hatta 2 vincinde sökülmesine başlandı demiş.. artık zemine başladık da ayrı bir konu.. ben en az 1 hafta kadar daha başlayabileceğimizi düşünmüyorum
"artık zemin çalışmalarına başladık. Orada 3 tane vinç var. 2 tanesinin sökülmesi 1 hafta gibi bir süre alacak. O vinçlerin sökümüne başlandı. Artık zemine başladık. Koltuk montajına üst tribünlerden başladık."
mutlumu oluyorsun yalancı ilan edince nedir sizdeki bu yıpratma hevesi
o vinçler bir günde sökülür nasıl bir günde monte edildiyse bir hafta diyerek bir sürecide söylemiş olabilir.
zemine başlandı en az 4-5 gün oldu drenaj borularının gelişi bir işe başlamak önce malzeme taşımakla olur.
yılbaşı öncesi otopark girişinde yığılmış drenaj malzemeleri vardı. koltuk montajına üst tribünlere evet aralık beşinde başladı.
o rayların ne montajı olduğunu sanıyorsun koltuk montajına başlandığına inanman için koltukmu görmen gerekiyor.
nasıl bir mantık kuruyorsunuz anlamıyorum mir oraya ekip soktuğu gün koltuk montajı başlamıştır yada sis ekip soktuğu gün
çim işi başlamıştır. Bazı şeylerin karşılığı yalan söylüyor demek değildir. bir iş başladı denince siz bitmişini görmek istiyorsunuz
üst katın ray döşemesi bitti alt katlara başlamışlar ne denmesi gerekiyor.
Bu şekilde sürekli gündem yaratarak Beşiktaşa zarar verdiğinizin farkında değilmisiniz.
sizin aşağılamaya itibar kaybettirmeye çalıştığınız kişi Beşiktaş kulübünün başkanıdır.
ben burda tüp çü diyeni bile forumdan uzaklaştırıyorum. Hiç kimse Beşiktaş kulübü başkanıyla alaycı aşağılayıcı
üslupla konuşamaz varsa eleştiriniz yapın ama saygı çerçevesinde