Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871676 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben o tarihleri imkansız olarak görüyorum kendi adıma abi,çok önemli bir aşamayı atlatmış olsak da çatı işinde daha çok iş var,ince işçiliklerin durumunu ve hızını biliyorsun.Koltuk montajının ne kadar süre alacağı belirsiz aynı şekilde membran döşemesini nasıl yapacakları net değil.Çatıyı kaldırma aşaması bile söylenilenden tam 1 ay sonra başladı.Ben hep gerçekçi oluyorum 4 ay sonra membranı bitirmiş olsak kendi adıma büyük başarı sayarım.

Bunlardan erken biterse ziyadesiyle memnun olurum ama ortada bir iş var ve onun yapılabilirliği var,2 senelik inşaat maratonunda hep abartı tarihler verildi ve bu stadyumun yavaş ilerlediği algısını oluşturdu,bence stadyum güzel ilerliyor ve yazdan önce bitmeyeceğini düşünüyorum.

Yeni yıla ne aşamada gireceğiz ona bakalım. Şurası kesin kimse şu an iş planını bilmiyor. Dün konuştuk burada çim serme olmaz diye, şimdi Başkan 20 güne zemin inşaatına başlıyoruz dedi. Yani planı bilmiyoruz. Biraz bekleyelim derim @Deniz o tarihteki durum tarihi söyler bize

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Yeni yıla ne aşamada gireceğiz ona bakalım. Şurası kesin kimse şu an iş planını bilmiyor. Dün konuştuk burada çim serme olmaz diye, şimdi Başkan 20 güne zemin inşaatına başlıyoruz dedi. Yani planı bilmiyoruz. Biraz bekleyelim derim @Deniz o tarihteki durum tarihi söyler bize
Orası öyle @Yunus abi benimki sadece daha önce yapılmış stadyum inşaatlarından yolaçıkarak yaptığım bir öngörü ama hiçbir iş hiçbir yerde aynı olmuyor orda 3 ay süren burda 1 ,burda 3 süren orda 1 ay sürebiliyor bekleyip görmek var sadece ben kendimi çok yüksek beklentiye sokmuyorum gelecek sezona stadyum yetişsin benim için yeterli..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sylar

başkan çimlere 20-30 gün sonra başlanacağını söyledi :( ve 70-90 gün süreceğini söyledi 120 gün sürer o kesin..  dolayısıyla 19.03.2016 da acılıs hayal gibi görünüyor :(

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Gökhan_Çelik  Wallpaper resmi varmı 3d güzelmiş :super:

youtubeda altta link verdim ordan 4 adet indirebilirsin ama istediğin farklı pozsiyon varsa söyle  :ok:

Çevrimdışı Emre.Guler

fotoşok çalışmam :D

Vallahi şu görüntüden sonra senin yerine bende olsam fotoşok calışmam
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2015, 22:15:13 Emre.Guler ]

Çevrimdışı Emre.Guler

youtubeda altta link verdim ordan 4 adet indirebilirsin ama istediğin farklı pozsiyon varsa söyle  :ok:
Su after effect çok zor bir programmidır? Hep hevesim vardı bunu öğrenmeye

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

@Necmi,
50 gun sonra cimlere baslanacak mi diyorsun yani? 50 gun icinde v-halatlar takilip, eksik celik parcalari kirislere uzanacak, semer ve kedi yollari takilacak mi yani? Cok zor be abi.
Bu işin gecikmesine tek etki edecek şey para olur
ama bu çatıda olmaz çünkü daha yeni ödeme yapıldı. Beklenecek
malzeme yok firma bu saatten sonra geciktiği her gün için maliyetini
arttırır. işin ben daha değişik boyutunu söyleyeyim iki vinç karşılıklı başlar
işi yapmaya her vinç için 21 halat var ve takılacak monte edilecek yani her gün bir halat
taksa işi 21 günde bitirir. gecikse 30 günde bitirir. Bı iş gözünüzde büyüttüğünüz gibi bir iş değil
artık çatı kalktımı bitti demektir. membran kaplamasına gelince 40 tane göz ve her göz bir günde gerilse
40 gün sürer birde iki ekip iki farklı bölgeden yaparsa bu stad güle oynaya şubat sonunda biter
içerdeki işlerde içerden gelen bilgiye göre niyet aralık ayında bitirmekmiş ama ben ocak diyorum hadi planlar tutmasın
bir ay atsın bitti artık bu stad kardeşim artık bundan sonra hergün nasıl değiştiğini göreceğiz bundan önce çatıya başlamadan
söylemiştik hiç ilerlemiyor gibi gelecek insanlar burda umutsuzca isyan edecek diye işte o süreç geçti artık
bundan sonra işlerin nasıl ilerlediğine şahit olacağız tadını çıkartın bence önemli olanda ne zaman biteceği değil nasıl biteceği
@attila_metu

Çevrimdışı Efe

uzun oluklu borular ne hale gelmiş  :icool: kanazilasyon su kanalı olmuş :evillol: ama fikir verme açısında bu şekilde olacak 2 bölüm olacak yanlız bölüm bölüm takılırlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

başkan çimlere 20-30 gün sonra başlanacağını söyledi :( ve 70-90 gün süreceğini söyledi 120 gün sürer o kesin..  dolayısıyla 19.03.2016 da acılıs hayal gibi görünüyor :(
hayal değil gerçekte açılmayacak zaten yeni sezona :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

hayal değil gerçekte açılmayacak zaten yeni sezona :D
Efe, Ocak dedin, Şubat dedin, 19 mart dedin. Bursa maçı Nisanda açılır dedin.

Şimdi yeni sezon diyorsun hangisi tutucak acaba  :lol: :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Efe, Ocak dedin, Şubat dedin, 19 mart dedin. Bursa maçı Nisanda açılır dedin.

Şimdi yeni sezon diyorsun hangisi tutucak acaba  :lol: :lol:
19 mart demedim martı unutun dedim  :icool: beni iyi takip etmiyorsun stad bitsede açmazlar diyorum bu sezon 1 aydır bence açılmayacakta bitmesi ayrı şey açılması ayrı şey  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Yarın Karşı taraftan deniz den çekin görelim nasıl görünüyor  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı cursedofdragon

FOTOSOK LEVELIM 99 BILIYORUM VURMAYIN  :ebebe: :D

40 yıldır PS'ciyim böyle bir photoshop görmedim :D

Çevrimdışı Deniz

eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş @martin40
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bu fotoşoku gören Başkan çatıyı geri indirme ve stadı çatısız açtırma talimatı vermiş @SDemirsoy  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

adam emek vermiş samette emek vermiş ikisinide tebrik ediyorum :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Eyvallah beyler  :)

Otoparkin çerçeveleri (bo$ olan bölgeler) kaplanacakmi ?

Çevrimdışı ALBATROS

emeğine sağlık güzel olmuş bu yatay küfekilerin bitmesini merakla bekliyorum  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Eyvallah beyler  :)

Otoparkin çerçeveleri (bo$ olan bölgeler) kaplanacakmi ?

espiri yaptım kardeşim ciddi almadın inşallah :) Benim bu kadar bile yeteneğim yoktur :)