Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5743627 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı mhmtkartal

Herkese slm şu an lig tv  de Español maçı var acaba bizim alt  sıra sayıları ile ayni mı localar da benzer sanırım bizim de alt sıralar ve loca katı böyle gozukecek

Çevrimdışı sallapati

Herkese slm şu an lig tv  de Español maçı var acaba bizim alt  sıra sayıları ile ayni mı localar da benzer sanırım bizim de alt sıralar ve loca katı böyle gozukecek

bizim tribün yakınlığı buna benzer mi olur sizce?.. biraz daha aşağıda bizim tribün heralde...

bu arada kamera açısını beğenmedim espanol un... çok aşağıdan zoom lu çekiyor.. bizim bu kadar aşagıdan olmaz umarım..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bizim tribün yakınlığı buna benzer mi olur sizce?.. biraz daha aşağıda bizim tribün heralde...

bu arada kamera açısını beğenmedim espanol un... çok aşağıdan zoom lu çekiyor.. bizim bu kadar aşagıdan olmaz umarım..

Stadın kapasitesine baktım 40.500 kişi. Sanki daha büyük gibi duruyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Turco

güya bizim nevzat demir tesislerinin zeminini hibrit çim ile yenileyen firma amsterdam arena da 36 saatte hibrit çim döşemiş.

videosuda burda, doğru mu sizce 36 saatte mümkün mü böyle birşey ?

https://www.youtube.com/watch?v=cCzTi_-Uh6U&feature=youtu.be

Çevrimdışı TayfurU

Çevrimdışı emre1

Tam sayamadım ama espanyolun alt kat 25 üst kat 15 basamak falan 40.500 kapasite var iyiymiş :) ama bizim ki 43 bin :D :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şu moda merkezi denen yer tam olarak nerede şu kadarcık alana Nasıl bi moda merkezi sığdırdılar onu düşünüyorum?
Valla ben Canli gördüm Devasal bir saloon

Tavani da 3.cu katida kapsayacak sekilde yuksek :tabe:
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 18:30:24 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Tam sayamadım ama espanyolun alt kat 25 üst kat 15 basamak falan 40.500 kapasite var iyiymiş :) ama bizim ki 43 bin :D :D
Alt katlarda Cikis kapisi yok yanlis hatırlamıyorsam

Alt katlarda cikis kapisi olmamasi bayagi koltuk kazandırıyor :bandit:

Çevrimdışı tayfunyasar

Alt katlarda Cikis kapisi yok yanlis hatırlamıyorsam

Alt katlarda cikis kapisi olmamasi bayagi koltuk kazandırıyor :bandit:

passodan bakınca bir kapıda en fazla 10 sıra genişlik için  7 sıra yükseklik için yani 70 koltuk feda edildiği gözüküyor. 15 kapıdan 1050 koltuk yapar. 70 loca vs 1050 koltuk mantıklı değil :D
Seni düşündüm dün akşam yine!

passodan bakınca bir kapıda en fazla 10 sıra genişlik için  7 sıra yükseklik için yani 70 koltuk feda edildiği gözüküyor. 15 kapıdan 1050 koltuk yapar. 70 loca vs 1050 koltuk mantıklı değil :D
Bizim açımızdan soyluyorsan tabiki mantikli degil

Kesinlikle Loca olmasi daha iyi oldu varsin alt katlarda Cikis kapisi olsun 1.050 koltuk yerinede Loca olsun

Ben Espanyol stadi icin söyledim onu alt katalrda cikis kapisi yok oradan koltuk kazaniyorlar diye @tayfunyasar abi

Çevrimdışı iyimserure

bu san mames stadının üst tribünlerinin dikliği konusunda fikir veren bir resim, bizim stat bu kadar yüksek olmayacak ama diklik buna benzer olacak yanılmıyorsam

Çevrimiçi Kartal Ç

Valla ben Canli gördüm Devasal bir saloon
Tavani da 3.cu katida kapsayacak sekilde yuksek :tabe:

Biraz daha bahsetsene kaça kaçtır yaklaşık ölçüler (damacana unit olarak)? Gerçi bi kısmı bölünüp kulis falan yapılır. Podyuma sağlı sollu portatif tribün yapılsa kaç kişi alır? VS fashion show yapılır mı? Keşke moda merkezi açılışı onlarla yapsa 2016 kışında :D Dünyanın en güzel yerindeki moda merkezini dünya duyar iyi reklam olur  :D

Çevrimiçi COB

bende sana en yakin zamandan ornek verim cunku meseleyi anlamak istemkyorsunuz sanirim .kerim frei  biz transfer etmeden once a milli takima davet edlip duruluyordu ne zaman biz aldik adami genc milli takima cagirmaya baslailar atinc bizde iken gecen sene  forma sansida buluyordu davet edilmedi milli takima bu sene bizden gitti hemen davet edildi .bu sene hangi macti tam hatirlamiyorum cenk formda idi fatih terim umut burak ve batuhan karadenizi davet etti yine cenki davet etmedi .millet olarak bazi seyleri cok cabuk unuttugumuz icin  olabildigince yakin zqmandan ornek verdim necmi abide eski zamanlari gayet gzel bi sekilde anlatmis zaten ...

Kerim bizde nezaman ilk onbirin değişilmezi oldu? Atinç nezaman bizde sürekli forma giydi? Şimdi Atinç Leipzig'in banko oyuncusu, bizde de banko oynasa çağirildi. Keza Kerim Frei,  Fulham da oynuyordu bize geldi yedeğe bile giremiyordu ilklerde sonra yedeğe girmeye başladi,  halen ayni.

Cenk Tosun konusuna ise katiliyorum. Formda yada formsuz en kötü ikinci forvet olur milli takimda.

E şimdi Ersan, Ozzie, Cenk, Olcay, Gökhan hatta Ismail davet ediliyor. Kimin başka çağirilmasi lazim? Tolga?Serdar?Necip?

Kisacasi kendi oyuncularimiz kaliteli ve formda olunca çağriliyor.  Ben bir sorun görmüyorum.

Vodafone Arena Milli maçlara açik olmali. Türkiyenin temsil edildiği bir alanda Vodafone Arena hizmette olmali. Buda benim fikrim.

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar milli takimin stadta oynamasi ayri bir tartisma konusu milli tkaimda besiktasli futbolculairn oynatilmamasi ayri bir tartisma konusu.
Lutfen stad ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaslarimizada saygi gosterelim. Tesekkurler

Çevrimdışı Necmi

güya bizim nevzat demir tesislerinin zeminini hibrit çim ile yenileyen firma amsterdam arena da 36 saatte hibrit çim döşemiş.

videosuda burda, doğru mu sizce 36 saatte mümkün mü böyle birşey ?

https://www.youtube.com/watch?v=cCzTi_-Uh6U&feature=youtu.be
aslında 17 saatte yaptılar @Turco

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

iyide uçarakmı gideceksin orda giriş olmasa merdiven olacak :D @tayfunyasar

Çevrimdışı aa.aslan

Bu düğün işinde iyi para gelir doğuşla nasıl bir anlaşma yapıldı acaba işletme konusunda? Galiba kira alacağız bu bölümler için.
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 20:02:29 aa.aslan ]
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı tayfunyasar

Bizim açımızdan soyluyorsan tabiki mantikli degil

Kesinlikle Loca olmasi daha iyi oldu varsin alt katlarda Cikis kapisi olsun 1.050 koltuk yerinede Loca olsun

Ben Espanyol stadi icin söyledim onu alt katalrda cikis kapisi yok oradan koltuk kazaniyorlar diye @tayfunyasar abi

haklısın o sıra sayısıyla 40 bini bulmalarını bu sağlamış gibi duruyor. ben otomatik vodafone arenayla karşılaştırdım :D

gerçi köşe yırtığı mı diyeyim, hangar mı diyeyim bilemedim orada da neredeyse 500 koltukluk yer yemişler  :ebebe: :ebebe:
bizde de 2 yırtık olsa vodafone ile koltuk kayıpları kafa kafaya olabilirmiş. :D
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı hm1506

Bizim statta kar birikmesi icin nasil bir onlem var merak ettim.
Gungorende parkta yeni yapilan iki asma cati dun sabah cokmustu cok sasirdim daha birkac ay oldu yapilali acaba nasil bir hesap hatasi yapildi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı hm1506

Buda diger resim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aa.aslan

Başkanın sözlerinden anladığım 19.03 e saat 19.03 geri sayım başlayacak.o güne almak isteyecekler lig maçını. İnşallah yetişir işler.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Estadi Cornellà-El Prat 

Alt katlar  28 sira (bazi bloklar 26)

Ust katlar  19 sira (sadece basin tribunun oldugu kisim 15 sira)

Bizim stadin ust katlarinin inisli cikisli olmasindan dolayi, ust sira ortalamamiz 20 sira oluyor (alcak eski acik ve yuksek yeni acik birbirlerini dengeledigini dusunursek)

Yani bizim Espanyol stadindan buyukluk olarak pek bir fazlamiz yok. O yuzden diyorumki bu 48bin kapasite hayallerini unutun. Bosuna heveslenmeyin.

Bizim stad azami 45bin olur, o da zor yani.
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 21:02:33 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Burak Akay

Vodafone arena Twitter hesabını nam'ı değer Stad abi nin şu cevapları beni öldürdü bu arada oda hibrit çimden bahsediyor :)
İyi Günde Kötü Günde