Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5754736 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı denizaydogdu

Bu haberin şimdi bizim stadla ne alakası var ?

??? yani bana laf sokmak mı istiyorsun anlamadım ?? sadece necmi abinin yazısına ait bir yorum yazdım ? burda yuzlerce konu dısı yorum var , herkesin altına bu yorumu yapmanı "Bu haberin şimdi bizim stadla ne alakası var ? " yazmanı bekliyorum !
Kartal

Çevrimdışı e.keles

yahu arkadaslar bugun neden bu kadar gergin forum.. biraz sakin olalim.. yeni yila girmisiz hersey guzel gidiyor. gerek yok bu kadar gerilmeye.. stadi bitirelim stadiiiiiii

Çevrimiçi Necmi

Bakın Şeffaf kısmın malzemesi  :busted_cop:

@ahmetx  bu malzemenin örneği bayağıdır bizde var :D

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi abi senin gibi ketum adam bulmak zor bu memlekette. @Başkan 1, sen 2  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

@Necmi abi senin verdiğin örneğin ortaları delik mi bana mı öyle geliyor su damlatmasın aşağı bunlar :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Stad sona yaklaştıkça yorumlarda da sabırsızlık gözleniyor. Bazıları iyi niyetli bazıları ise maalesef ortalığı karıştırma Amaçlı. Bence biraz daha Sabırlı olmalıyız. Her sözün ardında birşey aramaya lüzum yok. Zaten inşaat hızlı bir şekilde devam ediyor. Örneğin koltuklar niye takılmıyor Tarzı sorulmuş. Koltukların şimdi takılması çok önemli değil bence. Önemli olan çatı membran kaplamasının başlaması. Koltukların ise yerleri hazırlanıyor. Kış aylarında dışarıdaki işlerin biraz yavaşlaması normaldir. Biraz daha sabır.

Çevrimdışı ahmetx

@SDemirsoy onlar zannedersem atex in slikon kaplanmamış hali

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy onlar zannedersem atex in slikon kaplanmamış hali
yani senin paylaştığın gibi olucak abi ? @ahmetx

Çevrimdışı Apocalyptica

Arkadaşlar bursa spor stadının mebranları takılırken belli bir sıcaklığın altında çalışamıyorlardı teknik olarak. bizim membranlar içinde aynı şey geçerlimi?

Çevrimdışı Efe

kedi yollari kac oldu acaba seffaf bolumude gorduk bu hafta guzel gececk
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

yani senin paylaştığın gibi olucak abi ? @ahmetx
şeffaf kısım benim paylaştığım gibi

Çevrimdışı onurturan

Gercekten @Necmi abi su malzemeyle bi video falan cekip atin lutfen fotodan bisi anlasilmiyo kücuk bir test videosu gibi bisey olamaz mi bize bunu cok gormeyin @KUMANOVALI  abiyle beraber  :tabe:

Çevrimdışı Deadam

Arkadaşlar Onu bunu bırakalım
@keremfrat1  la @bjk_mabet  e ne oldu arkadaşlarımız beraber bir geziye gittilerde dönmedilermi?

Nerdedirler ne haldedirler ne yoldadırlar.

Bir gelseler bilgi paylaşımında bulunsalar, resim paylaşımında bulunsalar fena mı olur.

@Necmi arada taciz etsen fena olmaz yani.

Bilgi olmayınca anca burda birbirimizle uğraşıyoruz.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi senin verdiğin örneğin ortaları delik mi bana mı öyle geliyor su damlatmasın aşağı bunlar :D
bu malzemeye slikon kaplanmış sanırım elde oda var ama küçük aralıklı
elimizde atex in tüm ürünleri var :naughty:

Çevrimdışı cadavra

bizi diğer yerler ilgilendirmiyor biz burdan sorumluyuz peki sen biliyormusun
tribün sponsorlukları için 19 03 açılış tarihi verildiği ve ona göre peşin para alındığı ve bu paranın futbolcu alacaklarına yatırılarak ffp ye takılmaktan kurtulduğumuzu.
sen otur taraftarın umudunun kırılmasından bahset umut işleri yoluna koymuyor. bu işlerin nasıl yürüdüğünü sanıyorsunuz denizbank sponsor olurken helede yıl sonunda
renklerinemi aşıkda oluyor bankacılar bilir yıl sonu ayrılan bütçeler bitmiştir kaynak yaratmak zordur.
sen koskaca bir camiayı takımları sponsorları motive etmenin birde bunu hiç paran yokken yapmanın kolay bir şey olduğunu sanıyorsun
nesnel olmayan şeylere takılıyorsunuzda bir kere neden sorgulamıyorsunuz bu ana kadar 50 iç saha maçından fazla oynadık taraftar maça gitmediği için
kayıp 200 M civarı peki taraftar takımının arkasında olsaydı desteğini verseydi sence yönetimin eli rahatlamazmıydı sponsorlar karşısında böyle taklalar atmak zorunda kalırlarmıydı
şimdi yaptıkları ne umut pompalamak zararımı oldu yok büyük faydası oldu işlerin tıkırında gitmeside bu faydayı gösteriyor daha bilmediğiniz
bir sürü işin sarpa sarmamasıda bu umut eden ve dikkatini bir an olsa bile staddan çevirmeyen taraftarın gücü sayesinde oldu yoksa ne mühürlenene stadın
mührü bir ayda kalkardı nede mühürlendiğinde çalışma devam ederdi siz umuttan bahsediyorsunuz adamların derdi stadı kazasız belasız bitirebilmek.
bunun analarına bile küfür edildi bunları bile yediler. yeterki Beşiktaş zarar görmesin peki bu tapeler ortada dolaşırken kaç beşiktaşlı buna tepki verdi
Durdunuzmu başkanınızın arkasında beyaz yalanlara isyan ettiğiniz kadar isyan ettinizmi.
Emin ol necmi abi girdigim her ortamda ben baskani savunuorum bundan emin olabilirsin ve yillarca baskan olarak kalmasini istiorum kupa alamadi fln umrumda deil dogru isler yapio mu gayette yapio benim baskanla bi derdim yok hatta seviorum transfer politikasini bile elestirenlerin oldugu insanlara karsi savundugum oldu ki transfer politikasini elestiren dier islerde neler soyleyebilecegini tahmin edersiniz eee burda sende dolaylida olsa bizin solediklerimize katiliosun abi farkindamisin sponsorluk icin dedi dierek demek ki sende inanmiosun tarihlere mesele tarih deil benim kizdigim bu tarihi verince ve olmayinca cok buyuk tepkiler alio ben bu tepkileri baskanimizin hak etmedigini dusundugumden tarih vermesinin yanlis oldugunu dusunuorum bitince goruruz deyip kesip atsa mikrofonu ne zaman koysalar onune stad ne zaman acilicak diolar onu soran adam art nietli ben deil cunku tarihi kolluo olmayinca basina kalkicak ben bu tepkiler olusmasini istemiorum baskana yoksa ben cati sisteminin zor oldugundan dolayi cati haricinde islerin gayet hizli gittigini dusunuorum tarih verip olmayinca insanlar patlio abi senin soyut umut dierek umursamadigin sey yuzbinlerce taraftari hafife aliosun demektir.Kaldiki divanda da mualefetin eline koz veriosun bu sekilde dierk ben konuyu kapiyim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SDemirsoy

bu malzemeye slikon kaplanmış sanırım elde oda var ama küçük aralıklı
elimizde atex in tüm ürünleri var :naughty:
oy maşallah :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Emin ol necmi abi girdigim her ortamda ben baskani savunuorum bundan emin olabilirsin ve yillarca baskan olarak kalmasini istiorum kupa alamadi fln umrumda deil dogru isler yapio mu gayette yapio benim baskanla bi derdim yok hatta seviorum transfer politikasini bile elestirenlerin oldugu insanlara karsi savundugum oldu ki transfer politikasini elestiren dier islerde neler soyleyebilecegini tahmin edersiniz eee burda sende dolaylida olsa bizin solediklerimize katiliosun abi farkindamisin sponsorluk icin dedi dierek demek ki sende inanmiosun tarihlere mesele tarih deil benim kizdigim bu tarihi verince ve olmayinca cok buyuk tepkiler alio ben bu tepkileri baskanimizin hak etmedigini dusundugumden tarih vermesinin yanlis oldugunu dusunuorum bitince goruruz deyip kesip atsa mikrofonu ne zaman koysalar onune stad ne zaman acilicak diolar onu soran adam art nietli ben deil cunku tarihi kolluo olmayinca basina kalkicak ben bu tepkiler olusmasini istemiorum baskana yoksa ben cati sisteminin zor oldugundan dolayi cati haricinde islerin gayet hizli gittigini dusunuorum tarih verip olmayinca insanlar patlio abi senin soyut umut dierek umursamadigin sey yuzbinlerce taraftari hafife aliosun demektir.Kaldiki divanda da mualefetin eline koz veriosun bu sekilde dierk ben konuyu kapiyim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
başka hesaplar görmüyorsanız, birilerinin Adam'ı değilseniz bu tarih meselesinin o kadar büyütülecek bir konu olmadığını bilmeniz gerek. Özellikle Beşiktaş Medyası artniyetli insanların eline geçmiş durumda. Bu kişiler çok insanı etkilediklerini sanıyor, sizde öyle sanmışsınız galiba. Gerçek ise tam tersi, herkes aslında gerçeği biliyor. Taraf olan kişi olarak taraftar Takım'ı ve yönetimiyle bir bütündür. Ne idüğü belirsiz tiplerin karalamalarına aldanmayın.

Çevrimdışı Fatih

bizi diğer yerler ilgilendirmiyor biz burdan sorumluyuz peki sen biliyormusun
tribün sponsorlukları için 19 03 açılış tarihi verildiği ve ona göre peşin para alındığı ve bu paranın futbolcu alacaklarına yatırılarak ffp ye takılmaktan kurtulduğumuzu.
sen otur taraftarın umudunun kırılmasından bahset umut işleri yoluna koymuyor. bu işlerin nasıl yürüdüğünü sanıyorsunuz denizbank sponsor olurken helede yıl sonunda
renklerinemi aşıkda oluyor bankacılar bilir yıl sonu ayrılan bütçeler bitmiştir kaynak yaratmak zordur.
sen koskaca bir camiayı takımları sponsorları motive etmenin birde bunu hiç paran yokken yapmanın kolay bir şey olduğunu sanıyorsun
nesnel olmayan şeylere takılıyorsunuzda bir kere neden sorgulamıyorsunuz bu ana kadar 50 iç saha maçından fazla oynadık taraftar maça gitmediği için
kayıp 200 M civarı peki taraftar takımının arkasında olsaydı desteğini verseydi sence yönetimin eli rahatlamazmıydı sponsorlar karşısında böyle taklalar atmak zorunda kalırlarmıydı
şimdi yaptıkları ne umut pompalamak zararımı oldu yok büyük faydası oldu işlerin tıkırında gitmeside bu faydayı gösteriyor daha bilmediğiniz
bir sürü işin sarpa sarmamasıda bu umut eden ve dikkatini bir an olsa bile staddan çevirmeyen taraftarın gücü sayesinde oldu yoksa ne mühürlenene stadın
mührü bir ayda kalkardı nede mühürlendiğinde çalışma devam ederdi siz umuttan bahsediyorsunuz adamların derdi stadı kazasız belasız bitirebilmek.
bunun analarına bile küfür edildi bunları bile yediler. yeterki Beşiktaş zarar görmesin peki bu tapeler ortada dolaşırken kaç beşiktaşlı buna tepki verdi
Durdunuzmu başkanınızın arkasında beyaz yalanlara isyan ettiğiniz kadar isyan ettinizmi.
Yok be abiii ne yaptin 200 milyon diyerek  :bandit: En fazla 60-70 milyondur. O kadar da yoktur da...

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yasin A.

yeni mabed de sigara içebilecek miyiz  :bandit: sanki en son yasaklandı gibi ama sıkıntı çıkmıyor diye okumustum baya oldu maçlara gitmeyeli, inönü'de pöfür pöfür tüttürüyorduk, yeni stad yeni kurallar, yeni alışkanlıklarla gelecek ve biz adapte olmak zorundayız, peki ya sigara konusu?  :icool:

Çevrimdışı Fatih

yeni mabed de sigara içebilecek miyiz  :bandit: sanki en son yasaklandı gibi ama sıkıntı çıkmıyor diye okumustum baya oldu maçlara gitmeyeli, inönü'de pöfür pöfür tüttürüyorduk, yeni stad yeni kurallar, yeni alışkanlıklarla gelecek ve biz adapte olmak zorundayız, peki ya sigara konusu?  :icool:
Protokol tribunu haric her yer de sigara iciliyor. Protokolde de pek takan yok aslında.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı selçukaras

öncelikle burada ve her yerde muhalifler olabilir, olmalıdır da ama insanları damgalamadan önce biraz bilgi sahibi olmak gerekiyor.. aşağıda geçmişte bu foruma attığım bir mesaj var:

"Bu laf banaysa büyük bir yanlış anlama var.. Ben Başkan'ın adamı falan değilim sadece bu kadar çabalayan bir adamı (hataları elbette var ve herkesin olur) böylesine haksızca eleştirmeye karşıyım

Çok iyi ve gönülden bir Beşiktaşlı var karşımızda.. Tek derdi bu kulübü iyi bir noktaya getirmek.. Bunu anlamak için stada bakmak yeterli.. Kendisi için en hayırlısı stadı bir kaç sene daha izin alamıyoruz diyerek ötelemek olurdu.. Bu sırada gelecek şampiyonluklar staddan çok daha fazla prim yapmasını sağlardı ama o kendini bu kadar borçla uğraşırken bir de kulübün geleceğini kurtarmaya adadı.. Hala da yetinmiyor bu sefer Basketbol salonu ve yeni tesisler peşinde koşuyor..

Hataları elbette var.. Tecrübe edindikçe düzeltiyor.. Bazı sözleri bana hoş gelir başkasına gelmez ama genele bakarsak çok doğru işler yapan bir adam var.. Fikret Orman'ı YD ile kıyaslamaksa gerçekten ayıp olur"

Birincisi muhalifler var derken orada ince bir bende geyik yaptim.
İkincisi seni tanimiyorum inan yazdiklarini da okumadim. Yani sana birsey yazmadim inan. Sana bunu bir hikayeyle ankatayim.

Bir rivayete gore adamin biri aziz nesie dava açmış. Cikmis hakim karsisina bu adam bize aptal diyor demis. Hakimde demisse sen kendini aptal goren tarafdaysan yapacak bisi yok. Haa akilli taraftaysan sanane ne ustune aliniyorsun demis. Bos ver dostum. Senlik bisi yok.
Saygilar. Kedi yolu kac oldu. Vinc sokuldu mu.

Çevrimdışı Mehmet92

Kedi yolu falan mühim değil membranlar nerde membranlar geldi mi stada?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Birincisi muhalifler var derken orada ince bir bende geyik yaptim.
İkincisi seni tanimiyorum inan yazdiklarini da okumadim. Yani sana birsey yazmadim inan. Sana bunu bir hikayeyle ankatayim.

Bir rivayete gore adamin biri aziz nesie dava açmış. Cikmis hakim karsisina bu adam bize aptal diyor demis. Hakimde demisse sen kendini aptal goren tarafdaysan yapacak bisi yok. Haa akilli taraftaysan sanane ne ustune aliniyorsun demis. Bos ver dostum. Senlik bisi yok.
Saygilar. Kedi yolu kac oldu. Vinc sokuldu mu.

sen o mesajı atmadan önce konuşulan konu malum, o yüzden ister istemez üstüne alınıyor insan..

kedi yolundan son haber 1 tane daha takıldığı şeklindeydi ama çok zaman geçti herhalde sayı artmıştır..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba