Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5754766 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı YunusEmre

Erdem abiye varana kadar ne adamlar var forumda negatif enerji yayma ve moral bozma konusunda uzmanlasmis o yuzden sanki her gun boyle seyler yaziyormus gibi daha agir ve daha kotu konusmakla olmaz.. Ben uzun zamandir @Erdem Çözer abinin yorumlarinin cogunun altina imzami atarim.. Sadece bugun biraz alınmış başkana o kadar.. Siz buna boyle tepki gosteriyosaniz dun gece yazilanlari bi okuyun derim.. :ranting2:

valla gece yazılanlar da gerçekten konu dışının dibi olmuştu ki bu başlığın ilk sayfalarında da konu dışının dibine vuruldu.. yönetici arkadaşlardan ricamız özverili olunması...

Çevrimiçi Necmi

iletilerime girip biraz incelersen Başkan'ı yıpratma heveslilerine nasıl karşılık verdiğimi görürsün.. derdim yıpratmak değil..

ama kendi ifadesiyle özellikle söylüyorum, beyaz yalanlar söylemeye devam ediyor.. bu sadece son açıklamasıyla da sınırlı değil.. sezon başında verdiği tahminlerden tut daha bir çok konuda bunları görürüz..

tek söylediğim artık işin bu kadar sonuna gelinmişken bunlara ne gerek var idi..

kimseyi aşaladığım veya alay ettiğim yoktu ama bundan sonra Başkan'la ilgili bu ortamda olumsuz tek kelime konuşmayacağımdan emin olabilirsin..

madem bu kadar zararı olmuş o mesajdan başlayarak tüm mesajlarımı silmenizi rica ediyorum.. ne kulübe ne de Başkana zarar vermek istemem
Kardeşim derdin o olmayabilir ama yaptığın yıpratmak.
Eleştirme konusuna bir şey demiyorum Eleştirilmeli hataları varsa
ama ikide bir yalan söylüyor demek eleştirmek değildir yıpratmaktır.
Bak Aziz Yıldırım 90 M a stad isim hakkını verdim diye tüm camialarına yalan söyledi
bu öyle beyaz yalan falan değil 18 M dolarlık bir yalan forumlarında okuyoruz
Başkan neymiş vinçler kaldırılıyor demiş ama kalkmamış vay canına camiayı nasılda kandırdı.
ya böyle bir şeyin lafı bile olmaz sen burda bir sayfa yazı yazdın üstüne basa basa
bir kere söylersin gene eyvallah ama sürekli tekrarlarsan buna yıpratmaya çalışma denir öyle algılanır.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Erdem abiye varana kadar ne adamlar var forumda negatif enerji yayma ve moral bozma konusunda uzmanlasmis o yuzden sanki her gun boyle seyler yaziyormus gibi daha agir ve daha kotu konusmakla olmaz.. Ben uzun zamandir @Erdem Çözer abinin yorumlarinin cogunun altina imzami atarim.. Sadece bugun biraz alınmış başkana o kadar.. Siz buna boyle tepki gosteriyosaniz dun gece yazilanlari bi okuyun derim.. :ranting2:

eyvallah kardeşim aynen dediğin gibi oldu.. o gün röportajı izleyince heyecanlandım ve bugün vinçleri aynen çalışır görünce biraz sitem ettim ama konu nerelere geldi..

neyse ben ağzımın payını aldım
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Başkanı böyle kendinden yaşça büyük bir sürü insanın olduğu forumda saygısızca savunarak bir şey elde edemezsin, senden kongre üyesi olup aynı üslupla genel kurulda da konuşmanı beklerim.
amacım başkanı felan savunmak değil , aynı  laf defalarca söyleniyor , tamam adam söyledi birşey sende yalancı dedin , tamam arkadaş daha ne uzatıyorsun sana göre yalancı tamam defalarca söylemenize gerek yok ki allah allah, ayrıca kongre üyesi olmaya ayıracak kadar param olduğunda olurum inşallah, ama BEŞİKTAŞ BAŞKANLIK MAKAMINA yalancı diyen kişiler gibi oraya çıkıp saygısızlık etmem.
başkanın vinci sökmeye başladık demesi ardından vincin sökülmemesi elbet eleştirilir. ama abartılacak bir mevzu değildir bence bugün olmaz yarın sökülür vs.

birde kalıplaşmış bir laf var artık her bir işten 'beyaz yalan' ibaresi ile konuşuluyor :)

@Ensar utanmaz falan ayıp oluyor böyle laflar
ayıp felan değil abi her insanın sinirlendiği anlar olabilir , ayrıca çok eleştirmek istiyorsa gidilsin eleştiri yerinde eleştirsin, başkana yalancı demeye çok meraklılarsa buyursunlar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Erdemm

:lol: :lol: :lol: iyi niyetli bizim beşiktaşlılar yaaa..   :) niyet iyi olsun da çözülür işler..

BU STAD BİTECEK.. BU SENE ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!..   :halay:

eyvallah kardeşim aynen dediğin gibi oldu.. o gün röportajı izleyince heyecanlandım ve bugün vinçleri aynen çalışır görünce biraz sitem ettim ama konu nerelere geldi..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bak Aziz Yıldırım 90 M a stad isim hakkını verdim diye tüm camialarına yalan söyledi
Başkan neymiş vinçler kaldırılıyor demiş ama kalkmamış vay canına camiayı nasılda kandırdı.
ya böyle bir şeyin lafı bile olmaz sen burda bir sayfa yazı yazdın üstüne basa basa
bir kere söylersin gene eyvallah ama sürekli tekrarlarsan buna yıpratmaya çalışma denir öyle algılanır.

öncelikle savunma amaçlı yazılanlar dolayısıyla konu uzadı..

ve sadece vinç meselesi değil zemin konusu da var ve kim bilir ne zaman başlanacak onu da göreceğiz..

iki de bir söyleyip söylemediğine girmeyelim bence daha fazla yıpratmayalım.. ama bugüne kadar da bunları söylemesi gerekiyordu, doğru olanı yapıyor dedim

tekrar ediyorum ben sadece ve sadece artık bunlara ne gerek var dedim..

Çevrimdışı dessocu

dün gece yazılanları bilmiyorum ama ben de bu mesajın diğer kısımları ile tamamen aynı fikirdeyim.

erdem çözer adamdır.  :tabe:

Çevrimdışı onurturan

ilk ben alintiladim yazini senin de bu kadar sert devam edecegini dusunemedim bileydim boyle olacagini hic konusmazdim abi :iohmygod:

Çevrimdışı Erdem Çözer

dün gece yazılanları bilmiyorum ama ben de bu mesajın diğer kısımları ile tamamen aynı fikirdeyim.

erdem çözer adamdır.  :tabe:

eyvallah..

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı selçukaras

Bence gıcıklığına bilerek yazılıyor.  Sırf geyik yapılsın diye sulandiriyor forum. Bence muhalifler var burada 😃😃. Çalışmalar başladı artık önümüzde ki günlere bakalım.  Ve formu sulandiranlara bence bir kac gunluk hatta haftalik uzaklastirmalar verilsin. Cunku bilerek yazıyorlar ve dedigim gibi formu gereksiz muhabbetlerle dolduruyorlar.

Çevrimdışı VOLKİ3358

lütfen başkana yakın olan biri veya birileri varsa bu formda kendsine ulaşsın bu stadın açılışı için vereceği tarihi vermesin rica ediyorum ister martta biter ister önümüzdeki yıl açılır hiç önemli değil sağlık ve sıhatle bitirelim yeter tarih verip hem kendini hem camiyayı zor durumda bırakmasın
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı Erdem Çözer

ilk ben alintiladim yazini senin de bu kadar sert devam edecegini dusunemedim bileydim boyle olacagini hic konusmazdim abi :iohmygod:

önemli değil sen alıntılamasan da aynı yere gelecekmiş konu..

Çevrimdışı murat_

iletilerime girip biraz incelersen Başkan'ı yıpratma heveslilerine nasıl karşılık verdiğimi görürsün.. derdim yıpratmak değil..

ama kendi ifadesiyle özellikle söylüyorum, beyaz yalanlar söylemeye devam ediyor.. bu sadece son açıklamasıyla da sınırlı değil.. sezon başında verdiği tahminlerden tut daha bir çok konuda bunları görürüz..

tek söylediğim artık işin bu kadar sonuna gelinmişken bunlara ne gerek var idi..

kimseyi aşaladığım veya alay ettiğim yoktu ama bundan sonra Başkan'la ilgili bu ortamda olumsuz tek kelime konuşmayacağımdan emin olabilirsin..

madem bu kadar zararı olmuş o mesajdan başlayarak tüm mesajlarımı silmenizi rica ediyorum.. ne kulübe ne de Başkana zarar vermek istemem

peki iyi hos hikayeni yaziyorsun buraya bence sirf laf olsun torba dolsun ,baskanin o gun ki  konusmasinida buraya ekliyorsun baskan orda bir hafta surecek sokme islemi diyo 1 hafta gecti mi konuya o kadar hakimsin ya kac gun gectigini de bilirsin .sonuc olarak neden sonuca bakmiyorsun 1 haftanin bitmesini beklemiyorsun ....
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2016, 13:54:43 murat_ ]

Çevrimdışı onurturan

Bakın Şeffaf kısmın malzemesi  :busted_cop:

Böyle olmuyo biraz kesip kargoyla yollasan da görsek abi çakmakla yakmaya falan çalıssak  :kop:  :evillol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bence gıcıklığına bilerek yazılıyor.  Sırf geyik yapılsın diye sulandiriyor forum. Bence muhalifler var burada 😃😃. Çalışmalar başladı artık önümüzde ki günlere bakalım.  Ve formu sulandiranlara bence bir kac gunluk hatta haftalik uzaklastirmalar verilsin. Cunku bilerek yazıyorlar ve dedigim gibi formu gereksiz muhabbetlerle dolduruyorlar.

öncelikle burada ve her yerde muhalifler olabilir, olmalıdır da ama insanları damgalamadan önce biraz bilgi sahibi olmak gerekiyor.. aşağıda geçmişte bu foruma attığım bir mesaj var:

"Bu laf banaysa büyük bir yanlış anlama var.. Ben Başkan'ın adamı falan değilim sadece bu kadar çabalayan bir adamı (hataları elbette var ve herkesin olur) böylesine haksızca eleştirmeye karşıyım

Çok iyi ve gönülden bir Beşiktaşlı var karşımızda.. Tek derdi bu kulübü iyi bir noktaya getirmek.. Bunu anlamak için stada bakmak yeterli.. Kendisi için en hayırlısı stadı bir kaç sene daha izin alamıyoruz diyerek ötelemek olurdu.. Bu sırada gelecek şampiyonluklar staddan çok daha fazla prim yapmasını sağlardı ama o kendini bu kadar borçla uğraşırken bir de kulübün geleceğini kurtarmaya adadı.. Hala da yetinmiyor bu sefer Basketbol salonu ve yeni tesisler peşinde koşuyor..

Hataları elbette var.. Tecrübe edindikçe düzeltiyor.. Bazı sözleri bana hoş gelir başkasına gelmez ama genele bakarsak çok doğru işler yapan bir adam var.. Fikret Orman'ı YD ile kıyaslamaksa gerçekten ayıp olur"

Çevrimdışı emre1

Başkanın dediğine takanlar için;
Başkan vinçler sökülmeye başladı demiş olabilir ve o vinçler bugün hala sökülmemiş olabilir ne var bunda yani?? ne biliyosunuz vinçler gerçekten sökülmeye başlandığında kar ve fırtına yüzünden hava şartları sebebiyle sökümün durmadığını? başkan bi vinç için çıkıp basın toplantısımı yapsın.. arkadaşlar vinçi 2 gün önce sökecektik ama 3 gün sarktı pazartesi değil cuma sökücez kamuoyuna bildirilir mi desin.. valla bazen çok abartıyosunuz napcağınızı şaşırıyosunuz çok afedersiniz özür diliyorum sizden ama saçma konulara takılı kalıyosunuz bunu falan büyütmenin ne manası var bugün değilse 3 gün sonra sökülür sanki adamcağız sökülcek dedi de biz 1bucuk ay bekledik 3 gün sonra sökülür.

Çevrimiçi Necmi

Ya varya bazen anlamiorum baskanimiz ki ben cok severim ama onu sevmem elestirmeyecem anlamina gelmez simdi dediki bu sene acicaz temennimiz o lagkin ortada insaati goruoruz hava sartlari kotulesecek bi gecikme.illa ki olacak eee baskanda her seye pozitif bakio olmayacak seyler soyluo kac bin taraftar umutlandi erken acicaz 1 2 mac deil diyince sonra benim burda yaptigim.elestiri tatavata daha vahimleri dier sitelerde forumarda isin nasil gittigini bilmeyenlerde simdi ben burda bunu soledim die kotu.olucaksam ben kotu oluyum ya siz iyi yanlis kardesim aksilik.olmasi kadar.normal.bi sey yok ama yuzninlerce kisiye umit verip sonra olmayinca benim burda yaptigim elestirinin kac kati daha da serti dier yerlerde donuo.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizi diğer yerler ilgilendirmiyor biz burdan sorumluyuz peki sen biliyormusun
tribün sponsorlukları için 19 03 açılış tarihi verildiği ve ona göre peşin para alındığı ve bu paranın futbolcu alacaklarına yatırılarak ffp ye takılmaktan kurtulduğumuzu.
sen otur taraftarın umudunun kırılmasından bahset umut işleri yoluna koymuyor. bu işlerin nasıl yürüdüğünü sanıyorsunuz denizbank sponsor olurken helede yıl sonunda
renklerinemi aşıkda oluyor bankacılar bilir yıl sonu ayrılan bütçeler bitmiştir kaynak yaratmak zordur.
sen koskaca bir camiayı takımları sponsorları motive etmenin birde bunu hiç paran yokken yapmanın kolay bir şey olduğunu sanıyorsun
nesnel olmayan şeylere takılıyorsunuzda bir kere neden sorgulamıyorsunuz bu ana kadar 50 iç saha maçından fazla oynadık taraftar maça gitmediği için
kayıp 200 M civarı peki taraftar takımının arkasında olsaydı desteğini verseydi sence yönetimin eli rahatlamazmıydı sponsorlar karşısında böyle taklalar atmak zorunda kalırlarmıydı
şimdi yaptıkları ne umut pompalamak zararımı oldu yok büyük faydası oldu işlerin tıkırında gitmeside bu faydayı gösteriyor daha bilmediğiniz
bir sürü işin sarpa sarmamasıda bu umut eden ve dikkatini bir an olsa bile staddan çevirmeyen taraftarın gücü sayesinde oldu yoksa ne mühürlenene stadın
mührü bir ayda kalkardı nede mühürlendiğinde çalışma devam ederdi siz umuttan bahsediyorsunuz adamların derdi stadı kazasız belasız bitirebilmek.
bunun analarına bile küfür edildi bunları bile yediler. yeterki Beşiktaş zarar görmesin peki bu tapeler ortada dolaşırken kaç beşiktaşlı buna tepki verdi
Durdunuzmu başkanınızın arkasında beyaz yalanlara isyan ettiğiniz kadar isyan ettinizmi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar yeter artık stad başlığında ne kadar çok konu dışı varsa oluyor.

Fikret Orman diye başlık açılsın herkes sıkıntısını oraya yazsın.Yada rüzgar sağana k denen şahsın twitter adresine gidin ordan eleştirin ben bu başlıkta staddan resimler staddan bilgiler almak istiyorum.

Çevrimdışı dessocu

o değil de koltuklar komple beyaz mı olacakmış neymiş?

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı denizaydogdu

tam da onunla ilgili haber cıktı
 http://www.fanatik.com.tr/2016/01/04/fenerbahcenin-pesine-dustuler-639910
fiaytalarla ilgili sanırım hata gördü sayıştay
Kartal

Çevrimdışı dessocu

bizi diğer yerler ilgilendirmiyor biz burdan sorumluyuz peki sen biliyormusun
tribün sponsorlukları için 19 03 açılış tarihi verildiği ve ona göre peşin para alındığı ve bu paranın futbolcu alacaklarına yatırılarak ffp ye takılmaktan kurtulduğumuzu.
sen otur taraftarın umudunun kırılmasından bahset umut işleri yoluna koymuyor. bu işlerin nasıl yürüdüğünü sanıyorsunuz denizbank sponsor olurken helede yıl sonunda
renklerinemi aşıkda oluyor bankacılar bilir yıl sonu ayrılan bütçeler bitmiştir kaynak yaratmak zordur.
sen koskaca bir camiayı takımları sponsorları motive etmenin birde bunu hiç paran yokken yapmanın kolay bir şey olduğunu sanıyorsun
nesnel olmayan şeylere takılıyorsunuzda bir kere neden sorgulamıyorsunuz bu ana kadar 50 iç saha maçından fazla oynadık taraftar maça gitmediği için
kayıp 200 M civarı peki taraftar takımının arkasında olsaydı desteğini verseydi sence yönetimin eli rahatlamazmıydı sponsorlar karşısında böyle taklalar atmak zorunda kalırlarmıydı
şimdi yaptıkları ne umut pompalamak zararımı oldu yok büyük faydası oldu işlerin tıkırında gitmeside bu faydayı gösteriyor daha bilmediğiniz
bir sürü işin sarpa sarmamasıda bu umut eden ve dikkatini bir an olsa bile staddan çevirmeyen taraftarın gücü sayesinde oldu yoksa ne mühürlenene stadın
mührü bir ayda kalkardı nede mühürlendiğinde çalışma devam ederdi siz umuttan bahsediyorsunuz adamların derdi stadı kazasız belasız bitirebilmek.
bunun analarına bile küfür edildi bunları bile yediler. yeterki Beşiktaş zarar görmesin peki bu tapeler ortada dolaşırken kaç beşiktaşlı buna tepki verdi
Durdunuzmu başkanınızın arkasında beyaz yalanlara isyan ettiğiniz kadar isyan ettinizmi.

bu arada necmi abi de adamdır.  :tabe:

Çevrimdışı cursedofdragon

tam da onunla ilgili haber cıktı
 http://www.fanatik.com.tr/2016/01/04/fenerbahcenin-pesine-dustuler-639910
fiaytalarla ilgili sanırım hata gördü sayıştay

Bu haberin şimdi bizim stadla ne alakası var ?