arkadaşlar dün geldiniz insanların arasındaki ilişkileri bilmeden yorum yapıyorsunuz
ben yöneticiysem @Deniz ne zaten ona tepkili bir mesaj yazsam burda değil sizin görmediğiniz
yönetim bölümünde yazarım ben sadece onunla dalga geçiyorum yazımın muatapı siz değilsiniz @Deniz
ve emin olun bir haksızlık olduğunu düşünse kendini oldukça iyi savunur. Deniz bu forumu kuran ve
oldukça emek veren Beşiktaşlılardan biridir. Vede yüz yüze tanıdığım biri ve aramızda bir şaka o
arada bir dalarım ona dalgamı geçerim oda arada bana saldırır. iyi araştırmacıdır. Çokta severim onu
bırakında ona olan üslubumu o değerlendirsin @Samet_ @tedd @umutcoban siz tanımıyor olabilirsiniz
ama biz birbirimizi tanıyoruz kiminle nasıl konuşacağımızıda biliyoruz.
Bir şırdan yemeye gittim ortalik kizismis

Tapatalkta mention atamadigim icin mesaji alintiliyorum direk ,arkadaslar Necmi abi ile hukukumuzu bilmediginden olsa gerek mesaja tepki gostermis sanirim.Necmi abi ,benim 2 senedir tanıdığim ,fikirlerine deger verdiğim ve bu surecte kendisinden oldukça bilgi ogrendigim bir abimdir.kendisi zaman zaman samimiyetimize guvendiginden zaman zaman da takılmak amaciyla bana karşı sert uslup kullanir bu durum disardan yanlis anlasilmis sanirim

Kendisiyle cok kez ters dusmusuzdur ,ozellikle bitiş tarihi konularinda genelde ben hakli cikinca geriliyor kendisi

.saka bi yana bircok konuda farkli dusunuruz ,ikimiz de nacizane dusuncelerimizi yazariz ama onun bana karsi kullandigi uslup tamamen samimiyetinden ,yoksa farkli bir durum yok arkadaslar o beni kardeşi gibi ben de onu abim gibi severim..