Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871123 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

:ebebe: :ebebe:tamam vurmayın artık orası bosta kalcakmıs ben bılıyodum formun reflekslerını olcum aferım herkez ıse hakımm:::)) cahıllıgımı gızleyebıldımmı bu bahaneyle bılemedım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cursedofdragon

:ebebe: :ebebe:tamam vurmayın artık orası bosta kalcakmıs ben bılıyodum formun reflekslerını olcum aferım herkez ıse hakımm:::)) cahıllıgımı gızleyebıldımmı bu bahaneyle bılemedım

neresi boş kalıcakmış bende anlamadım :D

Çevrimdışı doganay

Bu aciklamadaki catinin yarisini kaldirdik ne demek?
Catinin diger yarisida mi var kalimayi bekleyen!?

Çevrimdışı serti67

neresi boş kalıcakmış bende anlamadım :D
ahanda bırını yakladım vurun benı bırakıp ona vurun:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Bu aciklamadaki catinin yarisini kaldirdik ne demek?
Catinin diger yarisida mi var kalimayi bekleyen!?
eklenecek parcaları kastedıyo yerdekı kedı yolları semerler felan
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı genki1914

Çatı kalktı bizde ayağa kalktık giydim formayı açtım marşları nasıl gaz :) Hayırlı olsun  :super: :super:
Guti14

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Resimdeki yer neden öyle kaldı cahilliği me verin :)

Çevrimdışı ozgurcildiroglu

Çevrimdışı Kalyoncu

Hayırlı uğurlu olsun :) o kadar karalamadan sonra Allah bugunleride gösterdi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı FARUK

Resimdeki yer neden öyle kaldı cahilliği me verin :)
O halat ve aynısı eski açıkta var
Bu 2 halat üst tribün le kesişme  nedeniyle kaldırma da kullanılmadı ama yerine takılınca oda tutmaya başlayacak

Çevrimdışı quentine83

ya bu başkan iyi hoşta kamera gördümü dayanamıyor. yine tarih vermiş 20 25 güne koltuk diyo...ya yılbaşından  önce o vinçler sahadan çıkar mı çıkmaz mı nerden biliyosun dimi ama planlar ne zaman tuttu ki şimdi tutsun.kısa süre sonra dese yada en kısa zamanda dese kendi başı da ağırmayacak ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı osman1903

Kalktı ulan kalktı geliyor gönlümün efendisi :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Alıntı
Bu tip bir biglift teknolojisinin dünyada ilk kez kullanıldığını belirtern Grain, “Biz halatları çatının çelik aksamlarının bir kısmını birlikte kaldırdık. Bu da dünyada bir ilk. Bugün en yüksek noktaya ulaştık artık. Çatının yarısını kaldırdık. Bundan sonra diğer yarısını kaldıracağız. Ondan sonra da çatı kaplanacak” dedi.

Bu resmi sitede yazan bölüm nedir ?

Hatalı bir yazım mı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı empisayn

Hatalı bir yazım mı

yerdeki kedi yolları ve semer parçalarını kastediyorlar .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimiçi Necmi

Hatalı bir yazım mı
Hayır volkan şimdi çatının kirişlere kadar olan kısmının kedi yollarının ve semerlerinin montajı var
diğer yarısı onlar oluyor.

Hayır volkan şimdi çatının kirişlere kadar olan kısmının kedi yollarının ve semerlerinin montajı var
diğer yarısı onlar oluyor.

Abi yarından itibaren v halatların bağlanmasına başlarlar mı ?

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Necmi abi daha önce de sormuştum.

Halatların kirişe bağlanması ne kadar sürüyor? Anlık birşey mi yoksa biraz zaman alıcak mı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."