öncelikle burada ve her yerde muhalifler olabilir, olmalıdır da ama insanları damgalamadan önce biraz bilgi sahibi olmak gerekiyor.. aşağıda geçmişte bu foruma attığım bir mesaj var:
"Bu laf banaysa büyük bir yanlış anlama var.. Ben Başkan'ın adamı falan değilim sadece bu kadar çabalayan bir adamı (hataları elbette var ve herkesin olur) böylesine haksızca eleştirmeye karşıyım
Çok iyi ve gönülden bir Beşiktaşlı var karşımızda.. Tek derdi bu kulübü iyi bir noktaya getirmek.. Bunu anlamak için stada bakmak yeterli.. Kendisi için en hayırlısı stadı bir kaç sene daha izin alamıyoruz diyerek ötelemek olurdu.. Bu sırada gelecek şampiyonluklar staddan çok daha fazla prim yapmasını sağlardı ama o kendini bu kadar borçla uğraşırken bir de kulübün geleceğini kurtarmaya adadı.. Hala da yetinmiyor bu sefer Basketbol salonu ve yeni tesisler peşinde koşuyor..
Hataları elbette var.. Tecrübe edindikçe düzeltiyor.. Bazı sözleri bana hoş gelir başkasına gelmez ama genele bakarsak çok doğru işler yapan bir adam var.. Fikret Orman'ı YD ile kıyaslamaksa gerçekten ayıp olur"
Birincisi muhalifler var derken orada ince bir bende geyik yaptim.
İkincisi seni tanimiyorum inan yazdiklarini da okumadim. Yani sana birsey yazmadim inan. Sana bunu bir hikayeyle ankatayim.
Bir rivayete gore adamin biri aziz nesie dava açmış. Cikmis hakim karsisina bu adam bize aptal diyor demis. Hakimde demisse sen kendini aptal goren tarafdaysan yapacak bisi yok. Haa akilli taraftaysan sanane ne ustune aliniyorsun demis. Bos ver dostum. Senlik bisi yok.
Saygilar. Kedi yolu kac oldu. Vinc sokuldu mu.