Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887526 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Burada bu yorumu yazan kişiyi karakter olarak veya şahsen tanımıyorum fakat forumun yöneticisi konumunda olan birine bu yorum yakışmadı. İnsanlar ne zamandan beri fikirlere bu derece öfkeli bu derece aşağılayan şekilde karşılık verir oldu?! İnsanların küfür, hakaret veya kişileri rencide edici sözler sarfetmesi haricinde tüm fikirleri, düşünceleri özgürce yansıtabileceği ve beyan edebileceği bir forumda kim size bu hakkı tanıdı da bu şekilde insanların karakteristik veya özel hayatıyla ilgili yorumlarda bulunabiliyorsunuz?! Aylardır takip ettiğim güzelim forumda bu şekilde bir yorum hele ki yönetenin yaptığı bir yorumu ilk kez okudum. Aklıma diğer yöneticimiz Çağrı'nın daha önce forumda özellikle silmediği yorumu ve konuyu cevapladığı bir olay geldi. Bir ona bakıyorum bir de buna açıkçası onun o denli büyüklüğünün karşısında ikinci bir yöneticinin basit bir yorum karşısında bu kadar küçülebilmesi hakkaten zor. Bir Beşiktaşlının da bu denli zoru başarmasına önce şaşırdım. Sonra üzüldüm...

Burada bu yorum benim hoşuma gitti . Neden biliyormusunuz; artık bu insanları da tanıdığımı düşünüyorum ve okuduğumda bir aile büyüğünün samimi bir şekilde bir kardeşine , evladı sayılabilecek nazının geçtiği birine hitabetini okuyorum. Buna cevap vermeye kalkışan kişileri de hayretle okuyorum. Bu 4 - 5 kişi nedense hep yeni üyeler. Bence siz forumu biraz daha takip edin öyle yorum yapın
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Melekcik

Kimler gelmiş   :nargile: :nargile: @Melekcik Düşündürücü olduğu kadar uzadı  :akuma:
@bjk_mabet entrikalari adamlara çay dağıtırken soğut dağıtmış soğuk çaya alışmayan emekçiler midelerini üşütmüş hastalanınca işler uzamış ah bu çaycı  :steamed:
can sağlığı ne olsun hızlı bitse tabi güzel olur ama her şeyin hayırlısı @ALI RIZA  :money: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Necmi

benim bildiğim 1. köprü yasak 2. köprü ise zaman kıstlaması var.1. köprüden kamyonet ,panelvan vs geçemiyor tır geçmesi mümkün değil.
edit:
7 - Asya'dan Avrupa ve Avrupa'dan Asya yakasına geçmek isteyen ağır vasıtaların Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden geçişlerini düzenlemek için İstanbul Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)'in kararı ile sabah saatlerinde 06:00 - 10:00 saatleri arasında, öğleden sonra ise 16:00 - 22:00 saatleri arasında geçişleri yasaklanmıştır. Tehlikeli madde taşıyan araçlar ise gece 02:00 - 06:00 saatleri arasında geçirilmektedir. Boğaziçi Köprüsünden ise yalnızca Belediye, Halk Otobüsleri ve Turist taşıma belgesine haiz otobüsler ile otomobil ve motosikletlerin geçişine izin verilmektedir. Ruhsatında kamyonet yazan (ister van isterse panelvan) hiçbir araç Boğaziçi Köprüsünden geçiş yapamaz. Bu araçların FSM Köprüsünü kullanması gerekmektedir.

KGM
@MURAT  saydığın araçlar Türkiyedeki kurallara uymakla yükümlü olan araçlar T.I.R.
uluslar arası taşımacılık kurallarına göre haraket eder. kamyon Trafiğine kapalı olan yollarda bile tır geçişi
vardır kamyonlar sol şeridi kullanamazken TIR lar kullanabilir. şu anda bilmiyorum ama onların farklı belli kuralları
ve hakları var.

Çevrimdışı Necmi

can sağlığı ne olsun hızlı bitse tabi güzel olur ama her şeyin hayırlısı @ALI RIZA  :money: :money:
uzun zamandır yoktun umarım ters bir şey yoktur @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

uzun zamandır yoktun umarım ters bir şey yoktur @Melekcik
yok yok allahtan inşaat sezonunu kapatıyoruz işler baya yoğun @Necmi
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Necmi

yok yok allahtan inşaat sezonunu kapatıyoruz işler baya yoğun @Necmi
yoğun olsun daha iyi değilmi :)

Çevrimdışı Efe

Abi artık insanlara boşu boşuna umut vermesek diyorum sende 2 hafta öncesine kadar bu stad bu yıl yetişmez gittim gördüm diyordun çatı beklediğimizden uzadı şimdi hayal değil diyorsun artık herkes anlasın bu stad bu yıl açılmayacak boşu boşuna umutlanmayalım hep en iyi ihtimali düşünerek 19 mart dedik ekimin ortasında çatı kalkar dedik kasımın ortasında havada olacak işler yolunda giderse.lütfen 19 martı düşünenler kendilerini daha fazla strese sokmasınlar
bak stadın 19 marta bitmesi ayrı şey açılması ayrı şey hep anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz stad 19 marta biter ama açacak düzeye gelmesi lazım mesela çim bitti ama oynanacak düzeyde mi bursada da çim bitti ama oynanacak düzeyde değil yada mebran bitti ama yerlerine yapıştırma makinaları yapıştırdı mı vs vs bizim dediğimiz mart sonu nisan başı bu stad biter ama açılma düzeyine gelirmi bilmiyorum üstten bakılınca bittiği görülecek ama açılma işi çok farklı bende bu sezon geçeceğimizi sanmıyorum umut vermek gibi bişey söz konusu olamaz herkesin beyni var düşünme yetisi var benim yazdıklarım kendi görüşüm kimse bana inanmak zorunda değil yada dediklerim hep doğruda olamaz bana bakarak umutlanan yada üzülen varsa ilk bi kendilerini sorgulasınlar bence  :icool:
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2015, 01:24:47 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

arkadaşlar dün geldiniz insanların arasındaki ilişkileri bilmeden yorum yapıyorsunuz
ben yöneticiysem @Deniz ne zaten ona tepkili bir mesaj yazsam  burda değil sizin görmediğiniz
yönetim bölümünde yazarım ben sadece onunla dalga geçiyorum yazımın muatapı siz değilsiniz @Deniz
ve emin olun bir haksızlık olduğunu düşünse kendini oldukça iyi savunur. Deniz bu forumu kuran ve
oldukça emek veren Beşiktaşlılardan biridir. Vede yüz yüze tanıdığım biri ve aramızda bir şaka o
arada bir dalarım ona dalgamı geçerim oda arada bana saldırır. iyi araştırmacıdır. Çokta severim onu
bırakında ona olan üslubumu o değerlendirsin  @Samet_  @tedd  @umutcoban siz tanımıyor olabilirsiniz
ama biz birbirimizi tanıyoruz kiminle nasıl konuşacağımızıda biliyoruz.
Bir şırdan yemeye gittim ortalik kizismis :D

Tapatalkta mention atamadigim icin mesaji alintiliyorum direk ,arkadaslar Necmi abi ile hukukumuzu bilmediginden olsa gerek mesaja tepki gostermis sanirim.Necmi abi ,benim 2 senedir tanıdığim ,fikirlerine deger verdiğim ve bu surecte kendisinden oldukça bilgi ogrendigim bir abimdir.kendisi zaman zaman samimiyetimize guvendiginden zaman zaman da takılmak amaciyla bana karşı sert uslup kullanir bu durum disardan yanlis anlasilmis sanirim :)

Kendisiyle cok kez ters dusmusuzdur ,ozellikle bitiş tarihi konularinda genelde ben hakli cikinca geriliyor kendisi :D.saka bi yana bircok konuda farkli dusunuruz ,ikimiz de nacizane dusuncelerimizi yazariz ama onun bana karsi kullandigi uslup tamamen samimiyetinden ,yoksa farkli bir durum yok arkadaslar o beni kardeşi gibi ben de onu abim gibi severim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

yoğun olsun daha iyi değilmi :)
öyle tabi insan 6 ay yatınca çalışmayınca daha bir zorlanıyor birde yeni deneyimler derken sadece siteyi okur hale geldim. bu arada stadı bitirememişsiniz @Necmi   :kop:

Çevrimdışı murat

@MURAT  saydığın araçlar Türkiyedeki kurallara uymakla yükümlü olan araçlar T.I.R.
uluslar arası taşımacılık kurallarına göre haraket eder. kamyon Trafiğine kapalı olan yollarda bile tır geçişi
vardır kamyonlar sol şeridi kullanamazken TIR lar kullanabilir. şu anda bilmiyorum ama onların farklı belli kuralları
ve hakları var.
benim bildiğim ağır vasıta kavramının içine tırlar dahildir @Necmi abi.işin birde güvenlik bölümü var tabi.boğaziçi köprüsü hem trafik durumu hemde fiziki şartları gereği ağır araç trafiğini kaldırmadığı için böyle bir uygulama var.muhtemelen 3. köprüden sonra 2. köprüdede benzer bir uygulama olabilir.

Çevrimdışı Melekcik

bak stadın 19 marta bitmesi ayrı şey açılması ayrı şey hep anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz stad 19 marta biter ama açacak düzeye gelmesi lazım mesela çim bitti ama oynanacak düzeyde mi bursada da çim bitti ama oynanacak düzeyde değil yada mebran bitti ama yerlerine yapıştırma makinaları yapıştırdı mı vs vs bizim dediğimiz nisan başı bu stad biter ama çaılma düzeyine gelirmi bilmiyorum üstten bakılınca bittiği görülecek ama açılma işi çok farklı bende bu sezon geçeceğimizi sanmıyorum umut vermek gibi bişey söz konusu olamaz herkesin beyni var düşünme yetisi var benim yazdıklarım kendi görüşüm kimse bana inanmak zorunda değil yada dediklerim hep doğruda olamaz bana bakarak umutlanan yada üzülen varsa ilk bi kendilerini sorgulasınlar bence  :icool:
mesleğin ne bilmiyorum @Efe ama iyi avukat olurmuş senden  :kop:

Çevrimdışı Necmi

öyle tabi insan 6 ay yatınca çalışmayınca daha bir zorlanıyor birde yeni deneyimler derken sadece siteyi okur hale geldim. bu arada stadı bitirememişsiniz @Necmi   :kop:
stad bitmiyor :bandit:
biz bittik ama

Çevrimdışı Melekcik

biz bittik ama
ben biraz bu işin para ile kaynaklandığını düşünmeye başladım gecikmelerin sebebini kaynak bulunsa da geç kalınıyor @Necmi

Çevrimdışı murat

biz bittik ama
@MURAT 
yok be necmi abi azimle maçlara gelmeye devam ediyorsun.hem yeni bir yol keşfettik artık daha çabuk eve varacaksın.
bilmeyenler için başakşehir stadının otoparkından çıkışta geri dönüş yaptığımız yerden dönmeyip düz devam ettiğiniz taktirde 3 dakika içinde habiplere 7-8 dakika içindede tem sultançiftliği sapağına ulaşabiliyorsunuz.
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2015, 00:52:52 MURAT ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Stadımızı şuh bulan oldu , aşk ilan eden oldu , ben de tam yemelik bir stad diyorum. Gece gece iştahınız açılsın  :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sabriozyurt

ben biraz bu işin para ile kaynaklandığını düşünmeye başladım gecikmelerin sebebini kaynak bulunsa da geç kalınıyor @Necmi
Normal forma satislarimiz taraftar sayisina oranla cok az,lideriz zevk veriyoruz maclari dolduramiyoruz.simdi real sociadad-celta vigo macina bakiyorum.koca stad full olmasa da dolu.italyanigune bakiyorum ayni.trabzon-inter  macina bilet bakindim bir ara 100 euro fiyat vardi.hani dedim s.ligi maci pahalidir.yok tum maclar oyle.ingiltere desen yine yuksek fiyatlara ragmen dolu.bizde fiyatlar buraz ucuk ama popularitesine bakilinca futbol tek hobi gibi.bizim ligimiz cokta kotu sayilmaz bence.daha fazla taraftari stadlara neden cekemiyoruz.stadimkz bitince insallah burda stadimizin neden dolmadigini konusuyor olmayiz.o kadar yatirima gercekten yazik oluyor.bence yonetim ongordugu taraftar kaynakli gelirlerin cok altinda bir gelir elde ediyor.aksilikler den baska stad insaatinin yavasladigi zamanlarda oldu.bence kaba insaatin suresi tamamen maddiyatla alakaliydi.gelir yeterli  olsa cati konusunu temmuzda tatliya baglamistik

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı murat

Stadımızı şuh bulan oldu , aşk ilan eden oldu , ben de tam yemelik bir stad diyorum. Gece gece iştahınız açılsın  :kop:
bunun baklavalısı yokmu :D

Çevrimdışı Efe

yok be necmi abi azimle maçlara gelmeye devam ediyorsun.hem yeni bir yol keşfettik artık daha çabuk eve varacaksın.
bilmeyenler için başakşehir stadının otoparkından çıkışta geri dönüş yaptığımız yerden dönmeyip düz devam ettiğiniz taktirde 3 dakika içinde habiplere 7-8 dakika içindede tem sultançiftliği sapağına ulaşabiliyorsunuz.

al işte dün arabada konuşmuştuk  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

mesleğin ne bilmiyorum @Efe ama iyi avukat olurmuş senden  :kop:
vodafone arena avukatı olarak tarihteki yerimi aldım :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

:tabe:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

dün çıkarken konuştuk onu @MURAT  test edecek dedim üstüne sen aradın
ama bizim için farketmiyor @AdemG gidiyor en ücra köşeye park ediyor çıkana kadar
otoparktan bir saat geçiyor :bandit: biz hala Otoparktayken @ahmet türken  evde çayını yudumluyordu kesin :D

Çevrimdışı Efe

şu sponsorlar olmasa afedersiniz b.k. yemiştik sıcak para girişi olarak bize baya yaradılar vodafone arena sağ olsun tabi fikret başkanın doğru hamleleride işi bugünlere getirdi  :) çatıyı kaldırdıdık mı demiyorum ÇATIYI KİRİŞLERE BAĞLADIK MI bu işin % 90 bitmiştir.2018-2019 sezonu bittip 2019-2020 sezonu başlarken hayatta olursak kombine,loca ve vip koltukların aynı anda satışa çıkıp günler içerisinde tükendiğine şahit olacağız aha buraya yazıyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Bir şırdan yemeye gittim ortalik kizismis :D

Tapatalkta mention atamadigim icin mesaji alintiliyorum direk ,arkadaslar Necmi abi ile hukukumuzu bilmediginden olsa gerek mesaja tepki gostermis sanirim.Necmi abi ,benim 2 senedir tanıdığim ,fikirlerine deger verdiğim ve bu surecte kendisinden oldukça bilgi ogrendigim bir abimdir.kendisi zaman zaman samimiyetimize guvendiginden zaman zaman da takılmak amaciyla bana karşı sert uslup kullanir bu durum disardan yanlis anlasilmis sanirim :)

Kendisiyle cok kez ters dusmusuzdur ,ozellikle bitiş tarihi konularinda genelde ben hakli cikinca geriliyor kendisi :D.saka bi yana bircok konuda farkli dusunuruz ,ikimiz de nacizane dusuncelerimizi yazariz ama onun bana karsi kullandigi uslup tamamen samimiyetinden ,yoksa farkli bir durum yok arkadaslar o beni kardeşi gibi ben de onu abim gibi severim..

:upto: fazla şırdan yeme @Deniz  dokunur.
tadı neye benziyor merak ettim bu arada gelmiyormusun
kupa maçlarından birine dört gözle bekliyorum gelmeni :vur