Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871482 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Abi yarından itibaren v halatların bağlanmasına başlarlar mı ?
Başlayacaklarını düşünüyorum sj lerin üzerinde askıda bırakmak
her zaman risk oluşturur bir an önce bağlayıp bu riskden kurtulmak isteyeceklerdir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi daha önce de sormuştum.

Halatların kirişe bağlanması ne kadar sürüyor? Anlık birşey mi yoksa biraz zaman alıcak mı?
hiç bilgim yok bu konuda hep birlikte öğreneceğiz :D

Çevrimdışı Emre.Guler

hayırlı olsun

https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/664837534543978500
Bu videoda sonda
 Burdan baslayalım diye konuşan ses dewe erolun sesine çok benziyordu acaba pankart falanmı asacaklar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

VODAFONE ARENA’DA ÇATI 27 METRE YÜKSELTİLEREK YERİNE OTURTULDU

Çevrimdışı KCKF

Gerçekten son sayfaları gözlerim dolu dolu okudum. Şükürler olsun bir sorun olmadan işin yarısını bitirdik. Bundan sonra da aynı şekilde devam etmesi dileğiyle. Tam ve eksiksiz açılsın.

Nedense ben de 19.03'e inanıyorum.

Yalnız her şey bitmeden stada taraftarın girerse biz dayanamayıp sevinçten stadı yıkabiliriz. Çok bekledik be abi. :)
KCKF^^<3

Çevrimdışı sterkasur

Hayırlı olsun.

Kirişler , prekastlar , çatı , koltuk ,çim ...

Şampiyonluğu ilan ettiğimiz gün  (Nisan ortası gibi)  galayı yaparız.

Çevrimdışı rubi_tobin

Statlara girişte uygulanan ebilet passolig iptal başvurusu AYM tarafından red edilmiş. Aynen devam ediyoruz.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

VODAFONE ARENA’DA ÇATI 27 METRE YÜKSELDİ.BEŞİKTAŞ KULÜBÜ BAŞKANI FİKRET ORMAN’DA VODAFONE ARENA’DA İDİ VE DUYGULARINI BJK TV’YE ANLATTI

Çevrimdışı empisayn

gerçekten gurur duymamak elde değil . fransızlar , almanlar , kanadalılar  , italyanlar toplanmış profesyonel bir şekilde mabedimizle uğraşıyorlar . o çalışanların da kalplerinde iz bırakıyor stadımız . çok mutluyum şuanda , bu kadar gerginliğe sinir harbine bekleyişe değdi .

şimdi bu aşamada bile tüylerim diken diken oldu açılışta tribünde oturur ağlarım heralde .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

VODAFONE ARENA’DA ÇATI 27 METRE YÜKSELDİ.BEŞİKTAŞ KULÜBÜ BAŞKANI FİKRET ORMAN’DA VODAFONE ARENA’DA İDİ VE DUYGULARINI BJK TV’YE ANLATTI

@Yusuf Tunaoğlu  büyük harf yazıyorsun devam edersen silmek zorunda kalacağım

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Oktay

Statlara girişte uygulanan ebilet passolig iptal başvurusu AYM tarafından red edilmiş. Aynen devam ediyoruz.

yaşasın adalet  :ssss: :ssss:

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

zaten beklenti buydu anlaşma bitene kadar bu şekilde devam edecek maça gitmek isteyen herkes passoligini alsın artık maça gelsin inatla bişey olmuyor takıma zarar veriyorlar haberleri yok sonuçta burda 29 tl mi önemli takımın sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırması mı biraz daha makul düşünülmeli tribün boş kaldığı an şampiyonluk şansında azalıyor otomatikman iti güç olmayınca futbolcuda ben ne için mücadele ediyorum ki diyor o yüzden herkes stada artık takımı desteklemeye olimpiyat başakşehir fark etmez özellikle arabası olan tüm taraftarımızın maça gelmesi lazım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

aleyküm selam tayfun kardeş
@Oktay abi seninle de bir türlü tanışamadık,bi sen bi de @ahmet türker abi kaldı merak ettiğim. :)

Çevrimdışı Oktay

bu yaşıma geldim nice kanunlar gördüm nice kanun hükmünde kararnameler gördüm fakat passoliğ kanunu gibi kanunu görmedim :evillol: :evillol: bu kanunun çıkmasında emeği gecen tüm adelet komisyonundaki üyelere ve yüce meclisimizi sonsuz teşekkürler :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi seninle de bir türlü tanışamadık,bi sen bi de @ahmet türker abi kaldı merak ettiğim. :)
inşallah tanışırız hele stat açılsın mutlaka tanışırız :ok:

Çevrimdışı tayfun

inşallah tanışırız hele stat açılsın mutlaka tanışırız :ok:
inşallah.

Çevrimdışı aziz1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugun Bayagi bir Yoğundum
Yaklasik 12 - 13 Sayfa geriden okuyarak geldim
Fotolar , Videolar harika
Bugun bizim Icin Bir Milattir , Bayramdir Hayirli olsun
Cok Duygulandım :bawling: :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

inşallah. :evillol:
bundan sonra yeni adresim

Vişnezade Mh.,   vodafone arena sdadı 124 blok alt kat  34357  İstanbul   ... arayan beni orda bulur :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2015, 19:35:10 Oktay ]