Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5751733 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar merhaba İsmim Fehmi yaşım 35 Makine Mühendisiyim.

Artık klasik olarak başlayan devamlı takip ettiğim ama yeni üye olduğum forumda aranızda olmak mutluluk verici.

Kayseri stadının hatalı üst tribunlerini farkettiğim gunden beri hemen hemen tüm stadları az çok takip ederim. Beşiktaşlı olmam sebebiyle günlük vodafone arena bilgilerine bakarım, gecenin bir yarısı bile uyandığımda bu sayfayı mutlaka açarım.

Ayrıca internetin gelişmesi ile yeni nesil beşiktaşlı gençlerin bu sayfalardan etkilendiğini düşünürek bizim kültürümüze yakışan kişilerin böyle nezih forumlarda şekillenmesi ve trübünlerde yerlerini alması gerektiğini düşünüyorum.

Böyle buyuk bir yapının bu surede istanbulu gobeğinde tüm olumsuzluklara rağmen bu aşamaya gelesinin basarı olduğunu düşünüyorum ve herşeyin çok guzel olacağına inanıyorum ve forumu sadece takibe devam ederek sizlere başarılar diliyorum...
Merhaba, hoşgeldiniz

Çevrimdışı fiko1903

o zaman bizde klasikleşmiş şekilde hoşgeldin diyelim :)
@Apocalyptica Hoş geldin eski dostum yollarımız yine bir forumda kesişti bak  :hosgeldin
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2016, 13:21:39 fiko1903 ]

Çevrimdışı onurturan

Başkanın yeni beyaz yalanı paletlilerin sökülmeye başlaması oldu.. artık ne gerek var böyle şeylere anlamıyorum
Kedi yollari bi bitsin o zaman ayrica aciklama yapmayacagi icin bide sabirsizlandigi icin artik erken aciklama yapti bunu beyaz yalan olarak degil de ayni koltuklara basliyoruz aciklamasi gibi dusunmek lazim bence abi..

Çevrimiçi Necmi

Hoş geldin eski dostum yollarımız yine bir forumda kesişti bak  :hosgeldin
yanlış alıntımı yaptın :)

Çevrimdışı Efe

çalismalat baslamis hafta ici kedi yolu isleri bitecektir sis yavastan sahaya girer bence alet edevat getirir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Kedi yollari bi bitsin o zaman ayrica aciklama yapmayacagi icin bide sabirsizlandigi icin artik erken aciklama yapti bunu beyaz yalan olarak degil de ayni koltuklara basliyoruz aciklamasi gibi dusunmek lazim bence abi..

çok net olarak, büyük paletli vinçleri bugün sökmeye başladık dedi.. bunun yerine, yavaş yavaş sökmeye başlıyoruz gibilerinden konuşsaydı sana katılırdım
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

çok net olarak, büyük paletli vinçleri bugün sökmeye başladık dedi.. bunun yerine, yavaş yavaş sökmeye başlıyoruz gibilerinden konuşsaydı sana katılırdım
kar yagmasaydi sokeceklerdi buyuk ihtimal o yuzden soylemistir baskan ama kar yaginca islerde durdu kedi yollari bitmeyincede paletli sokemezsin bi kac gune sokum isleride baslar paletlilerde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

öyle bilgi verilmiştir. burda iyi olan haber membran için vinç kalmayacağı haberi
Beşiktaş taraftarının merak ettiği bir şeyi açıkladı aslında membran dışardan kaplanacak çim işi başlayacak ana fikir bu

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı FARUK

Yeni açık alt katta da koltuk için işlem başlamış
Alt katında raylı olacağı kesinleşti

Çevrimdışı Erdem Çözer

kar yagmasaydi sokeceklerdi buyuk ihtimal o yuzden soylemistir baskan ama kar yaginca islerde durdu kedi yollari bitmeyincede paletli sokemezsin bi kac gune sokum isleride baslar paletlilerde

kar yağmasaydı bile daha kedi yolları için 1-2 güne ihtiyaç vardı.. bugün başladık demesinin açıklaması değil bu

öyle bilgi verilmiştir. burda iyi olan haber membran için vinç kalmayacağı haberi
Beşiktaş taraftarının merak ettiği bir şeyi açıkladı aslında membran dışardan kaplanacak çim işi başlayacak ana fikir bu

umarım ve ben de öyle olmasını bekliyorum ama tersi olursa da hiç şaşırmam.. Kendisini çok sevsem de ne yazık ki Başkan inşaat konusunda sürekli olarak "beyaz yalan" söylüyor ve sanırım bunu yapmasının sebebi bizim gibi takip eden taraftar sayısının o yayını izleyen taraftar sayısının yanında çok az kalması..

Çevrimdışı cadavra

Trubunleride temizlemisler ayrica benim bazi mesajlarim neden silinio ya

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

bu ray'ın hepsi bitmeden koltuk montajı başlamıyor mu ?

Çevrimiçi Necmi

Trubunleride temizlemisler ayrica benim bazi mesajlarim neden silinio ya

Beşiktaş başkanı hakkında bu forumda saygısız üslupla konuşulmaz @cadavra

Çevrimdışı ahmetx

bu ray'ın hepsi bitmeden koltuk montajı başlamıyor mu ?
başlıyor ama membran bekleniyor koltuk montesi için.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

yeni açık altta sağdaki iskele ne için ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Apocalyptica

fikretcim hoşbulduk...:) diye yanlış alıntı yaptım
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2016, 12:55:34 Apocalyptica ]

Çevrimdışı ahmetx

membran muhtemelen yeni açıkdan başlayacak

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi Necmi

kar yağmasaydı bile daha kedi yolları için 1-2 güne ihtiyaç vardı.. bugün başladık demesinin açıklaması değil bu

umarım ve ben de öyle olmasını bekliyorum ama tersi olursa da hiç şaşırmam.. Kendisini çok sevsem de ne yazık ki Başkan inşaat konusunda sürekli olarak "beyaz yalan" söylüyor ve sanırım bunu yapmasının sebebi bizim gibi takip eden taraftar sayısının o yayını izleyen taraftar sayısının yanında çok az kalması..
büyük ihtimal birini sökeceklerdi diğeriyle devam edilecekti
kar işi geciktirince firma ikisine birden iş vermek istemiştir. bu hava şartlarında nasıl söksünler.
bir iki gün sekteye uğrayan şeylerde yalan gibi tabirler kullanmak hiç hoş olmuyor. sana şirket bilgi verir
sonra fikir değiştirir. şirketin programına karışamazsınki sökeceklerdi birini büyük ihtimal bomuda yere indirmişlerdi
sonra hava şartlarından vaz geçtiler

Çevrimdışı cadavra

@Necmi abi uslup derken ben baskana hakaret mi ettim kotu bi sey mi dedim yalan mi yani hangi verdigi tarih dogru cikti ben verdigi tarihleri kaale almiorum dedim bunu nasil baska turlu soyleyebilirim bana de ki abi soyle sole bu sekilde soleyebilirsin altarnetif bi cumle kur ya allasen hakaret etmdim bi sey etmedim mebrani bitirseydik acardik ama ihtimal vermiorum dedigimden dolayo mesajimi silmis.olmayasin necmi abi cunku stada olumsuz gecikicek tarzi yorumlari sevmiosun keske yanilsakta yarin acilsa zaten hepimiz burda donmeyi istioruz neyse bu msjida silersin.

Çevrimdışı Erdem Çözer

büyük ihtimal birini sökeceklerdi diğeriyle devam edilecekti
kar işi geciktirince firma ikisine birden iş vermek istemiştir. bu hava şartlarında nasıl söksünler.
bir iki gün sekteye uğrayan şeylerde yalan gibi tabirler kullanmak hiç hoş olmuyor. sana şirket bilgi verir
sonra fikir değiştirir. şirketin programına karışamazsınki sökeceklerdi birini büyük ihtimal bomuda yere indirmişlerdi
sonra hava şartlarından vaz geçtiler

uzatmak istemezdim ama uzuyor.. bugün sökmeye başladık diyorsan bunu biliyorsun, görmüşsün demektir.. zaten bu konuşma içerisinde hep söylediği gibi her gün oradayım, odam orada bir konteynırda falan da geçiyor.. yani bunun doğrusu bugün sökmeye başlanacaktı demek.. üstelik başkan bu beyaz yalanları sürekli söylüyor.. ne ilk ne de son olacak

tamam Başkanı ben de bir çok konuda savundum yine savunurum ama suyunu çıkarmamak lazım bence..

Çevrimdışı onurturan

başlıyor ama membran bekleniyor koltuk montesi için.
Abi bunu ben hic anlamiyom yaa neden ki :alala: membran yokken ray takiliyor ama koltuk olmuyor mu yani.. Yada raylar bitse tamamen daha membran yok diye koltuk takilmayacak mi cok sacma sorular var aklimda :D  :ebebe:

Çevrimdışı ahmetx

Abi bunu ben hic anlamiyom yaa neden ki :alala: membran yokken ray takiliyor ama koltuk olmuyor mu yani.. Yada raylar bitse tamamen daha membran yok diye koltuk takilmayacak mi cok sacma sorular var aklimda :D  :ebebe:
:dontknow:

Çevrimdışı Erdem Çözer

hatta 2 vincinde sökülmesine başlandı demiş.. artık zemine başladık da ayrı bir konu.. ben en az 1 hafta kadar daha başlayabileceğimizi düşünmüyorum

"artık zemin çalışmalarına başladık. Orada 3 tane vinç var. 2 tanesinin sökülmesi 1 hafta gibi bir süre alacak. O vinçlerin sökümüne başlandı. Artık zemine başladık. Koltuk montajına üst tribünlerden başladık."