Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871727 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bence 5.5 ay var kısa dönem askerlik gibi

Bizimkisi izin kullanmayacak insallah 120 gunde tamam

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı empisayn

şu v halatların takılması tam bir muamma  pazartesi de kedi yollarına  başlayabilirler haftaya da , cumartesi günü göreceğiz .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Erhan

Şimdi ilk aşamada yapılacak işlere gelelim.Tahminimce sıra şöyle olacak.

-V halatların yerine montesi.
-Tüm yükün V halatlara verilmesi için SJ nin geri yönde çalıştırılması veya boşa alınması
-SJlerin ve SJ platformlarının yerlerinden sökülüp zemine yahut dışarı indirilmesi.Bu sırada yerdeki iskeleler sökülebilir.
-Oluklu çelik boruların yerine takılması(Havada mı yerde mi 2 parça birbirine eklenecek tahmin etmek zor ben yerde diye düşünüyorum.)
-Semer ve yayların yerlerine montesi.
-Kedi yollarının yerlerine montesi.
-Membran kaplamanın serilmesi.

Böyle bi program bekliyorum önümüzdeki günlerde mabedimizi :ok:

Çevrimdışı Efe

Şimdi ilk aşamada yapılacak işlere gelelim.Tahminimce sıra şöyle olacak.

-V halatların yerine montesi.
-Tüm yükün V halatlara verilmesi için SJ nin geri yönde çalıştırılması veya boşa alınması
-SJlerin ve SJ platformlarının yerlerinden sökülüp zemine yahut dışarı indirilmesi.Bu sırada yerdeki iskeleler sökülebilir.
-Oluklu çelik boruların yerine takılması(Havada mı yerde mi 2 parça birbirine eklenecek tahmin etmek zor ben yerde diye düşünüyorum.)
-Semer ve yayların yerlerine montesi.
-Kedi yollarının yerlerine montesi.
-Membran kaplamanın serilmesi.

Böyle bi program bekliyorum önümüzdeki günlerde mabedimizi :ok:

bende aynen böyle bekliyorum sadece kedi yolları daha erken takılabilir ilk şu v halatlar bi takılsın bakalım yarın onlara başlarlar büyük ihtimal
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GD8

Fulya da Son Durum

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erhan

bende aynen böyle bekliyorum sadece kedi yolları daha erken takılabilir ilk şu v halatlar bi takılsın bakalım yarın onlara başlarlar büyük ihtimal

Vazgeçmedin Efe şu kedi yolları inadından  :D Takıp napcaz kedi yollarını en son onlar en son  :biggrinking:

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

Vazgeçmedin Efe şu kedi yolları inadından  :D Takıp napcaz kedi yollarını en son onlar en son  :biggrinking:
belli olmaz bencede en son taksınlar ama uzun oluklu borulardan sonra onları takabilirler ilk uzun oluklu borular takılacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

Pazar günkü divan toplantısını iple çekiyorum. İnşaat süreciyle ilgili açıklamalar olacaktır.

Çevrimdışı Kartal39

Stadla ilgili bir mihenk taşını daha hayırlısıyla kazasız belasız geçtik. Bundan sonrası corap söküğü gibi gelir.. :halay:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

ysariusta

• Ziyaretçi

Tekrar yaz saatine geçecez @Yunus abi  :icool:
orası belli değil yılbaşına kadar bu iş bizi ters köşeye yatırabilir. Bakalım ne kadar hızlanacaklar. Görmeden bir şey diyemeyiz. Ancak 120 gün hiç zor değil. Kasım sonunda fırtına olacaktır 3 gün. bir tek orada durur bu iş. Vincin ucunda o kadar ağırlık kaldırılmaz.

Çevrimdışı Deniz

orası belli değil yılbaşına kadar bu iş bizi ters köşeye yatırabilir. Bakalım ne kadar hızlanacaklar. Görmeden bir şey diyemeyiz. Ancak 120 gün hiç zor değil. Kasım sonunda fırtına olacaktır 3 gün. bir tek orada durur bu iş. Vincin ucunda o kadar ağırlık kaldırılmaz.
Ben o tarihleri imkansız olarak görüyorum kendi adıma abi,çok önemli bir aşamayı atlatmış olsak da çatı işinde daha çok iş var,ince işçiliklerin durumunu ve hızını biliyorsun.Koltuk montajının ne kadar süre alacağı belirsiz aynı şekilde membran döşemesini nasıl yapacakları net değil.Çatıyı kaldırma aşaması bile söylenilenden tam 1 ay sonra başladı.Ben hep gerçekçi oluyorum 4 ay sonra membranı bitirmiş olsak kendi adıma büyük başarı sayarım.

Bunlardan erken biterse ziyadesiyle memnun olurum ama ortada bir iş var ve onun yapılabilirliği var,2 senelik inşaat maratonunda hep abartı tarihler verildi ve bu stadyumun yavaş ilerlediği algısını oluşturdu,bence stadyum güzel ilerliyor ve yazdan önce bitmeyeceğini düşünüyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Bugün çok duygusal anlar yaşadım , beşiktaşı gerçekten çok seviyorum ama birey değilki sarılıp hissediyim  , resimler videolar ile idare ediyoruz ,
hani sevgilini özlediğinde açar resmine bakarsın ya... bende beşiktaş sevgim damarıma basınca açıp izlemelik video yapıyorum , en son böyle bişi yaptım , Asalete bak be!

https://www.youtube.com/watch?v=FX3uHI-_0Ck&feature=youtu.be

not: save dosyası isteyen mesaj atabilir , element 3d ve optical flares plugini olan after effect kullanıcıları açabilir
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2015, 21:46:27 Yunus ]

Çevrimdışı Yiğit

Gökhan_Çelik  Wallpaper resmi varmı 3d güzelmiş :super:

Çevrimdışı ilhan mansız

Hayırlı olsun. Allah tez zamanda kazasız belasız tamamlanmasını nasip etsin.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı fore_kazık

Fikret Orman 2-3 haftaya çimlere başlayacağız dedi. Daha önceki tecrübelerime dayanarak fikret ormanın 1 haftası miladi takvimde ortalama 30 güne denk geldiğinden tahmini 3ay var çime başlamaya :)

Çok şükür kazasız belasız oturtmuşlar çatıyı... halatlarda takılıp sj lerde çıkarıldımı demir boruların takılmasını izlemek daha zevkli olacak bizim için...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi