@Necmi,
50 gun sonra cimlere baslanacak mi diyorsun yani? 50 gun icinde v-halatlar takilip, eksik celik parcalari kirislere uzanacak, semer ve kedi yollari takilacak mi yani? Cok zor be abi.
Bu işin gecikmesine tek etki edecek şey para olur
ama bu çatıda olmaz çünkü daha yeni ödeme yapıldı. Beklenecek
malzeme yok firma bu saatten sonra geciktiği her gün için maliyetini
arttırır. işin ben daha değişik boyutunu söyleyeyim iki vinç karşılıklı başlar
işi yapmaya her vinç için 21 halat var ve takılacak monte edilecek yani her gün bir halat
taksa işi 21 günde bitirir. gecikse 30 günde bitirir. Bı iş gözünüzde büyüttüğünüz gibi bir iş değil
artık çatı kalktımı bitti demektir. membran kaplamasına gelince 40 tane göz ve her göz bir günde gerilse
40 gün sürer birde iki ekip iki farklı bölgeden yaparsa bu stad güle oynaya şubat sonunda biter
içerdeki işlerde içerden gelen bilgiye göre niyet aralık ayında bitirmekmiş ama ben ocak diyorum hadi planlar tutmasın
bir ay atsın bitti artık bu stad kardeşim artık bundan sonra hergün nasıl değiştiğini göreceğiz bundan önce çatıya başlamadan
söylemiştik hiç ilerlemiyor gibi gelecek insanlar burda umutsuzca isyan edecek diye işte o süreç geçti artık
bundan sonra işlerin nasıl ilerlediğine şahit olacağız tadını çıkartın bence önemli olanda ne zaman biteceği değil nasıl biteceği
@attila_metu