Tamam abi bişey demedim , ciğerim bende kalsın 
yok
@Kemal gerçekten üzüldüm genç arkadaşları bir nebze anlayabilirim
ama yaşı belli seviyeye gelmiş çalışmanın ne olduğunu hele bu ülkede emeği sömürmenin
ne olduğunu bilen insanın böyle konuşmaması lazım öğretmeni elbette korumamız gerekiyor onlara canlarımızı emanet ediyoruz
doğru bilgili insan olarak yetişmelerini sağlamasını istiyoruz. bir öğretmen ekonomik olarak rahat olmadığı dış baskılardan sürekli
etkilendiği bir ortamda çocuklarımızı nasıl iyi birer insan olarak yetiştirebilirler. evet koruyalımki onlarda bu ülkeye
değerli insanlar yetiştirecek ortamı bulabilsinler. Evet emekçiyide korumalıyız bunu başarabilseydik yer altında madenlerde
o kadar emekçi kaybı vermezdik. Her allahın günü tersanelerde ağır iş kollarında yeterli iş güvenliği önlemi alınmadığı
için emekçi kayıpları yaşamazdık. Bu ülkede emekçinin hayatı alınacak iş güvenliği önlemlerinden daha ucuz olduğu için kolayca feda ediliyor.
o nedenle tepkiler korumalar belli insanların koltuğunu sallayacağı için en azından koltuklarını korumak için bir yerlerde bir emekçinin
hayatını kurtarmış olurlar.
karşımızda bir inşaat var dün emekçiler çalışmaya çalışıyorlardı. baktım büzüşmüşler kuytu köşelere rüzgar almayan alanlara kaçmaya çalışıyorlar
çokmu önemli yani o inşaatın bir iki gün erken bitmesi. önemli değil çalıştır hasta olursa gider yatar nasılsa yerine çalıştıracağın çok insan var.
ama yatan insan yattığı günler para kazanamayacak bunlar yövmiyeyle çalışan insanlar çocukları bu sürede aç kalacak bunlar önemli değil
kapitalist çark durmamalı dönmeye devam etmeli