bazı şeyler değişebilir ama mevcut ekiple işler zor. Benim fikrim herşeyi bitmiş olarak önümüzdeki sezon açılması ama şampiyonluk yarışı yolunda stat bize fayda mı sağlar dezavantaj mı olur bunu kestiremediğim için net bir yorum yapamıyorum.
Koltuk ankrajları
Koltuklar
Korkuluklar
Membran
Işıklandırma
Led Paneller
Drenaj sistemi
Serme Çim(Oturması vs)
Localar
Küfekiler
Çevre düzenlemesi
İçerideki ince işçilikler
Basın tribünleri
Elektronik altyapı
VIP Loca
Büfeler
Kartal Yuvası Mağazası (Bence olmazsa olmaz, gelecek o kadar taraftarın yapacağı alışverisi düşününce)
Aşağıdaki kısımlar belki sonradan bitirilebilir :
Müze
Restoranlar
Vodafone Shop
Diğer Ufak Kartal Yuvaları
Kulübe ait olan ofisler
hangi mevcut ekipden bahsediyorsun anlamıyorum bizim orda çalışan bir ekibimiz yok.
orda saydığın bütün kalemler ayrı ayrı firmalar tarafıdan yapılan işler ve aynı anda yapılacak
her firmada yeterli sayıda ekibini bulundurur. Sen iş takvimini verirsin Başkanın geri sayım sayacı yapacağız demesine bakılırsa
o sayaç geriye saymaya başlayınca görürsün nasıl biteceğini. Diğer konuda şampiyonluğa katkısımı olur
o konuyu bende bilemiyorum ama stadın açılması kesin renkliler üzerinde olumsuz baskı oluşturacaktır.
her seferinde söyledikleri stadları yok olimpiyatta nasıl olsa takılacaklar teorisini çökertmiş olursun.
kendi camiandada bu inancı pekiştirmiş olursun takım üzerine etkisini bilemiyorum ama taraftar üzerinde
büyük etki yaratacağı belli.
@Serhat Akkayaorda listelediğin işlerin büyük çoğunluğu şubat ayında bitecekler zaten içerlerde bir çok iş ya bitti yada finali yapılıyor.
siz biten işlerden resim gelmediği için çelişkiye düşüyorsunuz resimlerin genelde geldiği yer kapalı loca katları orasıda
ofisler nedeniyle sona kalmıştı bir aydır orda yoğunlaştılar elektrik ampulleri bile takıldı. localarda tek parkeler kalmıştı onlarada
1,5 ay kadar önce başlandı büyük ihtimal bitme noktasındadır 1,5 ay kadar önce girdiğimde en üst katın bir altı zeminler sonlanıyordu
hatta çoğu bitmiş üstleri korumak için kapatılmıştı. artık turnikeler takılmaya başlandı. dışardan gördüğümüz işlere bağlı