Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749285 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yalçın

Belgelerle konusmak gerekirse.. Alta Calisma ve Sosyal Guvenlik Bakanliginin uygulamalarda gereken sartlara dair kucuk bi ornek gostermek gerekir:

Arzu eden tamamina yakinini alttaki adresten okuyup bilgi sahibi olabilir:

http://www.csgb.gov.tr/csgbPortal/ShowProperty/WLP%20Repository/itkb/dosyalar/yayinlar/yayinlar2013/2009_28
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2016, 22:38:12 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Çevrimdışı canergiray77

geçmiş zamanda iş güvenliği ile alakalı bjk-mabetle muhabbet ederken;  çalışanların elindeki taşlama makinelerin muhafazası olmayanları topladığını , aman şefim yapma etme demelerine rağmen vermediğini, nedenini sorduğumda ise bi yaralanma olduğunda çok büyük sıkıntı ve cezai işlemler olduğunu vs vs demişti.... hatta bi iş güvenliği uzmanının bir şantiyeyi kapatma yetkisi olduğunu şantiyenin buna uymazssa çalışma bakanlığı tarafından mühürleneceği açılma işleminin en az 10-15 gün süreceği ve büyük para cezalarının verildiğini söylemişti
abi benim babamda inşaatçı yeri geliyor 5.katta çalışıyor yeri geliyor 10.katta çalışıyor yahu bu neden çalışmıyorlar diyen arkadaşlara sesleniyorum onlarda insan onlarında canları var bir çoğumuz bakkala yada kapıya sigara içmeye çıkan ufff donduk diyorlar. adam yeri geliyor 7/24 calıştıkları oldu stadyumda herşeyden önce can sağlığı insanları emekçilere bu kadar yüklenmeyelim bir inşaatçının evladı olarak bu tür zeminlerde çalışılması acayip riskli kimsenin burnu bile kanamadan stadın bitmesini istiyorsak sabretmeyide öğreneceğiz inşallah sevgilerle.
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Kemal

yok @Kemal gerçekten üzüldüm genç arkadaşları bir nebze anlayabilirim
ama yaşı belli seviyeye gelmiş çalışmanın ne olduğunu hele bu ülkede emeği sömürmenin
ne olduğunu bilen insanın böyle konuşmaması lazım öğretmeni elbette korumamız gerekiyor onlara canlarımızı emanet ediyoruz
doğru bilgili insan olarak yetişmelerini sağlamasını istiyoruz. bir öğretmen ekonomik olarak rahat olmadığı dış baskılardan sürekli
etkilendiği bir ortamda çocuklarımızı nasıl iyi birer insan olarak yetiştirebilirler. evet koruyalımki onlarda bu ülkeye
değerli insanlar yetiştirecek ortamı bulabilsinler. Evet emekçiyide korumalıyız bunu başarabilseydik yer altında madenlerde
o kadar emekçi kaybı vermezdik. Her allahın günü tersanelerde ağır iş kollarında yeterli iş güvenliği önlemi alınmadığı
için emekçi kayıpları yaşamazdık. Bu ülkede emekçinin hayatı alınacak iş güvenliği önlemlerinden daha ucuz olduğu için kolayca feda ediliyor.
o nedenle tepkiler korumalar belli insanların koltuğunu sallayacağı için en azından koltuklarını korumak için bir yerlerde bir emekçinin
hayatını kurtarmış olurlar.
karşımızda bir inşaat var dün emekçiler çalışmaya çalışıyorlardı. baktım büzüşmüşler kuytu köşelere rüzgar almayan alanlara kaçmaya çalışıyorlar
çokmu önemli yani o inşaatın bir iki gün erken bitmesi. önemli değil çalıştır hasta olursa gider yatar nasılsa yerine çalıştıracağın çok insan var.
ama yatan insan yattığı günler para kazanamayacak bunlar yövmiyeyle çalışan insanlar çocukları bu sürede aç kalacak bunlar önemli değil
kapitalist çark durmamalı dönmeye devam etmeli

Abi ben burda şimdi o konulara girerim , ekonomik olarak ezik diyosunya bordrolarla örneklerle kim ezik kim değil şekilde açıklarım sonra başka yerlere gider konu , uzar , sen başka bişey yazarsın sonra ben başka bişey yazarım . Konunun stadın beşiktaşın dışına çıkarız , en güzeli bir gün maçta fln bulusunca maç öncesi veya sonrası çayimizi veya rakimizi içerken konuşuruz anlatiriz sende musait olursan .

@Necmi

Çevrimdışı Kemal

Yahu nerelere nerelere çekilmiş konu söyle bir baktımda ...

Arkadaş bu ülkede kimse öğretmene işçiye bişey diyemez dedik kötü birsey mi dedik , bak esamesi okunduğunda burda bile tukaka olursun anında . Alın şekil örnek ortada .

Denmesi doğrudur yanlıştır mi yazmışım ben ? Hayır

Kısaca di ye mez sin . Bu böyledir .

Çevrimiçi Necmi

Abi ben burda şimdi o konulara girerim , ekonomik olarak ezik diyosunya bordrolarla örneklerle kim ezik kim değil şekilde açıklarım sonra başka yerlere gider konu , uzar , sen başka bişey yazarsın sonra ben başka bişey yazarım . Konunun stadın beşiktaşın dışına çıkarız , en güzeli bir gün maçta fln bulusunca maç öncesi veya sonrası çayimizi veya rakimizi içerken konuşuruz anlatiriz sende musait olursan .

@Necmi
@Kemal  gel seninle tanışmak istiyorum ben her zaman maçtayım
maç öncesi daha iyi gidiyor :upto:
hem sen hala konuşuyormusun ciğerini söktüm sanıyordum :bandit:

Çevrimdışı Kemal

@Kemal  gel seninle tanışmak istiyorum ben her zaman maçtayım
maç öncesi daha iyi gidiyor :upto:
hem sen hala konuşuyormusun ciğerini söktüm sanıyordum :bandit:

Abi anca girebilirdim mesai den , eyvallah abi yapalım bir program güzel olur bende tanışmak istiyorum :)

Çevrimiçi Kartal Ç

Yeni inönü twitter.

Aslında kar yağması iyi oldu erirken prekastların aradan su sızdıran yerleri varsa belli olur hemen düzeltirler.

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi Ve @Kemal abi özel den tartışsanız  :akuma:
Konuya ben dahil olacam yazıları sileceğim haberiniz olsun  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Abi anca girebilirdim mesai den , eyvallah abi yapalım bir program güzel olur bende tanışmak istiyorum :)
:ok:

Çevrimdışı Kemal

@Necmi abi Ve @Kemal abi özel den tartışsanız  :akuma:
Konuya ben dahil olacam yazıları sileceğim haberiniz olsun  :evillol:

😀😄

Çevrimdışı Dr.Zeck

Senin ki yorum değil. İnsanlara köle muamelesi yapmak.

Zaman kaybı yaşamak istemiyorsunda  insanlar bu karda kışda hayatından mı olsun. Bencilce konuşmalar yapma. Orada insan hayatı tehlikeli ki çalışmaya izin verilmiyor. Zaten çalışma imkanı olsa senin keyfine göre hareket etmezler çalışma yapılır. 21 yaşında daha toysun heyecanını anlıyorum ama saygın olsun insanlara.

Kardeşim cahil insanlarla boyle diyaloglara girme. belliki bu arkadasta vicdan kalmamıs. Acaba kendisi orda calıssa bu sogukta içinden kimbilir neler gecirir oyle değil mi can ? Senin yorumlarını okumamaya ozen gosteriyorum. Ve insanları kırıcı bi sekilde konusmana sahit oluyorum. benim haddime değil belki ama değiştirde diyemem ama biraz daha özen gosterebilirsin konusmana. karsındaki insanların cogu senden buyuk bunu unutma canım kardeşim.

Çevrimdışı sozkul

Yeni inönü twitter.

Stad üşüyünce çatı demirleri beyazdan beje dönüyor sanki  :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ben Tokatliyim, Sivasta 4 yilim gecti, kisin insaat felan gormedim. Simdi Antalyadayim. Burada 6 ayda biten bir bina bizim oralarda 2 yilda biter. Ekstra kis sartlarinda calisma olmamasi gayet siradan bir olayken durup dururken bunu bir elestiri olarak suraya yazanin iyi niyetinden suphe etmemek elde degil.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı onurturan

Paraya para demeyen bir öğretmen olarak şuan yeniinönü resminde kac tane kedi yolu takilmamis gorenler varsa merak ettim arkadaslar.. :help:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Paraya para demeyen bir öğretmen olarak şuan yeniinönü resminde kac tane kedi yolu takilmamis gorenler varsa merak ettim arkadaslar.. :help:

Hocam, :D

Üstüste bazıları o yüzden kestirmek zor ama havadakilere bakınca kapalı bitmiş gibi :dontknow:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben Tokatliyim, Sivasta 4 yilim gecti, kisin insaat felan gormedim. Simdi Antalyadayim. Burada 6 ayda biten bir bina bizim oralarda 2 yilda biter. Ekstra kis sartlarinda calisma olmamasi gayet siradan bir olayken durup dururken bunu bir elestiri olarak suraya yazanin iyi niyetinden suphe etmemek elde degil.
Hemşerim:)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı onurturan

Hocam, :D

Üstüste bazıları o yüzden kestirmek zor ama havadakilere bakınca kapalı bitmiş gibi :dontknow:
Sağol kardesim.. İnsallah bir an önce biter şu vinç işleri..

Çevrimiçi murat

Staj yıllarımda böyle karlı havada çalışmışlığım var gerçekten zor 30 dakika çalışıp akşama kadar 51 oynamıştık. 30 dakikanın 25 dakikasıda ateş yakmak için birşeyler aramakla geçmişti :D

Çevrimdışı dlcs

Toki arena ile bizim stadın alt ve üst tribündeki sıra sayısı neydi?

Çevrimdışı Erdinç

Gunaydın buyuk Besiktas ailesi hayirli haftalar.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Günaydin BesiktasArena bugun calisma baslar insallah ki bu sene actirilacaksa baslamasi gerek.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Yasin A.

günaydınlar, iyi haftalar.
soğuk geçtiğimiz günlere oranla kırılmış gibi bugün fakat şiddetli rüzgar var..  dışarıdan çalışmalara devam ederler heralde.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Günaydın, iyi bir hafta geçirmemiz dileğiyle :)