Ya varya bazen anlamiorum baskanimiz ki ben cok severim ama onu sevmem elestirmeyecem anlamina gelmez simdi dediki bu sene acicaz temennimiz o lagkin ortada insaati goruoruz hava sartlari kotulesecek bi gecikme.illa ki olacak eee baskanda her seye pozitif bakio olmayacak seyler soyluo kac bin taraftar umutlandi erken acicaz 1 2 mac deil diyince sonra benim burda yaptigim.elestiri tatavata daha vahimleri dier sitelerde forumarda isin nasil gittigini bilmeyenlerde simdi ben burda bunu soledim die kotu.olucaksam ben kotu oluyum ya siz iyi yanlis kardesim aksilik.olmasi kadar.normal.bi sey yok ama yuzninlerce kisiye umit verip sonra olmayinca benim burda yaptigim elestirinin kac kati daha da serti dier yerlerde donuo.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bizi diğer yerler ilgilendirmiyor biz burdan sorumluyuz peki sen biliyormusun
tribün sponsorlukları için 19 03 açılış tarihi verildiği ve ona göre peşin para alındığı ve bu paranın futbolcu alacaklarına yatırılarak ffp ye takılmaktan kurtulduğumuzu.
sen otur taraftarın umudunun kırılmasından bahset umut işleri yoluna koymuyor. bu işlerin nasıl yürüdüğünü sanıyorsunuz denizbank sponsor olurken helede yıl sonunda
renklerinemi aşıkda oluyor bankacılar bilir yıl sonu ayrılan bütçeler bitmiştir kaynak yaratmak zordur.
sen koskaca bir camiayı takımları sponsorları motive etmenin birde bunu hiç paran yokken yapmanın kolay bir şey olduğunu sanıyorsun
nesnel olmayan şeylere takılıyorsunuzda bir kere neden sorgulamıyorsunuz bu ana kadar 50 iç saha maçından fazla oynadık taraftar maça gitmediği için
kayıp 200 M civarı peki taraftar takımının arkasında olsaydı desteğini verseydi sence yönetimin eli rahatlamazmıydı sponsorlar karşısında böyle taklalar atmak zorunda kalırlarmıydı
şimdi yaptıkları ne umut pompalamak zararımı oldu yok büyük faydası oldu işlerin tıkırında gitmeside bu faydayı gösteriyor daha bilmediğiniz
bir sürü işin sarpa sarmamasıda bu umut eden ve dikkatini bir an olsa bile staddan çevirmeyen taraftarın gücü sayesinde oldu yoksa ne mühürlenene stadın
mührü bir ayda kalkardı nede mühürlendiğinde çalışma devam ederdi siz umuttan bahsediyorsunuz adamların derdi stadı kazasız belasız bitirebilmek.
bunun analarına bile küfür edildi bunları bile yediler. yeterki Beşiktaş zarar görmesin peki bu tapeler ortada dolaşırken kaç beşiktaşlı buna tepki verdi
Durdunuzmu başkanınızın arkasında beyaz yalanlara isyan ettiğiniz kadar isyan ettinizmi.